[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Jó estét kívánok.
Katika jó temperamentummal megáldott énekes.
Ennél a csárdásnál a klarinétos kissé pontatlannak hatott, a variációja vége számomra zavaros, messze a témától, majdnem zavarba hozta a zenekart.

Válasz

Kovacs Lajos üzente 12 éve

Béluskám ! Nagyon szépen megfogalmaztad.én már nem is írok hozzá csak annyit hogy nekem nagyon megtetszett a Katika.

Válasz

Kovacs Lajos üzente 12 éve

Gratulálok Kati ! Nagyon tetszik ahogy énekel ! Üdv. a családnak is. Lali 6vanból...

Válasz

Lugosi Kati üzente 13 éve

Kedves Zsuzsika!
Nagyon kedves vagy, köszönöm a gratulációt, számunkra megtiszteltetés,ha zenénkel örömet okozhatunk Nektek.
Hamarosan újabb felvételekkel szeretnék kedveskedni nektek.
Szeretettel: Lugosi Kati

Válasz

Bodó Zsuzsa üzente 13 éve

Kedves Katika!
Gratulálok a tehetségedhez, a remek kíséretedhez! Nagy öröm hallgatni Benneteket!
További sikereket kívánok.Sok szeretettel: Zsuzsa

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Katika! Itt a klubban annyi a Magdika, hogy megjegyzem, és a Nótakedvelők klubjának a vezetője vagyok, és gratulálni szeretnék a kellemes előadáshoz. Persze akinek egy ilyen házi prímása van, az egy kicsit könnyebben énekel, mert a temperamentumát ha valaki ismeri, hát az a párja, és ez nagyon fontos ebben a műfajban. Irjad meg ha nem terhellek vele, merre éltek, merre játszik a párod. Üdvözöllek Magda

Válasz

Lugosi Kati üzente 13 éve

Kedves Márta!
Köszönöm szépen az üdvözlést, és részemről megtiszteltetés,ha egyszer "élőben" énekelhetek Nektek! Köszönöm a meghívást.
Szeretettel, Lugosi Kati

Válasz

VESZELKA MÁRTA üzente 13 éve

Kedves Katika ,nagyon örülök,hogy ilyen tehetséges énekest köszönthetek ! Remélem,egyszer megtisztelsz,és ellátogatol az én nótás klubbomba,és énekelni,fogsz nékünk,egy két nótacsokrot.nótás szívvel ölel márta

Válasz

Lugosi Kati üzente 13 éve

Kedves Béla és Magdika!
Nagyon szépen köszönöm a szép és dicsérő szavakat. Mint kezdő énekesnőnek, rendkívül jól esik az efféle vélemény nyilvánítás, az építő kritikát pedig szintén köszönöm és nagyra becsülöm!
Magdikának külön szeretném megköszönni a férjem nevében, ( ő a prímás ) a zenekar teljesítményével kapcsolatos tetszésnyilvánítását.
Még egyszer köszönöm a jó kívánságokat és remélem sok - sok felvételt oszthatok meg veletek a jövőben.
Szeretettel és üdvözlettel, Lugosi Kati

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Csatlakozva Bélához, szeretettel köszöntöm a neten az új énekest, de nem mehetünk el a zenekar teljesitménye mellett. Telt hangzás, tiszta játék, felesleges frázisok nélkül. Istenem, csak több ilyennel lehetne találkozni. Gratulálok!

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Katika személyében egy nagyon tehetséges, nagy és ígéretes művészi kilátások előtt álló, mindezek mellett egy nagyon szép, fiatal énekesnőt ismerhettünk meg. Több zenei műfaj megszólaltatásában hallhattuk kedves hangját, és mondhatni, egyikben sem vallott szégyent. Nekem leginkább ezen egyveleg előadása nyerte el tetszésem, és ezen belül is az Álmodó Tisza part csodálatos tolmácsolása a hallgatók felé. Nagyon jó és főként hangulatos a műsor összeállítása. De, hogy egy kis kritikát is írjak: úgy ítélem meg, hogy a Jaj de szép kék szeme van magának dallal kezdődő egyveleg nótaösszeállítását egy kicsit gondosabban kellett volna összeállítani. Nem tartom szerencsésnek, ha egy hangnemen belül maradva, a nehéz kiéneklés miatt, váltakozva, egy oktávval lejjebb- illetve feljebb énekel az énekes, ugyanazon dalon belül. Lásd: Nem szedik a meggyet- illetve a Most kezdődik a tánc magasabb hangjainak kiéneklése pedig egy kis nehézséget okozott a művésznőnek.
Összességében nagyon jó és kellemes szórakozást adott nekünk Katika, gratulálok énekesi tehetségéhez. Remélem, hogy még sokszor láthatjuk és hallhatjuk akár a médiában, akár itt a NET-en. További szép sikereket, és hosszú művészi pályafutást kívánunk neki!

Válasz