László Mária üzente 13 éve

Most hallgattam meg kedves János először ,s bizony már meg kellett volna előbb tennem!!!!
Igaza van!!! " -Sok az énekes, kevés a lehetőség.." De ne adja fel!!! Az előttem szólóknak van igaza!!! Miszerint bizony a " Nagyérdemű közönség a lényeg "" Nekik kell a szívünket letenni, és nem egy két embernek. Ha nem is a fő tevékenysége az éneklés, hiszem, hogy rövidesen az élmezőnyben lesz a helye. Ilyen hanggal, átéléssel!!! A közönséget nem lehet megtéveszteni. Az Ön személyében a legméltóbb előadó lett a verseny győztese. Gratulálok és fel a fejjel!!!! Kevés ilyen tehetséggel büszkélkedhet műfajunk. üdv LM

Válasz

Mészáros János Elek üzente 13 éve

Kedves Szabó Gyula, Vas-Varga Tibor, Lőrincz Istvánné, és Nagy Miklós!

Köszönöm kedves soraikat. Mostanában nem nézegettem a videómat, mert nem gondoltam, hogy valaki még megnézi. Örülök, hogy tetszet, végülis ez az a felvétel ami a 2009.-es Csendül a Nóta döntőjén készült amikor Nagy Anikóvak megosztva első lettem.
Sajnos azóta gyakorlatilag 5 fellépésen énekeltem zenekarral Magyarnótát. Sok az énekes és kevés a lehetőség. És manapság az már nem követelmény egy előadótol, hogy hangja is legyen. Ez van szerencsére nem ebből élek. Mindenesetre köszönöm, hogy vették a fáradtságot és leírták a véleményüket, ilyenkor azt gondolom talán mégsem kéne abba hagyni.
Tisztelettel:

Mészáros János Elek

Válasz

Komáromi-Szabó Gyula üzente 13 éve

Ez igen, minden elismerésem az Öné ! Köszönöm.

Válasz

Vas-Varga Tibor üzente 13 éve

Kedves Mészáros János! Láthatja másutt, hogy milyen szigorú ítész vagyok. Fogadja a legteljesebb elismerésemet!

Válasz

Lőrincz Istvánné Kati üzente 13 éve

Kiváló hang, kiváló előadás. Most hallottam először énekelni Mészáros János müvészt, de megragadott, szívből énekel. Köszönöm, hogy föltetted ezt a videót.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A fiatal művészúrnak nagy tisztelői vagyunk! Csodálatos hang és átélt előadása a daloknak!!!

Válasz

Mészáros János Elek üzente 14 éve

Kedves Mária!

Örülök, hogy tetszett. a Youtube-on még van fent pár felvételem.

Tisztelettel:

Mészáros János Elek

Válasz

Prenoszil Maria üzente 14 éve

En most hallotam eloszor enekelni ,de nagyon tetszik az enek stilusa Koszonom hogy hallhatam.

Válasz

Mészáros János Elek üzente 14 éve

Kedves András!

Minekután megnéztem mások feltöltött videóit és elolvastam az aláírt véleményedet, most méginkább örülök annak amit nekem írtál. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nyíltan le mered írni a véleményedet, mert eddig én azt tapasztaltam, hogy magyarnótát büntetlenűl lehet sokszor olyan rosszul énekelni, hogy már szinte fáj.

Tisztelettel

Mészáros János

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves János!

Hatalmas mosolyt csaltál az arcomra azáltal,hogy zavarba hoztalak. :-)
Biztos lehetsz benne,hogy fogok írni emailt,és nem feltétlen csak az alapok miatt.
Amit azonban itt szeretnék határozottan kijelenteni,az az,hogy ha a fene fenét eszik is,akkor is fogunk mi még együtt Emlékszel még-et énekelni,az nekem is szívem csücske,bár azt is hozzá teszem,hogy ahhoz nagyon jó hangi állapotban és önbizalomban kell legyek,hogy méltó partnered lehessek,hiszen tudod,ha már operett,én azért inkább szubrett vagyok.S mivel akad némi önkritikám,ezt Veled csak abban az esetben vállalnám be,ha stabilan megvan a "c" a végén(amikor ezt Te tőlem hallottad,kimaradt,mert féltem,de azóta legyőztem magam,és az esetek többségében nem okoz gondot).Viszont Jánosom akkor Te sem úszod meg,kőkemény táncra perdítelek!:-)
Nem sokára jelentkezem Nálad!

Addig is sok puszi és kitartás!
Nekem egyszer valaki azt mondta,ne a közönségnek,a szakmának énekeljek!Én viszont azt mondom,ne a szakmának,a nagyérdeműnek mutasd meg,ki vagy,sokkal előbb értékelik!!!Szigorúan az Ő tapsuk az,amiért van értelme ezt az egészet csinálni!De szerintem ezt Te is tudod! :-)

Üdv:

Kk

Válasz

Mészáros János Elek üzente 14 éve

Tisztelt Kiss Imre!

Köszönöm, hogy leírta a véleményét . Örülök ha örömöt tudtam okozni az éneklésemmel.

Tisztelettel:

Mészáros János Elek

Válasz

Botos Magdolna üzente 14 éve

Tiszta szívböl gratulálok.Botos Magdolna.

Válasz

Mészáros János Elek üzente 14 éve

Kedves Klári!

Zavarba ejtesz annyi jót írsz rólam. Örülök, hogy legalább itt találkozhatok veled, bár a közel múltban léptem fel Debrecenben a Bihari zenekarral és ők említették, hogy veled együtt zenéltek. Remélem neked jól megy sorod, én a Nótaverseny döntője óta egy kezemen meg tudom számolni hány helyen léptem fel, de hát ez van. Remélem azért az Emlékszel még-et egyszer valahol elénekelhetem veled. Én úgy érzem ez az operett duettek legszebb darabja. Ha operett vagy opera alapokban akarsz csere-berélni írj az e-mail címemre mert hátha tudunk ebben egymásnak segítségére lenni.

Tisztelettel kézcsókját küldi:

Mészáros János Elek
mje70@ciromail.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves János!

El nem mondhatom,mennyire örültem,amikor meghallottam,hogy megnyerted a nóta versenyt,és hogy ehhez képest mennyire elkeserít,amit írtál(Duna Tvre gondolok).Nem feltétlen lep meg,hogy egészen őszinte legyek,de attól még kiábrándító.
Játszi könnyedséggel énekelsz nagy magasságokat,elképesztően gyönyörű hangod van,a szíved is a helyén van,egy végtelenül tehetséges ember vagy,és ehhez képest mit kell olvasnom...tényleg borzasztó,hogy mégsem úgy történnek a dolgok,ahogy kellene,vagy legalábbis illene!
Én nagyon örülök,hogy volt alkalmam Veled egy bizonyos produkcióban közösen részt venni,és köszönöm az élményt,amit akkor a Mondd meg,hogy imádom a pesti nőket és az Egy drága szempár okozott.
Őszinte szívvel kívánom,hogy minden negatív hatás/hozzájárulás ellenére még nagyon sokáig kápráztasd el a közönséget a hangoddal,az egész lényeddel - legyen az operett vagy magyar nóta.
És ki tudja,egyszer talán lesz abban a megtiszteltetésben is részem,hogy duettet énekelhessek Veled.
Ebben bízva zárom soraim,és kívánok Neked még egyszer minden jót!

Üdv:
Kenyér Klári

Válasz

Mészáros János Elek üzente 14 éve

Kedves Péter!

Köszönöm, hogy jobban kibontotta a véleményét. Lényegében én is így látom, és hála Istennek nem ebből élek, ezért akkor és annak és annyiért éneklek ahogyan én akarom. Az, hogy a magyar nóta odda jutott ahol most van abban nagy része van annak, hogy az elmúlt 20 évben az lett magyarnóta énekes aki akart, én nem az aki arra való is volt. Sokan úgy gondolták, ha már nincs hangjuk azért még magyarnótát tudnak énekelni mert ahhoz, nem hang kell hanem szív. És akinek volt füle hozzá inkább nem hallgatta. És ha már kapcsolatuk van akkor szerepelnek, kiszorítva azokat akik esetleg jobbak náluk, mert a közönség nagyrészének sajnos mincs hozzá füle, hogy eldöntse, meg hát hiába hallgatna mást ha csak ezek vannak képernyőn.
Tisztelettel:

Mészáros János Elek

Tisztelettel:

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves János! Az én véleményem az - mint ahogy már kifejtettem ezen az oldalon vagy talán a Nótakedvelők klubtársaként - , hogy semmit nem jelent az, hogy ki az első vagy második helyezett egy énekversenyen. Az elsőkből nem váltak sosem automatikus befutók a karrierépítésben (ezt úgy értse, hogy nem feltétlenül a legjobbak tudtak megélni belőle), és az igazi probléma még inkább az, hogy ma nincs hová befutni. Ha Tolnay András, az általam nagyra tartott fiatal tehetség, akinek kora gyerekkorától egyengetve volt az útja ezen a pályán, arra panaszkodik, hogy nincsenek fellépései, és örömében vagy esetleg azért, hogy bővítse repertoárját, régi slágereket is énekel nem is rosszul, akkor az mutatja, mennyire komoly gondok vannak a magyar nótával. Ez a kor most nem alkalmas arra, hogy szívére vegyen sérelmeket, mert az érvényesülés feltétele kevésbé a tehetség és rátermettség, mint amennyire a pénz, kapcsolatok és a képmutatás. Természetesen, utóbbiból régen is kellett, hogy legyen, de ma csak töredéke a piac az akár csak 10-20 évvel ezelőttinek is, ezért számít a tehetség kevésbé.
Őrizze meg a tudásába és a műfajba vetett hitét; még ha belátható időn belül nem is jelentkezik kibontakozás lehetősége.

Válasz

Mészáros János Elek üzente 14 éve

Kedves Péter!

Köszönöm a hozzászólását. A Youtube-on van fent még pár felvételem, és valóban főként operetteket szoktam énekelni, de nagyon szeretem értő közönség előtt a Hazám, hazám... c.áriát is elénekelni, ha van rá alkalom. Mert hiába nyertem meg a nemzetközi énekversenyt a Duna Tv a két első helyezettet nem hívta be és a felvételemet nem adja le. Tehát úgy tűnik a jó hang inkább hátrány mint előny ebben a műfajban mert irigységet szül.

Köszönettel és Tisztelettel:

Mészáros János Elek

Válasz

Kiss Imre üzente 14 éve

Nagyon szép, sajátos hangon, szívből énekel. Engedni kell ezt a hangot kalandozni, szabadon szárnyalni, nagy siker lehetőségével bír. Nagy élmény volt halgatni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Valóban, szép lírai tenor hang, érzelemmel és átéléssel teli előadás. Vélelmezem azonban, hogy a tisztelt előadónak csak javára válik, ha kipróbálja magát és megörvendezteti közönségét egyéb műfajokban (pl. operett, virágének) a számára magától értetődően elérhető sikereivel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szívből Gratulálok!!!!!!!!!Gyönyörű hang!!!!

Válasz

Mészáros János Elek üzente 14 éve

Köszönöm örülök, hogy tetszik. Szerintem az egyik legszebb Dankó nóta.

Tisztelettel:

Mészáros János Elek

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 14 éve

Tetszik az éneklésed, jól öszeállított dalcsokor.

Válasz

Mészáros János Elek üzente 14 éve

Kedves Mária!

Köszönöm, hogy feltöltötte. Amit nem értett jól: Bevallanám én is titkát szívemnek. Ezt a nótát Dankó Pista a feleségének írta szerenádként. A Dankó Pista c. filmben is énekli a Jávor Pál a youtube-on is fent van és utánna a Nemj ó mindíg ... c. csárdást játszák innen választottam. Úgy érzem ebben a hallgatóba tudom igazán beleönteni a szívemet. A frisset azt úgy össze kevertem ahogyan csak lehet, de aki nem ismerte annak nem tünt fel.

Tisztelettel:

Mészáros János Elek

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Nagyon szép nótákat választott . Nagyon tetstik a hangja és az előadása.
Az elsőt nem is lehet más előadóktól hallanni. Minnél többször hallgatom a szívemben ugy lopja be magát mélyebbre és hallom még a munkahelyemen is.. A szövegét sem találtam meg sehol, hallás után irtam a videó alá. Egy helyen nem értettem, aki meghallgatja, kérem irja ide azt a pár szót, hogy be tudjam irni.
A szentlőrincen elért első helyezéséhez gratulálok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Jól szórakoztam,nagyon tettszett .
Köszönöm

Válasz