Varga Zoltánné Marika üzente 3 éve

Kedves felszólalók! Hol van Solti Károly ,hol van Jákó Vera?Mostani énekeseket mindet lehetne kritizálni---és akkor kihallnának a szép nóták: Üdv.Marika.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Gyémánt Ferenc zeneszerzőnek itt a Nótaklub oldalán is kívánok nagyon boldog születésnapot, jó egészséget, boldogságot, s termékeny éveket. Írjon mindnyájunk örömére szebbnél szebb dalokat, nótákat
Isten éltessen kedves Feri még nagyon sokáig!!!!
Nótás barátsággal:D.Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Kedves Feri! Ezért vagyunk emberek, s két egyforma ember nincs a világon. Más az egyéniségünk, s mindnyájunknak más tetszik! Így van ez rendjén! Szabad vélemény nyílvánítás van, mindaddig, míg másokat meg nem bántunk vele. Barátsággal:Zsuzsa

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 10 éve

Akkor ideírom a véleményem! Szép előadás, nekem tetszik!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Solti Károlyt én is nagyon szeretem,nagyszerű magyar nóta énekes volt!
D.zs.

Válasz

Boris Sándor üzente 10 éve

Tisztelt Sánta Úr! Egyáltalán nem sért,hogy más a véleménye ,de meg kell ismételnem a dícsérő szavakat: nagyon szép hangon,egyéni stílusban,kristálytisztán énekelt nóta,kevés fiatal énekes tudja csak így. Bevallom,nekem Solti Károly előadásában tetszik legjobban,de ezt csak zárójelben jegyzem meg.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Az a helyzet, hogy én szívesebben hallgatok egy kevésbé "kiművelt" tanult hangot , mintsem egy operás hangot. Nem is tetszik mikor egy magyar nótát olyan magasságokban énekelnek pld.(koloratúr szoprán).Ilyen magasságokban nekem a magyar nóta már nem tetszik.A nevében
is benne van magyar nóta. s az emberek éneklik, hát nem mondhatni, hogy mindenkinek olyan magas hangfekvése van.
Ez az én véleményem,más máshogy godolhatja, nem vagyunk egyformák. Zsuzsa

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 10 éve

Én személy szerint Zsuzsának és Bélának adok igazat. Jákó Vera előadásában szerettem meg ezt a nótát és nekem az a hiteles magyar nóta megszólaltatás..
Nótás barátsággal: Ani

Válasz

Sánta Béla üzente 10 éve

Tisztelt Boris Úr! Igazán nem akarom Önt megsérteni, de nagyon meg kell gondolni, hogy milyen véleményt ír ide!!!!!!!!!!!!!! Ha nem muszáj, akkor ne dobálózzunk a meggondolatlan dicséretekkel. Jó tanácsként ajánlom a figyelmébe.
Nótabaráti tiszteletemmel: Sánta Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Az biztos, hogy gyönyör! No de opera énekes hanggal milyen is lehetne? Mert opera énekes nemde? Tanult, kiművelt hang.Azért mindig kiérződik a az operai hangképzés. Még egyszer mondom, nagyon szép, hibátlan előadás, én mégis jobban szeretem, ha magyar nótát, nem az opera énekesek éneklik. Az operetteket viszont csodálatosan éneklik.

Válasz

Boris Sándor üzente 10 éve

Ezt így kell!Gyönyörű nóta .Bognár Rita módon énekelve:-Gratulálok!

Válasz