Varga Zoltánné Marika üzente 8 éve

Ez a nóta szinte életet önt belénk,mert Gyöngyöstarjáni műsorokban bizony kicsit hosszabbítunk az életünkön ,már ebben a korban csak a nóta az éltető erő.Ezért ne hagyjuk kihalni a gyönyörű nótákat. Én elmondhatom 60 éve nótázok és amíg az életem engedi a nóta lesz az eledelem.Sok sikereket minden Énekesnek és sok szép nóta hallgatást kívánok a nóta szeretőknek.Nem utolsó sorban.Köszönet a nóta szerzőknek!Nótás barátsággal. Marika.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Kedves Béla!
Örömmel segítettem.

Barátsággal.: dalolo

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 8 éve

Kedves Béla ! Nagyon szépen köszönöm a feltöltést.És köszönöm külön Fodor Károly művész úrnak a kedves segítségét.Nótás baráti szeretettel és tisztelettel.Marika.

Válasz

Sánta Béla üzente 8 éve

Kedves Marika! Ezt és a kért másik 2 videót is feltöltöttem a Youtube-ra kérésednek megfelelően. Köszönettel tartozunk érte Fodor Károly művész úrnak, aki ismertette velem a lementéshez szükséges informatikai eljárás lépéseit.
Sánta Béla

Válasz

Sánta Béla üzente 8 éve

Üdvözlöm kedves Károly!
Köszönöm kedves segítségét és este majd fogok is írni Önnek, csak most mennem kell a munkahelyre.
Előre is köszönöm: Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Üdvözlöm Béla!

A videó egyszerűen letölthető a számítógépre, akár a yt-ról is, úgy,hogy az a letöltő gépén marad, így ha az eredeti feltöltő törli is a videót,( emiatt több videó nem érhető el, mert a YT-ról törölték) a videót akkor is elérhetjük a gépünkön.

Természetesen a feltöltött Gyöngyöstarján videómat törölni fogom.
Ha kérdése lenne, úgy üzenetben keressen meg.

Üdv.: dalolo

Válasz

Sánta Béla üzente 8 éve

Kedves Marika! Én is nagyon szívesen emlékszem vissza ezekre a szívmelengető gyöngyöstarjáni eseményekre, de sajnos ezekkel a felvételekkel már nem rendelkezem. Innen pedig nem tudom letölteni, mert egyszer ugyan érdeklődtem Magdikától, hogy hogyan lehetséges, de olyan bonyolultnak tünt, hogy megsem próbálkoztam vele. kedves Marika, talán a Magdika tudna ezen kérésedben segíteni. Egyébként köszönöm a szép elismerő szavaid.
Üdvözlettel: Béla

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 8 éve

Kedves Béla! Ez a nótád már mindnyájunk szájából hangzik és azóta is a hegedűd csak szaporítja a nótákat.Tegyed fel ezeket,had tudják az emberek,hogy milyen szép a mi összejövetelünk .Csodálatos baráti szeretet vesz körül bennünket és a hegedűsünk sem hiányzik a nótáin közül.Köszönöm,ha írásom meghallgatást nyert.Nótás barátsággal. Marika.

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 12 éve

Drága Anikám és kedves Béla, gratulálok ehezz a jol sikerűlt nótáhozz! Bizony Anikám én is oda kőltőznék ha tudnám, hogy ott 100 évig is el élhetűnk! Mindig nagyon jo emlékként őrzőm szivemben ezeket a szép nótás találkozókat! Erzsike

Válasz

Kovacs Lajos üzente 12 éve

Örömmel olvasom a kedves hozzászólásaitokat és a megérdemelt gratulációkat !
A negyedik találkozónk sikere magáért beszél. A zenekar ,az énekesek és nem utolsó sorban a közönség- mindenki egy azon célért volt egy azon időben - ez volt a siker kulcsa !
Megható annyi jóérzésű emberrel együtt lenni ! Üdv: mindenkinek és BUÉK !!!

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 12 éve

Kedves Anikám tiszta szívemből gratulálok,hogy sikeres volt és túl vagy a Nóta sztár versenyen ,de ez várható is volt . További sok sikert mindenhol!!!!! Szeretettel. Marika.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

Kedves Ani!Szívből gratulálok,hogy tovább jutottál a Nótasztár versenyen.

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Ani! Nagyon szépen köszönöm kedves jóleső figyelmességed. Nem is szerezhettél volna számomra ennél nagyobb örömöt születésnapomon, mint ezzel a jó hírrel, hogy bejutottál a Nótasztár-verseny középdöntőjébe. Tiszta szívemből gratulálok úgy Neked, mint a többi kedves, nótaversenyen résztvevő nótabarátomnak. Drukkolok a további szép sikereidhez!
Butaság ahogy most fogalmazok, de ha más nem is, akkor ez a közös szerzeményünk örökké emlékeztet minket a szerető nótabarátságunkra.
Köszönök mindent: Béla

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 12 éve

Kedves Béla! Isten éltessen sokáig, boldog szülinapot kívánok neked és hálás szívvel köszönöm ezt a csárdásodat, na meg a többi nótaszerzeményedet is!
Örömteli nap volt ez nekem is, mert tovább jutottam a Nótasztár verseny középdöntőjébe.
Nótás baráti szeretettel kívánok neked jó egészséget és boldog, sikeres új évet!
Ani

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 12 éve

Kedves Anika és Béla ezt a nótát soha nem fogjuk meg unni. Főleg,ha nem kell sokat várni a következő Gyöngyöstarjáni találkozóra. találkozóra.Addig is sikereket. Marika.

Válasz

ecseri csopi üzente 12 éve

El nem tudom mondani, hogy már hanyadik alkalommal hallgatom végig ezeket a csodálatos szép nótákat , a kedves és szeretett nótaénekeseink tolmácsolásában! Anikám az a rengeteg munka és idő, amit a Találkozónk szervezésére, rendezésére fordítottál, megérte!!!!! Nekünk nótaszeretőknek Gyöngyöstarján neve fogalommá vált és a közelgő ünnepek elmúltával már alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk egymással!! Nótaénekeseinknek addig is sok sikert kívánunk fellépéseik alkalmával. Béla barátunknak is köszönet a hanganyagért! Jövőre Veletek ismét Gyöngyöstarjánban!!!!

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 12 éve

Drága Anikám még nagyon sokáig szeretnék veled és a tőbbi nótás barátunkkal énekelni és mulatozni! Ennyi sok kiváló nóta énekest még nem volt szerencsém élő műsorban meghallgatni! Nagyon köszönöm neked Anikám, hogy ismét a vendégeid lehetűnk a drága férjemmel! Ezt a szép emléket el teszűk egy életre!!!!!!!!Minden nótás barátunknak további sok sikert kivánok Erzsike

Válasz

Nagy Dia üzente 12 éve

..mint zenei korokben "mozgo"emberkenek,elso pillanattol fogva szembetuno volt szamomra -talan kulonos is,az az alazat,kedvesseg,ami beloletek aradt,es a csodalatos notaitokbol....igen a Ti notatok szivbol szol....ettol igaz,ettol annyira ertekes.Gratulalok es meg sok ilyet szeretnek hallani Toletek draga Anika es Bela!!!!Tovabbi jo egeszseget es sok-sikert kivanok!!!!!Dia

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Minden kedves hozzászóló nótabarátomnak Ani nevében is köszönöm kedvességüket, de az igazi érdem oroszlán részét Aninak könyvelhetjük el, mert rengeteg szervezőmunkát fektetett ezen rendezvény megszervezésébe, hogy örülhessenek egymásnak az igazi nótabarátok. Köszönjük neked Ani!
Nótabaráti szeretettel: Sánta Béla

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 12 éve

Kedves Anika és Béla a legszebb finálé volt kettőtöktől,mivel Ti kezdtétek el az igazi harcot a Magyar nótáért. A nótában meg benne van,hogy bizonyítsuk SZÁZ ÉVIG IS MEGÉLÜNK MI MÁTRA ALJÁN. Gyöngyöstarjáni műsor nagyon magas szintű volt Nagyon szépe köszönöm , további sikereket és sok ilyen szép nóta jöjjön a nap világra, így nem fog kihalni a Magyar nóta. Szeretettel. Marika.

Válasz

Bagdi Erzsi üzente 12 éve

Kedves Anikám sok szeretettel gratulálok a Nótástalálkozó sorozatod megrendezéséhez és kitartó munkádhoz , nem utolsó sorban a szép új dalok és nóták tolmácsolásában is. Kedves Béla neked pedig szintén gratulálok szerzeményeidhez, ez a kis csárdásod is nagyon fülbemászó -hangulatos -kedves- szívből jövő. Kívánom, hogy még sok ilyen szép és jó nóta legyen a szerzeménytáradban.
Mindkettőtöknek jó egészséget és további sok sikert kívánok szeretettel Erzsi

Válasz

szabados róbert üzente 12 éve

Nagyon jó kis csárdás, gratulálok Kiss Anna előadásához, és Sánta Béla zeneszerző dalához!
Nótás üdvözletem.Sz.R.

Válasz

Soós Jolán üzente 12 éve

Anikám,Béla!Gratulálunk!

Válasz