[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Bocs, mondjuk ez most nem magyarnóta, hanem sanson, de ő mindegyik műfajt szépen csinálja.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Valahol azt olvastam, hogy Magdika nem tanult magyarnóta énekes. Szeretnék én így énekelni! Vannak szültett tehetségek, s Ő az.Nem a papír a lényeg. Szeretem hallgatni, sőt keresem is a dalait. Magyarnótában a szép hang mellett az is fontos, ki hogy tudja bele vinni az érzéseit.

Válasz

KÁNTOR ZOLTÁNNÉ üzente 13 éve

NAGYON SZÉP KÖSZÖNÖM

Válasz

orosziné pásztor ilona üzente 13 éve

Gyönyörű ez a dal! Köszönöm,hogy hallgatni tudom bármikor.

Válasz

Agárdi Jánosné Ilona üzente 13 éve

Nagyon köszönöm ezt a gyönyörű dalt, én nem is hallottam, csak a Bangó Margit előadásában és meg merem kockáztatni azt a megjegyzést, hogy vetekszik a Nótakirálynő előadásával! Gyönyörű, tiszta énekhang, tökéletes szövegmondás, azt hiszem, aki meghallgatja, életre szóló élményt szerez!Nótás üdvözlettel Agárdiné Icu

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Kedves Fülöp József . Most bukkantam hozzám intézett kérdésére. Nekem nem fáradtság és nem érzem áldozatnak, és nem sajnálom mások örömét szolgálni. A szolgálatot az előadók teszik, én csak abban segítek, hogy a hallgatókhoz eljussanak és meghallgathassák ezeket a szebbnél szebb nótákat, .Egy magyarnóta több mint dal , egy élettörténet. Én csak ezzel tudok ehhez a feladathoz hozzájárulni, nem mellesleg a magyarnóta életben tartása, egyfajta értékmentés a célunk hiszen ez a zenei műfaj egy magyar kincs, amit ápolni kell.
Ez egy misszió. Fel szeretnénk a közélet figyelmét hívni, hogy a kis településen is élnek emberek és bizony a vidékieknek is komoly kulturális identitásuk a magyarnóta felé.

Válasz

PRUTYÁN MIHÁLYNÉ üzente 14 éve

Nagyon szép dal volt, köszönöm. A régi időket juttatta eszembe. A rózsák csodálatosak voltak. Talán egyszer mi is voltunk fiatalok.

Válasz

Balázs Erzsike üzente 14 éve

Drága Magda!Gyönyörű dal,álomszépen előadva ,Köszönöm.

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 14 éve

Ez nagyon szép dal és szépen van előadva .Köszönöm.

Válasz

Dulainé Magdolna üzente 14 éve

Nagyon szép ! Szivből gratulálok neked !

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 14 éve

Kellemes hang szépen elénekelve,jó a zenei szerkesztés.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 14 éve

Szívből gratulálok a nóta énekléséhez, nagyon szép volt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Meghalgattam végignéztem.Gyönyörü köszönöm.

Válasz

bohrner veronika üzente 14 éve

Gyönyörű ez a dal....köszönöm....Bohner Veronika

Válasz

Fülöp József üzente 14 éve

Kedves Kovács Istvánné Mária Magdolna,eszt az új sorozat feltőltést,nem vítatom,mert vítathatatlan,és mégís megorobálom a magam modján. Az első produkció amít meghalgattam az "A Tisza"címü video volt,a második a "Halk zene szól az éjszakában",ezek útán kénytelen voltam megální mert gondolkozní kezdtem,éspedig:honnan ennyí szép és jóíndulat eggy tesben,lélekben?-ennyí fáradtságot áldozní nem sajnální a mások örömét szolgální.Azért tettem fel magamnak eszt a kérdést,mert aszt tapasztalom,hogy ennek a "Magyarnotaklub" video galériának a szerkeztésébe gondolom 60-70%-os tevékenységgel veszí kí a részét,a tőbbí százalék az megoszlik.(az én k.b.-li felmérésem szerint)Csodálva a gyönyörű előadoi hangot,és nem utolsó sorban a szerkesztést,magamba, értékelve a hasznos munkát, a mí örömünkre,ez összeségében csodálatra méltó.A magam nevében köszönöm az öröm szerzést, amít kapok ebbe a klubba. A munkához erőt,kítartást,és egészséget kívánok nagy tísztelettel Jóska.

Válasz