sarkadi lászló üzente 12 éve

Kedves Marka!
Ha már megszólítottál akkor válaszolok az általad történt észrevételre.Sajnálattal hozom tudomásodra,nekem mostanában nem jelent meg CD-m. Amikor én kiadtam a CD-t, akkor még ez a dal nem született meg.Ellenben akinek tudtam, meleg szívvel ajánlottam valójában jól sikerült dalunkat. Így énekelte fel az én javaslatomra Újvári Marika a saját CD-.jére .Engedd meg ,hogy megjegyezzem azt a csekélységet:láttam és tudom ,hogy ezzel a nótával /" Magyarföldről sodor a szél"... / rendeztél már műsort és most is fogsz rendezni márciusban és annyival nem tiszteltél meg,hogy meghívj,mint szerző- társadat, esetleg nézőnek, de szívesen el is énekelném közös, szép dalunkat. Megnyugtatásképpen mondom neked, ahol lehet éneklem,mert erre a szerzeményre mindketten büszkék lehetünk. üdvözlettel:Sarkadi László

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Egy énekestől sem hallottunk ma élő szerzőktől dalokat. Bár volt köztük zeneíró is. Egy műfaj tovább éltetésének és megújulásának egyik alapja az új dalok megismertetése népszerűsítése . Nem véletlenül mondják a NÓTA MŰFAJUNKRA sokszor, hogy egy elöregedő műfaj. Hiszen évtizedek óta a legtöbb műsorban mindig ugyan azt a régi, régi nótákat hallják. A frissítés az előadók , rendezők együttműködésén nagyban múlik. Színesíteni és változatossá tenni egy estet, ellentétben azzal (amit S.Zsóka mondott!!) nem a régi megszokott , közismert nótákkal lehet , hanem a kortárs szerzők dalaival. Természetesen a jókkal ! Azt hiszem nem kellene elfelejtenünk, amit többször hangsúlyoztam már, hogy egykor a Dankó, Fráter L, Bihari, László Imre..stb nótái is egykor újak voltak, de a kor énekesei örökzöldekké , közismertté tették. Sokan észrevettük, hogy úgy a versenyeken, mint előadásokon kevés helyen csendülnek fel új nóták. Én örömmel és büszkén iktatok be rendezvényeimbe több ma élő szerző művét, hirdetve azt, hogy van MEGÚJULÁS ebben az agyon kritizált műfajunkban is. És vannak remek szerzők is, mint pl Felsőzsolcán jeleskedő Sarkadi L barátunk is. (" Magyarföldről sodor a szél..") dal ,gyönyörű zenéjével.De pl sem saját kiadású CD-jére , sem előadásaiban még nem közvetítette. Köszönöm a figyelmet. LM

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 12 éve

Örülök hogy itt is megtaláltalak Zsóka! Sok ilyen " katona" kellene a nóta frontjára, mint Ti vagytok. További szép sikereket kívánok Magda

Válasz

visser agnes üzente 12 éve

Kedves Zsóka és Ani!
Gratulálok a szép előadáshoz. Örömmel hallgattam a műsorotokat, a szép nótákat és a nótaénekesi pályátokról szóló beszámolótokat.
További sok sikert kívánok mindkettőtöknek.
szeretettel,

Visser Ágnes

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

Köszönöm dalos társaimnak,hogy megnéztétek a videót és hozzászólásotokkal biztatást adtatok.(privát levélben is):Simon Zsóka.

Válasz

Kenéz Lajos üzente 12 éve

Szívből gratulálunk Bozsár Katinak,Gáspár Aninak,,Simon Zsókának,Sarkadi Lászlónak ,gyönyörü éneklésükhöz.További szép sikereket,jó egészséget kívánunk mindanyiótoknak.Nótás szeretettel Kenéz Irma és Lajos.

Válasz

Kali Margit üzente 12 éve

Kedves Zsóka és Ani! Jó volt újra látni, hallgatni benneteket. Gratulálok a sikereitekhez.
A ki a magyar népdalt, nótát dalolja, tovább élteti ezt a műfajt, amely magyarságunk legszebb kifejezése.

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Ani és Zsókácska! Gyönyörűen énekeltek, méltán megérdemeltétek a riportkészítést. Mind kettőtöknek további szép sikereket kívánok!
Sánta Béla

Válasz

Varju István üzente 12 éve

Kedves Zsóka!
Véglg néztem a videót és nagyon tetszett.Ahogy hallgattam a Veled készült riportot,úgy
éreztem,hogy néhol én is ott vagyok.A kisgyermek koromra gondolva.Nagyon szép vollt,
jó volt,öröm volt kisérni. Természetesen nem bírtam ki,hogy a hegedűt ne vegyem a kezemben.Maximálisan,gratulálok és nagyon sok fellépést és sok sikert,tapsot kívánok.
tiszta szívemből.Csak így tvább.Jó hogy ezt leírtad,egyébként nem tudtam volna.Köszönöm!!! Üdvözöllek sok szeretettel : István

Válasz

Petik Erzsébet üzente 12 éve

Zsóka! ÖrÖmmel,érdeklődéssel néztem végig a videót. Gratulálok, nagyon jó műsort adtál. További sok sikert, fellépést, tapsvihart kívánok minden résztvevő művésznek!
Üdv: Erzsi

Válasz

Petró Sándorné Katalin üzente 12 éve

Kedves Ani és Zsóka! Gratulálok a műsorotokhoz, további szép sikereket kívánok nektek!

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 12 éve

Köszönöm,hogy Zsóka és Ani bemutatkozásukkal többet megtudtam pályafutásukról.Éneklésüket ismertem.Nagyon szépen énekelnek .Zsóka mos épp a két kedvenc nótámat énekelte így gyönyörrel hallgattam végig,Csak gratulálni tudok neki. Aninak nagyon tetszett mikor kimondta ,hogy a fiatalokat a szülők tudnák megszerettetni a Magyar nótával. Örülök,hogy Anit a lakásomban is láthatom a Nóta T V -ben.Mind két énekesemre büszke vagyok és kívánok nekik nagyon sok sikereket. Énekeljék soká a gyönyörű Magyar nótát. Szeretettel. Marika.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

Köszönöm Magdika,hogy közzé tetted a énekes-riport videónkat,amely Miskolcon készült az ITC-ben.Közreműködők:Gáspár Anni és Simon Zsóka.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 12 éve

Kedves Ani és Zsóka! Örülök, hogy láthattalak és hallhattalak Benneteket, betekintést
engedtetek a nótás életetekbe.
Mind kettőtöknek gratulálok, nagyon csinosak is voltatok, és még sok, sok szép sikereket, fellépéseket kívánok!

Válasz