László Mária üzente 5 éve

KÖSZÖNÖM drága OTTÍLIA és MIKLÓS !

Válasz

László Mária üzente 5 éve

Köszi Marika ! Egyik legnagyszerűbb dal Siliga művész úrral ! ő, és Máté ottika vitte sikerre ezt a versemet. örök hála !

Válasz

László Mária üzente 5 éve

Fájó szívvel, de örök hálával emlékezve köszönöm ezt a zenét SILIGA MIKLÓS nagyszerű zeneszerző, tanár, neves karnagy és rangos díjjal elismert nótaszerzőnek.

Válasz

László Mária üzente 5 éve

Így van Marika , Koltai László , lelkes énekes barátunk sok évvel ezelőtt ,több értékes szép videót töltött fel..jeles előadóktól, szerzőktől. Amit nem győzünk megköszönni. További sikereket , boldog életet kívánunk neki és családjának.

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 5 éve

Kedves László ! Köszönöm,hogy ezt a szép nótát feltöltötted 7 évvel ezelőtt. Itt is látni,hogy a nóta él és élni fog még nagyon sokáig,Teneked meg kívánok további szép éneklést Nótás baráti szeretettel !VZ né.Klubvezető.Marika.

Válasz

László Mária üzente 5 éve

Köszönöm szépen kedves Trixi.

Válasz

Barna Trixi üzente 6 éve

Egy kitűnő énekes előadásában hallani egy dalt, megnöveli értékét, a jó zenekari kíséret érzelmi többletet ad, kiemeli a szöveg és a dallam szépségét.
Szívből gratulálok a szerzőknek és a csodás előadónak!

Válasz

László Mária üzente 6 éve

Ez a dal is Siliga Miklós kitűnő zeneszerzővel írt szép dalunk. nelyet Máté Ottília művésznő vitt sikere TV-ben rádióban, műsorokban. Nagy köszönet mindkettőjüknek !

Válasz

László Mária üzente 8 éve

Szóljatok drága dalos ajkak , hogy ne vesszen ki az emberek lelkéből a magyardal szeretete. Köszönet minden énekes barátunknak, akik éltetik műfajunkat !

Válasz

László Mária üzente 9 éve

Sok magyar szívbe fészket rakott ez a dal. Köszönöm Ottikának, és a Zeneírónak,!

Válasz

László Mária üzente 9 éve

Segítse őt a jó Isten nagyon nagyon sokáig !

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 9 éve

Boldog Születésnapot és jó egészséget kívánok Máté Ottilía művésznőnek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Kedves Otika!

Boldog születésnapot és jó egészséget kívánok, megköszönve azt is,hogy 30 éve ismerhetlek, és azóta is a csodálód lehetek.

Tisztelettel és szeretettel: dalolo

Válasz

Boris Sándor üzente 9 éve

Én is nagy örömmel beállok a jót-kívánók sorába,László Mária köszöntése mellé már " csak" sok-sok sikert és még több jó egészséget kívánok a Művésznőnek,hogy még sokáig hallgathassuk a gyönyörű ,MAGYAR magyarnótáit!
Tisztelttel Boris Sándor

Válasz

László Mária üzente 9 éve

KÖSZÖNTÉS ! ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG a drága MŰVÉSZNŐT, MÁTÉ OTTÍLIÁT SZÜLETÉSE NAPJÁN . ERŐBEN , HITBEN , SZERETETBEN:

Válasz

László Mária üzente 9 éve

Szeretettel küldöm Kálmán László tagunknak , éa Mukli Józsefnének is.
Egyébként fent van a Klubunk videó gyűjteményében a nevemnél.

Válasz

László Mária üzente 9 éve

Szeretettel küldöm meghallgatásra , az imént érdeklődők számára. Hallgassák jó szívvel, majd kottát is mellékelek .

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 9 éve

Köszönöm szépen azonnal megnézem. Nagyon segítőkész kedves Károly mégegyszer köszönöm. MM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Kedves Magdolna!
A dalt Otika CD-jéről levettem, és e-mailben elküldtem.

Barátsággal.: dalolo

Válasz

László Mária üzente 10 éve

Hiszem és bízok benne, hogy elfogadják "HUNGARIKUM".-nak ezt a KINCSÜNKET. LM

Válasz

László Mária üzente 10 éve

Kecskés Sándor nagyszerű klarinét művészre csak hálával tudok emlékezni. Az Ő klarinét nyitánya nagyban emelte ennek a szerzeményemnek értékét. Csodálatos bejátszás. Drága Sándor adjon békét az Úr lelkednek , és köszönöm ! LM

Válasz

László Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen B. Erzsikének , Kádár.Zs nak, Némethné Magdikának és minden kedves dalos barátomnak, Klubtársamnak, akik figyelmességükkel gondoltak rám. Én hasonló szépet és jót kívánok mindannyiuknak...főleg egészséget gyerekek, mert ha az van a többi nem számít !!! Puszi LM

Válasz

Bagdi Erzsi üzente 10 éve

Drága László Marika mivel ma tartod a névnapod így ma is köszöntelek tisztelettel és sok szeretettel - minden jót kívánok - jó egészséget - sok örömöt áldozatos kitartó harcos munkádban a magyar nóta fennt maradásáért . Most ezzel a másik szerzeményeddel köszöntelek amit nagy sikerre vittetek Siliga Miklós szerzőtársaddal, Máté Ottilia kitűnő előadásával.

Válasz

Margit Sulmánné üzente 11 éve

GYÖNYÖRŰ SZÉP!
MÁTÉ OTTILIA CSODÁLATOS HANGJÁN MINDEN MAGYAR NÓTA ÚGY CSENG, AHOGYAN KELL!!! VAJON ÉL MÉG EZ A "DALOS-PACSIRTA?"

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Függetlenül a vers szerkezetétől, tetszik a művésznő előadása.

Válasz

László Mária üzente 11 éve

Végtelen hálával tartozom Máté O művésznőnek és Siliga úrnak , hogy ezt a kis versemet arra érdemesítették, hogy ilyen dallá alakítsák.
De itt is kérném a kedves feltöltő dalos társamat, hogy a versem szövegét eredeti formájában írja a felvétel alá, mert ez esetben is helytelenül a sorok közepénél van nagy kezdőbetű. Köszönöm a korrigálást. Ez a költemény nyolc soros, és nem négy. Csak formailag kell egy kis helyreigazítás. Üdv LM

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Margitka ! Nagyon köszönöm szívből jövő szavait, s mindazoknak, akiket mélyen megérintett ez a dal. Úgy érzem a mondanivaló nagyon is aktuális napjainkban! Tőlünk távolra szakadt honfitársaink figyelmét is jó lenne felkelteni ezzel. Talán eljut hozzájuk is. Csak remélni tudjuk és hinni, hogy hátha tudnának valami pluszt tenni ők is műfajunk jobb helyzetéért. Üdv LM

Válasz

Makra István üzente 12 éve

Ezt a dalt halgatva elérzékenyül az ember.Máté Ottilia művésznő olyan átéléssel énekli,
hogy tényleg könny szökik az ember szemébe.

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Köszönöm, őszinte elismeréseteket barátaim, és mindazoknak nagy nagy köszönet, akik már ajkukon ezzel a dallal éltetik műfajunkat , mint M. Ottília, Bokor J, Koltai Laci, Templán Sándorné, Bagdi Erzsi, Farkas Rozika , Turai Kiss Mária és bocsi, ha valakit még kihagytam. De talán ez nem is nóta, hanem egy "hazafias dal." Hálás vagyok a jó Istennek, hogy ilyen verset engedett megszületni a lelkemből.
Kedves Stephen ! Kívánom ,hogy ne a fájdalom könnyeivel hallgassa, hanem azzal a reménnyel, hogy valóban " virágozzék a magyar nóta, kis Hazánknak áldott földjén..." Szerencsés "hármas " találkozás jött össze ennél a szerzeménynél. üdv LM

Válasz

Mészáros István üzente 12 éve

Gyönyörű nóta

Válasz

Kennedy Stephen üzente 12 éve

csak sirva lehet ezt a notat hallgatni

Válasz

Szeledeli Margit üzente 12 éve

Nagyonon jol sikerült kompozicio gratulàlok ,mindhàrom alkotonak!!! üdv margit

Válasz

Soós Jolán üzente 12 éve

Drága Zsóka!Kolléganőm ott volt vasárnap a nézőtéren,tőle hallottam a szép versről!Mindjárt László Marika versére gondoltam!Örülök,hogy most olvastam,hogy igazam lett!

Drága Marikánk!Gratulálok sok szeretettel!

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

László Marika versét hallhatta 3-400 ember,akik részt vettek Ipolynyéken az Őszirózsa magyarnóta versenyen.Teplár Sándorné,Mancika meglepte a közönséget,amit nagy tapssal és köszönettel fogadtak.

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Nincs nap, hogy hálás szívvel ne gondoljak Máté Ottilía művésznőre, és a zeneszerzőre S.Miklós barátunkra, akik élővé tették kis versemet. Olyan szerencsés találkozása ez a három embernek, ( költő, előadó, zeneíró) , ami igen ritkán jön össze. Úgy érzem Ottília ebben a dalban, a szívét , lelkét tette le műfajunk asztalára. Úgy hallom vissza versemet , mint amilyen érzéssel azt én megírtam. Végtelen köszönet érte. LM

Válasz