Varga Zoltánné Marika üzente 6 éve

Nagyon szép emlékünk.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 10 éve

Kedves Barátaim köszönöm és azt hiszem mi mindannyian azt szeretnénk, ha újra népszerű és elismert lenne a magyar nóta és dal műfaja kis országunkban!!
Nektek is szép nyarat és jó egészséget kívánok és bízom a mielőbbi találkozásunkban!
Nótás barátsággal:Ani

Válasz

Sánta Béla üzente 10 éve

Kedves Gábor! Ezt a gondolatmenetet csak megerősíteni, folytatni tudom Aniról, mert 2010-ben Csépán, az árvízkárosultak javára szervezett jótékonysági rendezvényemre az első hívó szavamra készségesen, jött és csodálatos hangulatú műsort adott, amit azóta is emlékünkben tartunk. Úgy kellett "kierőszakoskodnom", hogy legalább a tényleges költségeit fogadja el hálánk jeléül.
Az én megítélésemben nemcsak a tudásával, hanem a belső értékével együtt nevezhető valaki művésznek, amikor olyan jellemmé válik, amilyenről szól az általa képviselt művészet. Anink esetében ez teljességében megvalósult, és kívánom, hogy sok művészünknek és polgártársunknak legyen Ő a példaképe!!!!!!!!!!
Nótás barátságommal és elismerésemmel: Sánta Béla

Válasz

Varga Gábor Vilmos üzente 10 éve

Gyöngyösi Kiss Anna egy gyöngyszem a Magyar Nóta koronáján. Hiteles szép hangú előadóként ismert, szinte az egész országban. Missziót is végez a műfaj érdekében, hiszen még él bennem is az emlék,miszerint képes volt nem egy esetben ingyenes szeretet-műsort adni közösségeknek, s felutazni saját költségen áldozatot hozva a Magyar Dal s nóta népszerűsítése érdekében. GRATULÁLOK ANNÁNK! CSAK ÍGY TOVÁBB!

Válasz

visser agnes üzente 10 éve

Kedves Ani! Gratulálok ehhez a szép szerzeményetekhez, az előadásodhoz és a felejthetetlen nótás találkozók megszervezéséhez. Sok szeretettel gondolok vissza április 20-ra. Nótás barátsággal üdvözöllek, Ágnes

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 10 éve

Nagyon szép volt. Köszönöm.

Válasz

Petró Sándorné Katalin üzente 10 éve

Drága Anikám! Igazi szÍvből íródott és előadott nóta! Nagyon szépen énekelted ezt a szép nótát! Gratulálok ! Puszi! Kati

Válasz

Kenéz Irma üzente 10 éve

Drága Ani!
Még mindig nagyon szép ez a nóta és most még szebben énekelted mint a régebbi felvételen.Puszi,Irmus,Lajos.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Ezt szeretem, hallgatni a nótákat, dalokat, melengetí az ember , szívét, lelkét. Mindjár jobban indul az ember napja.Kicsit reményteljesebben látom a jövőt.Legyen mindenkinek nagyon szép napja!
Szeretettel:Zsuzsa

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 10 éve

Édes Anikám ! Ámulok mert most látom,hogy Bélával Ti alkottátok ezt a szép nótát.Itt mondhatjuk,hogy a nótáinkkal a szívünkből fájdalmainkat bánatainkat kiénekelhetjük,hát ez a nóta igen csak szívből íródott.Tiszta szívemből gratulálok és további ilyen sikeres nótákat hozzatok létre.Baráti szeretettel.Marika.

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 10 éve

Ez a nóta sok szembe könnyet csal gyönyörű érzelem gazdag. Anika pedig egészen a szívéből énekli.Kedves Béla és Károly Így tovább!!!!!Szaporodtunk egy szép szívhez szóló nótával.Köszönöm.Nótabaráti szeretettel.Marika.

Válasz