László Mária üzente 10 éve

Zsuzsikám ! Nagyon kedves vagy, és jól eső érzéssel vettem figyelmességedet. KÖSZÖNÖM !!!! Azt hiszem mi , Veled együtt is egy páran különösebb gondolkodás nélkül, nehézségeket nem ismerve tesszük azt, amit szívünk és a műfajba vetett hitünk diktál. József A szavaival élve....., " Ez a mi dolgunk, és nem is kevés !" Neked is sok erőt és sikeres szép éveket kívánok. LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Kedves László Marika!

Közelgő Születésnapod alkalmából szeretettel köszöntelek!
Kívánok Neked nagyon jó egészséget! Kívánom, hogy hosszú-hoszú éveken át éltesd még műfajunkat, a nótát. Írj gyönyörű dalszövegeket, verseket!
Legyen erőd és szervezz még sok-sok magas rangú műsort az Újpesti és valamennyi nótaszerető közönség, előadó, fellépő, támogató és a Zenabarátkör valamennyi tagjainak megelégedésére.
Kívánom, hogy a lelki feltöltődésen túl, fáradozásod, elszántságod és elkötelezettséged még sok gyümölcsöt, elimerést teremtsen.

Szeretettel: Kádár Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Nótatársaim! Halgassuk újból meg azt a csodálatos verset, mely mimiden alkalommal elvarázsolja a lelkem. Köszönjük a Költőnőnek ezt a gyönyörű verset: D. Zsuzsann( Ha nem sikerült jól feltennem, nézzétek el nekem. Ez az első próbálkozásom. De annyira szerettem volna ismét itt látni ezt a videót, és hallgatni, veletek együtt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves László Marika! Csatlakozom az előttem szólókhoz. A Jóisten kegyelme, szeretete kisérjen utadon . Adjon neked, a hosszú boldog életet Ezt kívánom születésnapod alkalmából.Szeretetteljes barátsággal:Dalnoki Zsuzsanna

Válasz

László Mária üzente 11 éve

Nagyon szépen köszönöm Zsuzsikám ! És mindazon kedves társaimnak is, akiknek még ebben a túlhajszolt napokban is eszükbe jutottam. Mindannyiótoknak kívánok én is hasonló szép éveket, sikereket és kitartást a műfajunkban végzett munkátokhoz. Szeretettel LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Marika!

Születésnapod alkalmából kívánok Neked erőt, egészséget, nagyon sok sikert ezen a göröngyös, de lélekemelő, szívmelengető úton.
Sok-sok szeretettel: Kádár Zsuzsa

Válasz

László Rita üzente 12 éve

Kedves Marika Néni!

Nagy izgalommal néztem végig ezt a portrét róla. Alig vártam, hogy a családra és a gyerekkorodra terelődjön a szó. Jó lenne a közeljövőben egy kicsit beszélgetni vagy találkozni.
Addig is további sok sikert és vigyázz magadra!

Üdvözlettel:

László Rita

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 12 éve

Kedves Marika !

Én pont azt emeltem ki,hogy milyen jó,hogy a 11 éves győzködésednek ez az eredményessége a kerület -önkormányzat részéről,hogy nem megtűrt a műfaj,hanem felkarolt és lehetőséget adott ezekre a szép műsorokra,rendezvényekre.Én mikor nézőként voltam jelen,kellemesen érintett mind a polgármester,mind a kissebbségi vezetés részéről történt frappáns beszéd.A mi kerületünkben igen kevés az ilyenirányú megnyílvánulás,pedig Bp.legnagyobb kerülete,viszont azt mondják,hogy nincs rá fedezet.Néha egy-egy nyugdíjas nap alkalmával ,vagy nemes ünnep esetén hallani magyarnótát,népdalt,/pedig a kerületünkben több nótaénekes lakik,cigányzenekar viszont nincs/van zeneiskola,komolyzenei-klasszikus zenei és jazz program rendszeresen a kerület központi nagy művelődésiházában.Nem az egyéneknek juttatott pénztámogatásról beszéltem/énekes vagy szervező legyen is /hanem arról a lehetőségről,hogy becsülendő a Te ténykedésed,melyet a Te kerületed az általad említett módon támogat.-és ehhez ráfordítandó pénz kell,és ezt a Te kerületed akarja.Szomorú,hogy Rákoskeresztúr csak elenyésző módon.Nekem máshol vannak sikereim,nem a saját kerületemben,és annyi elfoglaltságom van,hogy nem szervezek ,rendezek műsorokat,biztos nem is tudnám olyan ügyesen tenni,mint Te,mert ahhoz nagyon sok kaput kellene kopogtatni és ha kidobnak az ajtón,bemenni az ablakon.Én ezt nem tudom felvállalni időben,viszont,ha felkérnek műsorba,és időben is tehetem,örömmel veszek részt.
Ilyen alkalom jan.21.-én Lőrincen lesz legközelebb.Köszönöm,hogy sok sikert kívánsz,én is további jó egészséget,kimagasló eredményességet kívánok minden művészi tevékenységedhez !Méltón lehet Rád büszke a kerületed !

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Kedves ÉVA !!!!! Bocsánat, de én főként MŰFAJUNKAT-PÁRTOLÓ , MŰFAJUNKAT ELFOGADÓ és BEFOGADÓ segítséget kapok itt a kerületemből. A rendezvényenkénti anyagi hozzájárulás, ami esetenként talán két-három előadót (énekest!!) érint sokat jelent az igaz, de NEM MINDENT !!! Az igazán nagy és jelentős dolog az, hogy egyáltalán meggyőztem 11 éven át a MINDENKORI városvezetést arról, hogy ez a MŰFAJ nemzetünk kultúrájának egyik legfontosabb alap eleme! Mint azt láthatjuk ,sajnos nem mindenhol adnak lehetőséget a Műv intézmények a magyar nótának. Na EZ AZ, ami a legtöbb,. amit kaptam és kapok a kerületemtől !!! Ezért ÓRIÁSI KÖSZÖNET ! MERT EZ NEM KEVÉS!!! Hasonló sok sikert neked is és hasonló ilyen műsorok RENDEZÉSÉT !!!!! LM

Válasz

visser agnes üzente 12 éve

Kedves Marika!

Nagyon tartalmas és tanulságos a rólad készült portré. Sok üzenet, útravaló található benne minden generáció számára. Az egyik legszebb, amely akár a 2012-es év mottója is lehetne az, hogy a szívből jövő dolgok előbb utóbb megérintik a szíveket.
Soha ne foggyon ki belőled az alkotóerő és az a tenniakarás, amellyel már olyan sok értéket tudtál adni nekünk. Remélem hamarosan elkészül a novellásköteted is. Örömmel várjuk. Adjon a Jóisten hozzá jó egészséget!
Szeretettel,
Visser Ágnes

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 12 éve

Kedves Marikám, csodálom hitedet, tehetségedet és kitartásodat!
Isten adja, hogy még számos évig munkálkodhass a nótás társadalomért, értünk!!!
Legyen ez az év is minden nehézség ellenére nótás műsoroktól, rendezvényektől hangos!
Elsősorban nagyon jó egészséget kívánok neked, a többit már te úgyis megteszed szeretett nótánkért a jövőben is!
Szeretettel gratulálok: Ani

Válasz

Bordás Cecília üzente 12 éve

Draga Marika!
Azt hiszem mindnyajunk szivebe loptad magadat ezzel az öszinte,megragado vallomassal.Szavaidbol tükrözödik az ösmagyarsag es lüktet nemzeted iranti szereteted.
Tartson meg a Jo Isten meg nagyon sokaig körünkben!
Szeretettel,Cilike.

Válasz

Sipos Izolda üzente 12 éve

Kedves Mária! Nagy élmény volt végig hallgatni ezt a riportot.Adjon a jó isten nagyon sok erőt, egészséget a további tevékenységedhez.Büszke vagyok,hogy személyesen is megismerhettelek. Szeretettel. Izolda

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Talán a Nagykáta környéki tanyavilág embert próbáló, ugyanakkor a közösséget meg- és összetartó paraszti élet rendjéből fakad László Mária nóta- és közösségszeretete, valamint közösségszervező képessége, mellyel példa értékű szolgálatot tett és tesz műfajunknak. Élettörténete hiteles keretet ad verseihez is. Én azért kedvelem, mert e saját, nehézségektől is hiteles életútja révén az egyszerű embereknek képes magas rendű kultúrát őszintén, emberi hangon, magyaros érzülettel közvetíteni. Tartsa meg az isten körünkben és családja körében erőben, egészségben az emberi élet végső határáig!

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 12 éve

Gratulálok Marika !

További sok sikert kívánok minden zenei és egyéb kurális tevékenységedhez !
Elismerés a kerületnek is,hogy büszkén felkarolja,támogatja mind azt,ami szép és közelebb engedi az egyszerű embereket is a különféle rendezvényekhez,örömöt okozva szervezőknek,közönségnek.Boldogság,hogy tudják anyagiakban is segíteni Marikám a munkádat,igyekezetedet !
Jó egészséget kívánok a sok sikeres szívedből fakadó fáradozáshoz,mely éltető erőd !

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

Köszönöm Magdika,hogy megosztottad velünk a riportot,így nagyobb betekintést nyertünk László Marika rendkívül gazdag életútjából.Sokrétű feladatot lát el a kultúra fenntartása érdekében ez legyen vers,dalszöveg írás,szervezés stb.További szép életet,egészséget,sikereket ehhez az önzetlen tevékenységhez,amit csinál.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 12 éve

Kedves Marika gyönyörű vallomás ez önmagadról. Ez a riport mindenkihez közelebb vitt egy kicsit. Gratulálok eddigi eredményeidhez, a jövőbeni munkáidhoz pedig erőt és egészséget kivánok.
Nagyon nagy elismerés ez. a magyarnóta számára is Egy fok azon a felfelé vezető lépcsőn amelyen a magyarnótát elindítottuk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Marika!
Rég jártam errefelé, de meglepett ez a csodálatos riport.
Gratulálok és kívánok nagyon jó egészséget, sok sikert az elkövetkező időkben is.
Szeretettel: Kádár Zsuzsa

Válasz

Bagdi Erzsi üzente 12 éve

Marikám gratulálok szívből munkásságodhoz, jó egészséget, kitartást, nagyon frappáns, szívből jövő szép vallomás volt életedről - pályádról. Örülök, hogy immár azt hiszem 15 éve megismerhettelek és énekelhetem szerzeményeidet. További sok sikert és jó munkát kívánok szeretettel Erzsi

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Köszönöm szépen barátaim, Marika, Irmuska a szép szavaitokat! Nem is gondoltam, hogy Magdika felteszi? Mert én csak a saját galériámba tettem fel. De nagyon köszönöm Magdikának is, hogy így értékelte ezt a kis "vallomás" félét. Igyekszem minden képességemmel és erőmmel még tovább tenni azt, amit szívem diktál, és ehhez én csak a jó Isten segítségét kérem. Nem szabad soha feladni !!!!! Puszi mindenkinek és jó egészséget. LM

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 12 éve

Kedves Marika! Lélegzet vissza fojtva hallgattam végig ezt a műsort beszélgetésedet,no persze gyönyörű verset. Maga az előadás lenyűgöző volt számomra. Életed drámai kezdete a további küzdelme és most is nagy lendülettel csinálod végzed szorgalmas tenni valóidat. El gondolkozik az ember,hogy bírtad idáig,és hogy bírod még mindig.? Kérem Isten adjon még sok erőt egészséget. Sok ilyen emberre lenne szükség,nem volna ennyi siralom és gyötrelem.Isten soha ne hagyjon el .legyél még sokáig aktív.Szívemből kívánom. Sok szeretettel.Marika.

Válasz

Kenéz Irma üzente 12 éve

Kedves Marika!
Köszönjük ,hogy meghallgathattuk ezt az értékes riportot,csodálattal hallgattuk a beszélgetést,kívánunk még hosszú,jó egészségben eltöltött ,tartalmas éveket,hogy még nagyon sok szép verset, nótaszöveget hallgathassunk tőled ezután is. Egy nagy kincs vagy a magyar embereknek,további életedre Isten áldását kérjük.Szeretettel Üdvözölünk.Kenéz Irma és Lajos.

Válasz