Imre Judit üzente 14 éve

Kedves Magdika!Akkor örvendek a technikának,hogy önt elhozta nekünk és énekelhet a mi örömünkre!Tisztelettel:I.J.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Imre Judit!
Azért nem hallott tőlem semmit, mert fiatal koromban a családdal voltam elfoglalva, és bár mindig énekeltem, csak a barátaim hallották. Most a technika hozta meg azt az örömöt nekem, hogy egy kicsit nyithatok a világra, és nagy öröm ezeket a videókat készíteni, mert talán egy kicsit bepótolhatok abból, amit elszalasztottam.

Válasz

Imre Judit üzente 14 éve

Mit is mondjak?Még ez idáig Némethné Kovács Magdától nem hallgattam semmit.Sajnálom is!!!!Egy sima mezei hallgató vagyok, nem kritikus.Nagyon szép telt hang és szépen elénekelt nótát-nótákat halottam.További sok sikert kívánok: I. J.

Válasz

Dudás Jánosné Katalin üzente 14 éve

Nagyon szép nóta! Én is szeretem a magyar nótát!!!

Válasz

Boros Sándorné üzente 14 éve

Minden magyar nóta csodálatos.

Válasz

mersich bori üzente 14 éve

Gyönyőrű előadás!Nagyon szép a nóta. Kár hogy a szöveg nem úgyanaz. Bár nem sok az eltérés.

Válasz

Varga Anna üzente 14 éve

csodálatosan szép köszönöm

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 14 éve

Kedves Magdika és Feri! Gyönyörű a dal,szép a szövege és szívhezszólóan előadva.Gratulálok mindkettőtöknek.

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 14 éve

Köszönjük az elismerő szavakat, ennek a dalnak és másoknak a kottáját megtaláljátok a http://gyemantferi.freeweb.hu című site-on. Aki Gyémánt Ferenc dalok kottáit kéri és tud PDF file - t fogadni, írjon és küldök.
Gyémánt Feri

Válasz

Kovács Gyula üzente 14 éve

Nincs meg véletlenül a kottája ennek a csodálatos magyarnótának? Hálás lennék, ha valaki átküldené az e-mail címemre:" tavasz34@enternet.hu"
Üdv. kovácsgyuszi

Válasz

Kovács Gyula üzente 14 éve

Gratulálok mind a dalválasztáshoz, mind annak ihletetett tolmácsolásához. Gyönyörű nóta,gyönyörű hanggal és kiváló átéléssel párosul.

Szívből köszönöm.

Kovács Gyula

Válasz

Paudicsné Bodri Irén üzente 14 éve

Gyönyörű

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Gyönyörű szöveg kitünő előadásban

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Köszönöm a megjegyzést, de ezt a dalt nem is lehet máshogyan elénekelni, mert olyan szép a szövege, igazi " sláger" nóta lehet belőle, ha sokan megismerik.

Válasz

Paudicsné Bodri Irén üzente 14 éve

Nagyon szép

Válasz

Kiss Lajos üzente 14 éve

Ugyanezt a nótát harmonika kíséretével is hallottam már.Mindannyiszor gyönyörű volt,mint ahogyan ez az előadás is.gratulálok a szerzőnek és előadónak is.Üdv:Lajos

Válasz

Sági István üzente 15 éve

Szép az énekes és a zene is. Még nem hallottam,s leirva sem látam
ezt a nótát. Szép volt! Üdv István

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 15 éve

Értem a célzást kedves Feri! de látod én annyira csak a dalok érzelmi hatását, és a szép dallamot és a szöveget díjaztam, hogy csak mostanában kezdtem kikeresni hogy ki írta, és ki énekli, mert nekem csak a végeredmény a lényeg. Ezt a dalodat az I. Siófoki versenyen hallottam először, úgy hogy már megszereztem és tudtam, amikor az az ominózus " cigányprimás" szó leíródott, egy győri szereplésen értettem el valamit. Köszönöm hogy emlékezel rá, gondolom jót nevettél. Üdvözöllek Magda

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 15 éve

Köszönöm szépen Magdika! Igazán jól esik, hogy énekled ezt a dalt, Hiszen, ha egy másik szerző veszi repertoárjába a kolléga dalát az az igazi elismerés! Köszönöm! Gyémánt Ferenc a "cigányprímás"

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 15 éve

Kedves Magda és Irma! Így igaz, a nótaszeretet csak kor és lélek függvénye. Én már megértem azt, hogy a nagyfiam, igaz 4o évén túl, kiült a ház elé a kocsiba, és onnan hallgatta a barátaimmal való közös éneklést. Ez egy biztató jel, talán egyszer megérnek a mélyebb gondolatokra. Az hogy halkan hallgassad, az meg csak egy fülhallgató kérdése. Ne hagyjad magad, ha örömödet leled benne, teremtsed meg a lehetőségét a hallgatásnak, inkább mint a nyugtató szedésnek. A nóta nyugtat, és érzésekkel telít, ami a mi korunkban más " gyümölcsben" már nem található!
DALRA MAGYAR! Üdvözlettel Magda

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Kedves Irma! Mire olyan idősek lesznek mint Te, Ők is szeretni fogják. Visszaemlékezve az én szüleimre és nagyszüleimre, nagyon szépen énekeltek családi összejöveteleken , szüretkor, a a borospincénél és mindig magyar nótákat. Vannak olyanok amiket tudok és sehol nem találom őket felvételeken. Belevésődtek az emlékezetembe, pedig annak idején jómagam beatles és rokki rajongó voltam és még arra is emlékszem, hogy cikisnek találtam ezeket a dalokat annak idején, de belém rögződtek és bizony nem nyugszom amig rá nem lelek azokra a nótákra amelyektől zengett a szőlőhegy jó nagymamám , édesanyám nagypapám, apukám a dédikém és a többiek jóvoltából.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Gratulálok. Győnyörű ..

Válasz

Makkainé Zana Irma üzente 15 éve

Én is kedves Magda:))csak sajnos ritkán hallgathatom, mivel a Fiaim nem szeretik, pedig sok-sok igazság van egy-egy nótában, és mindig a magyar emberről szólt:)

Válasz