Némethné Kovács Magda üzente 11 éve

Zsuzsikám! Nagyon sokáig fogunk még együtt énekelni a gép előtt. Ha az ég megsegít, a jövő héten talán meg tudom csinálni a Siliga féle Sárga rózsát, tegnap megígérte hogy megcsinálja az alapot. Énekelj csak velem szorgalmasan.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Volt egyszer egy mese......de gyönyörű, (Istenem lesz e még másik mese,ami hallgathatok?) Magdika, te csak énekelj, mindig csak énekelj, ez a hang kísérjen, ha egyszer véget ér.....
Szerettel:Zsuzsa

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 11 éve

Nagyon szép volt.Köszönöm

Válasz

Poliakné Magdi üzente 11 éve

Köszönöm,hogy halhattam,nagyon szeretem az efféle érzelmes nótákat.......

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 11 éve

Nagyon-nagyon szép ez a szám!


Gratulálok:

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hallgatom Magdikát,és azt kérdezem magamtól, hogy lehet ilyen szépen énekelni, az embernek sír a lelke amikor hallja. Ilyenkor azt kérdem magamtól, mit keresek én a magyar nóta közelében, mikor ilyen énekest hallok énekelni. Pedig az életem a magyar nóta, s szeretem is énekelni, néha színpadon is. Bár nem vagyok színpadfüggő!
Köszönöm, Magdika:Szeretettel:Zsuzsa

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 11 éve

Édes Magdikám,nem ismétlem Dalnoki Zsuzsa szavait,de ezt Te már tőlem sokszor hallottad.Egyedi,különleges érzelem gazdag az éneklésed. Szívemben az öröm .hogy ilyen barátra találtam,mert engem a nóta éltet amiben nótáiddal Te is segítesz.Nagyon szép volt.Baráti szeretettel. Marika.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 11 éve

Zasuzsikám! Köszönöm soraidat. Ez talán azért van, mert mindenért az éneklés kárpótol, amit szerettem volna elérni, de nem sikerült. Valóban úgy érzem én is, hogy a lelkemet is megismeri, aki figyelmesen meghallgat.
Bélának is köszönöm a szavait, Hilda nevében is. Ez egy nagyon termékeny barátság a zene és a foto között. Netes barátság, mint a Nótabarátokkal többségében. Magda

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szeretettel kívánok mindenkinek Jó éjszakát! Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Magdika, csak megerősíteni tudom! Olyan kivételesen szép hangszínnel rendelkezel, amelyhez hasonlóval még nem találkoztam, női énekeseknél. Az éjjel végig hallgattam a Youtben feltett mindegyik előadóval ezt a Volt egyszer egy mese....című dalt. Nekem a Te előadásodban tetszett a legjobban, sőt, messze a legjobb volt.Annyi melegség ,érzelem, teltség van a hangodban, hogy egyszerűen elvarázsolja az embert.Talán már többször leírtam, de a dalokban, nótákban benne vagy magad is.Énekelj Magdikám, minél többet, ezt a hangot nem szabad korlátok közé szorítani. Isteni adómány, bűn nem hallani eleget.
Szeretettel:Zsuzsa

Válasz

Sánta Béla üzente 11 éve

Nagyon szép előadás volt kedves Magdika, és szépen illusztrálták Hildácska fotói a dal mondanivalóját!
Nótás barátsággal. Béla

Válasz