BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Kedves Nótás barátaim nagyon örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat és sajnálom, hogy nem lehettem ott, mert sajnos a rekedtségem miatt nem tudtam a versenyen azt nyújtani amit szerettem volna, igy jobb lett volna, ha nem mentem volna most , hanem majd legközelebb, ha nem leszek rekedt. Azért jól éreztük mi is magunkat. Remélem legközelebb én is részt tudok venni a következő találkozón. Addig is üdv. mindenkinek nótás barátsággal Zsóka

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Erzsike és Lajoskám! Mint nótás rendezvényeinket, rendszeresen megtisztelő vendégeknek, köszönjük, hogy együtt mulattatok velünk, és ha csak egy pár óra erejéig is, de megfeledkeztünk a mindennapos gyötrő gondjainkról. Ennyit már biztos megért. Remélem a következőn is találkozunk!
Nótás barátsággal: Béla

Válasz

Kovacs Lajos üzente 13 éve

Felejthetetlen este volt ismét ! Köszönjük a szervezőknek Gyöngyösi Kiss Anninak és Sánta Béla
nótaszerző Barátunknak és nem utolsó sorban a föllépő énekes Barátainknak !
Öröm volt veletek lenni. Isten tartsa meg a szokásaitokat !
Üdvözlet az ott jelen lévőknek és azoknak a Barátoknak is akik igazoltan voltak távol : Erzsi és Lali 6vanból....

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Anika Béla, Gyuszi. Jolika, Feri............ s minden nótabarát, aki részt tudott venni, a találkozón. Örömmel olvasom a tudósításokat, hogy újra egy felejthetetlen napot töltöttetek el együtt, és mellette komoly munka folyt. Kívánom hogy a tervek váljanak valóra,és mi is be tudjunk kapcsolódni, akiket már a nagy távolság, meg az egészségi állapotunk meg akadályoz abban, hogy mindig jelen legyünk.
A mi szűkebb kis pátriánkban is talán elindul valami a nótáért, nálunk Veszprémben is jól sikerült a Nótaklubok Fesztiválja.
Még egyszer gratulálok a szervezéshez, és a leg igazibb barátsággal ölellek Benneteket.
Béla! Énekelte a dalodat Bernátné Zsóka, majd nézzed meg a képet, ott is megjegyeztem. Magda

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Magdika! Köszönjük kedves szavaid, és köszönjük jókívánságaid egyesületünket illetően! Mi pedig köszönjük, hogy oly sok segítséget adtál ahhoz, hogy megalakulhassunk, és bízom a két testvérszervezet baráti és harmonikus együttműködésében.
Nagyon hiányoztál közülünk, de azért bízom benne, hogy a következőn már Te is velünk együtt fogsz mulatni! Sok jó egészséget és töretlen klubvezetést kívánok!
Béla

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Üdvözlöm az Összefogás a Magyar Nótáért Egyesületet (ÖMNE-et) megalakulását.
Örömmel olvasom a híreket arról, hogy mindenki jól érezte magát , remek hangulat volt és mindenki a legmagasabb szinvonalon teljesített. Gratulálok a szervezőknek, a fellépőknek és a találkozó résztvevőinek a hangulatos találkozóért.

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Édes Anikánk!Köszönet mindenért,és sok szeretettel gratulálunk minden kedves Fellépőnek!Szép élménnyel lettünk gazdagabbak ismét!Jó volt Köztetek!Mindenkire sok szeretettel gondolunk,és további szép nótákat,fellépéseket kívánunk!Határon innen,és túl!Jolikáék

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Kedves Béla!Felemelő érzés volt olvasni kedves szavait.Egy nagy igazság!!! IGEN ...
"A MAGYAR, AZ MINDENÜTT MAGYAR!!! Tisztelettel Jolika

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Köszönetet szeretnék mondani mindazon kedves nótabarátomnak, akik április 2-án részt vettek a Gyöngyösön megrendezett, már tradicionálisnak minősíthető, nótás rendezvényünkön.
Természetesen, mint minden zenei rendezvénynek, így ennek is, a nehéz pillanatainkat felejttető mulatozás is részese volt, de a meghitt hangulatteremtést megelőzte egy nagyon fontos értekezés, az országos nótaegyesület-alakítási tervem kivitelezése. Mint ahogy a fogalom nevében is foglaltatik, egyesületalakítást nem egy, hanem több ember végez, azonos elvek alapján. örömmel vettem tudomásul, hogy a nótaműfajunk megmentése, ápolása, és a a jövő nemzedéknek történő továbbadása érdekében létesítendő egyesület megteremtésének gondolatával, annak közeli és távlati célkitűzésével nagyon sokan egyetértettek. Legnagyobb meglepetésemre szolgált, hogy nagyon sok, eljárási és technikai segítséget kaptam nem nótaklub tagjainktól, akik még csak most szembesültek először elképzelésem terveivel. Nevezetesen, kazincbarcikai és budapesti nótapártolóinkra gondolok, hisz az egyesület székhelyének felajánlottak egy Budapesten található üzlet, üres részlegét. Ez már hatalmas segítség a megindulás kezdeti nehézségeiben.
Nagyon köszönöm Szilágyi Sándor, marosvásárhelyi énekes-klubtagunk felajánlott tapasztalati és szervezési segítségszándékát, elvi támogatását, hiszen ő már túl van egy hasonló nehézségű és profilú szervezés nehézségein. Élni is fogunk minden kedves felajánlással, ami elősegíti egyesületünk megalakulását és ténykedését. Hálás vagyok minden kedves vendégünknek, akik ajándéktárgyaik beadásával, sőt tombolajegyek vásárlásával hozzájárultak az egyesületalakítás első lépéseit kísérő anyagi kiadások megteremtéséhez. Örvendetes, hogy nemcsak hazai magyar, hanem erdélyi, szlovákiai, vajdasági, de még németországi magyar klubtagjaink is nagyban hozzájárultak szervezésünk sikeréhez, hiszen nem kis távolságból utaztak hozzánk azért, hogy részvételükkel, sőt szereplésükkel biztosíthassák az egyesületalakítás, és vele együtt az est sikerét. A MAGYAR, AZ MINDENÜTT MAGYAR!!!
Énekeseink, Gyöngyösi Kiss Anna főszervező társam, és zenész kollégáim: Komáromi Szabó Gyula, Lukács András, oroszlánrészt vállaltak abban, hogy mindenki felejthetetlen, kellemes emlékkel gondoljon vissza erre a kiváló hangulatú, baráti találkozóra. Minden vendégnek, minden fellépő szereplőnek, köszönöm, hogy segítségemre voltak a szervezésben, és természetesen köszönettel tartozom azon kedves nótabarátaimnak is, akik valamilyen okból nem tudtak személyesen részt venni a rendezvényen, de lélekben vagy esetleg anyagiakban támogatják „megmozdulásunk” sikerét.
Az elkezdett munkát nem hagyom abba, és sok szeretettel várom szervezési, irányítási ténykedésekre vállalkozó nótabarátaim jelentkezését, mert ha minél hamarabb meg lesz alakítva a kívánt egyesület, annak ténykedésével, annál hamarabb állíthatjuk vissza rangjára, megérdemelt helyére, mindannyiunk által imádott, drága zenei műfajunkat, a magyar nótát.
Nótabaráti tiszteletemmel: Sánta Béla 2011.04.03.

Válasz

Acsai Ferenc üzente 13 éve

Drága Nótás Barátaim! Kedves Anikám és Bélám!

Köszönet és hála a tegnap esti munkátokért, amiért megszerveztétek és lebonyolítottátok a találkozót. Én nagyon jól éreztem magam szívem szerint még maradtam volna de a család az első és megigértem nem hajnalban jövök haza. Szóval így tovább és előre élni fog ez a magyarnóta addig még ilyen lelkes emberek vannak mint ti és mint az este minden részvevője. Nagyon boldog vagyok hogy találkozhattam kedves régi barátokkal Zsuzsi, Gyuszi, Margitka, Laci, Márton, Mária, Brigike, és a töbiek. Öröm volt új barátokra találni Imre, Gabriella, Szilvia, Sándor, Józsi és minden kedves ember.
Bélám csak gratulálni tudok zenei tehetségedhez meghajlok előted. Anikám neked is mégegyszer gratulálok a tehetségedhez igazi nagybetűs ember vagy.
Kívánom az estie kibontakozó tervek mi előbb valósuljanak meg.
Mindenkinek sok sikert és jó egészséget boldogságot kívánok.

Nótás Barátsággal Feri

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Klubtagok és Nótabarátok!
Egy újabb fantasztikus hangulatú nótás találkozóban lehetett tegnap részünk!
Köszönet a gyönyörű magyar nóták színvonalas kíséretéhez Kovács Andrásnak, Sánta Bélának és Szabó Gyuszinak!
Béla hegedűjátéka, zenei kísérete mindnyájunk meglepetésére igazán dícséretesen fejlődött, fáradhatatlan volt az egész est során.
Alpár Péterné Gabriellának mi köszönjük a részvételét és támogatását!
A találkozón megalakítottuk az Összefogás a Magyar Nótáért Egyesületet (ÖMNE), amelynek hivatalossá tételéhez természetesen még további munkálkodásunkra van szükség, de Sánta Béla javaslatát a jelenlévők többsége elfogadta és a jövőt tekintve kivitelezhetőnek tartja. Sok feladat hárul még elsősorban Bélánkra, akinek kitartást kívánunk és támogatásunkról biztosítjuk.
A fergeteges hangulatért minden köszönet a nótaest énekeseinek:
-Acsai Ferinek, aki színjátszói tehetségét is megmutatta nótázása során,
-Balogh Imrének, aki először vett részt körünkben és élvezhettük markáns nótás hangját és hangulatteremtő képességét,
-Bánfi Antalnak, akit szintén először hallhattunk és reméljük, a jövőben is velünk tart majd,
-Bányai Mártonnak, aki fiatal kora ellenére páratlanul érzelmesen szólaltatja meg a nótákat,
-Bodó Zsuzsa és Szabó Gyuszi párosnak, akik kedves közvetlenségükkel teremtenek mindig jó hangulatot,
-Bordás Cecíliának, aki mindnyájunk kedvence közvetlensége és különleges nótázása miatt,
-Kali Margit marosvásárhelyi népdalénekesnek, akitől most is csodálatos csángó népdalokat hallhattunk,
-Kenéz Lajosnak, akinek nótás tehetségét, szép hangját élvezhettük,
-Koltai Lászlónak, aki fantasztikus hangjával és mulatós természetével már kezdettől fogva megörvendezteti a találkozó hallgatóságát,
-Miklós Szilvia és Szilágyi Sándornak, akik emberileg és művészileg is minden tiszteletet megérdemelnek és most is nagy taps kísérte hangulatos duettüket,
-Nova Brigittának, akit imád a közönség, mert csodálatos tehetségű előadó,
-Smidéliusz Évának, aki most csillantotta meg igazán nótaénekesi tehetségét,
-Szabó Zsuzsának, aki fiatal musical tehetség, de nótát is imád énekelni,
-Turai Kiss Máriának, aki már kezdettől fogva szintén kis csapatunkhoz tartozik és csodálatos hangjával ezúttal is sikerre vitte előadott nótáit.

Drága Barátaim! Örömteli és emlékezetes találkozó volt, mindnyájan feltöltődtünk élményekkel, az egymás iránt érzett nótás barátságunkkal.
Köszönet azoknak a nótás barátainknak is, akik most nem tudtak megjelenni, de üdvözletüket küldték el valamilyen formában!
Köszönet a többi nótaszerető résztvevőnek, akik Felvidékről, Vajdaságból és az ország több távoli pontjáról megtisztelték az összejövetelt!
Mindenkinek szerencsés hazaérkezést és további töretlen nótaszeretetet kívánok!
Nótás barátsággal: Gyöngyösi Kiss Anna

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Erzsike! Hirtelen sok jókívánságot küldtél sokunknak, én a magam és Ani nevében köszönöm kedvességed, és, hogy bízol a műsor sikerében. Remélem kedves férjed addigra már egészségileg rendbe jön, és szívvel lélekkel velünk mulathattok.
Galambszívet örököltem...
Sánta Béla

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Drága Anika és kedves Béla engedjétek meg, hogy gratuláljak a kiválo munkátokért! Ugy a plakát mind a szép indulohózz! Én már nem leszek a nóta éneklésben fűggő, ugy hogy ettöl nem félek mert már hósszú évek óta imádom a nótákat! Viszont inkább hallgatom a szép nótákat a klubban vagy ami még jobb élő műsorban ahogy most is nagyon szeretnék ott lenni, mint egy zajos füstös kocsmában tölteni akár egy rövid időt is! Kivánok munkátokhozz további sok sikert! Erzsike

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Kenéz Lajos bátyám kérésére előkerestem, azért, hogy megtanulhassák a nótatalálkozónk idejére.
Sok szeretettel, és könnyű tanulást kívánva: Béla

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Ani! Ugye nem feledkeztél meg az ígéretedről, hogy az április 2-i nótás találkozónkon fellépő énekesektől összegyűjtöd az előadandó dalaik címét, és, hogy milyen hangnemben szeretnék előadni. Ez Lukács Bandi öcsémnek, aki billentyűsön kísér, és hát természetesen nekem is nagy könnyebbséget jelentene. Szeretnénk adni a minél magasabb színvonalú minőségre.
Előre is nagyon jó szórakozást kívánok!
Sánta Béla

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Anikám!! Azt hiszem Te fogalmaztad meg most nagyon tömören a lényeget !! Mert bizony nem csak beszélnünk kell az összetartó erőről, hanem aszerint is kellene élnünk!!! Nem " megkérdőjelezni " egymás videós előadásait, nem rontani egymás szakmai hitelét " Valótlan " állításokkal, és nem szerencsés sorozatosan támadni társainkat, mert az előbb-utóbb az VISSZAÜT a békétlenség ELINDÍTÓJÁRA !!!!!! Amit írtál Anikám, meg mások is korábban : Magdika, Cilike, Béla., János...,.. bizony ezt szem előtt kellene tartani . És olykor a " bocsánat kérést " sem lenne rossz alkalmazni !! Tudom, az nehéz, de nemesebb dolog, mint vétlenül gorombaságokat szórni egymásra. És mennyivel " naposabb, derűsebb " napjaink lennének !!!! szeretettel LM

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Erzsikém és minden érdeklődő!
Ennek az összejövetelnek az a fő célja, hogy örömünket leljük a személyes találkozásban és nótázásban. Mi mindannyian a magyar nótáért "élünk-halunk", ezért nem szabad megengedni magunknak, hogy bármilyen széthúzás vagy kibékíthetetlen ellentét legyen közöttünk. Meg kell beszélnünk az előttünk álló és magunk elé kitűzött feladatokat úgy, hogy kulturáltan, egymást megbecsülve valósítsuk ezt meg. Nekünk nincs más lehetőségünk, csak az összefogás és egymás segítése. Ha ez nincs meg bennünk, akkor nem tudunk elérni semmit.
Nótás barátsággal szeretettel várom az érdeklődők jelzését: Ani / kissani@freemail.hu/

Válasz

Petik Erzsébet üzente 13 éve

Kedves Béla többször megnéztem a ,,,,mi KLUB indulónkat,,,. és, úgy gondolom nem lesz ember ki ezt hallja, énekli, nem perdül táncra az összejövetelen! Még egyszer fogadd elismerésemet, és Anika is úgyszintén a plakát szerkesztéséért! Mindkettőtőknek , sőt minden nótakedvelő és nótaénekes társamnak, / beleértve magamat is/ kívánom hogy sikerüljön végigvinni.élérni összejövetelünk célját! Nagyon bízom benne, hogy ez egy baráti hangulatú esemény lesz, nem pedig bizonyos összeszövetkezett hangadók, gyűlölködők támadása. Sajnos olykor ez így működik, hiszen saját bőrömön tapasztaltam egy ilyen lavina elindulását. Mindenesetre én békében, szeretettel a szívemben fogom tiszteletemet tenni a találkozón.
Dalos jókedvvel, tisztelettel: Petik Erzsi

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Lajos bátyám! Alig várom, hogy újra hallhassam kedves énekhangodat. Nagyon szépen fogalmazta meg Ani a találkozónk lényegét: hogy öröm lesz megint újra találkozni kedves nótabarátainkkal, és élőben is számot adhatunk egymásnak nótaszeretetünkről, barátságunkról és tudásunkról.
A viszontlátásra: Béla

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Erzsike! Nagyon jó kis dalt írt nekünk Béla és közösen el fogjuk majd énekelni itt a találkozónkon. Ahogy írod, tényleg frappáns kis csárdásunk lett ez az induló.
Nem volt időm reagálni eddig, ezért elnézéseteket kérem.
Szeretném, ha öröm lenne az újbóli találkozás és a nóta ügyét ezzel is előbbre tudnánk vinni ebben a nehéz helyzetünkben is.
Nótás barátsággal üdvözlök mindenkit:Ani

Válasz

Kenéz Irma üzente 13 éve

Kedves Béla! és Ani!
Gratulálunk az indulóhoz, és a plakáthoz már próbálgatom.az indulót.Reméljük lesz alkalom közösen elénekelni.Sok erőt egészséget a további szervezéshez és a nótaszerzéshez.Üdv.Kenéz Lajos.

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Erzsike kedves! Gyöngyösön számon fogom kérni, Sikeres vizsgát kívánok!
Béla

Válasz

Petik Erzsébet üzente 13 éve

Kedves Béla! Valóban nem figyeltem a a felső sarokban lévő szövegre, de most hogy látom, már tanulom is hallásból. Nagyon tettszik!
Üdvözlettel:P.Erzsi

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Attila! Természetesen örülök minden dicséretnek ami szerzeményeimet illeti, de ha ezt szakmabelitől kapom, az nekem külön kitüntetést jelent.
Köszönöm: Sánta Béla

Válasz

olah attila üzente 13 éve

Gratulálok az indulohoz !!!!!!!!! Oláh Attila primás

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Erzsike! Ezt a klub indulót még akkor szereztem, amikor 3 ezer volt a klubtagok száma, és most természetesen a 6 ezerhez igazítottam. A szöveget kiírtam a videó alá, de egyébként ahogy ment a videó, úgy olvasni is lehetett a felső szélén. Úgy látszik, hogy nem volt elég feltűnő. Kellemes, hatékony tanulást!
Kedves Balláné Pilán Mária! Kissani@freemail. hu címen veheti fel a kapcsolatot Anival, akivel megbeszélheti a találkozónkra történő jelentkezést.
Előre is jó szórakozást kívánok!
Sánta Béla

Válasz

Petik Erzsébet üzente 13 éve

Kedves Béla! Nagyon jó frappáns ez a Klub induló, ha módodban áll írd meg ha van hozzá szöveg, mert úgy gondolom hogy hallásból nagyon sokan megtanulnánk, és szívből, vidáman elénekelnénk a nótás rendezvényen.
Nótás baráti üdvözletem: P.Erzsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szeretnék jelentkezni ill. jegyet vásárolni ---hol tehetem?

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Csöpi! Várunk Titeket is, nagyon sok szeretettel, és köszönjük elismerő méltatásod.
Ani. Béla

Válasz

ecseri csopi üzente 13 éve

Tiszta szívből gratulálok a figyelemfelkeltő plakáthoz, szervezéshez, Bélának a szerzeményéhez! Áldozatkész munkátokhoz jó egészséget, kitartást és minél több
magyar nótát szerető klubtagot kívánok! A férjemmel mi is csatlakozni szeretnénk
Hozzátok!!! Szeretettel Csöpi

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Kedves Béla! Már elöre is köszönöm a kedvességed, de igen van egy kedvenc nótám! A"Galamb szivet őrőkőltem" Igaz csak egy egyszerű nóta kedvelő családban nőttem fel, az Édesapám székely volt, és a nótákért élt ! Én elöbb meg tanultam a szép magyar nótákat mint az ábc-ét! Rengeteg nótát ismerek és ha tehettem a tv-ben vagy itt a nóta klubban mindennap hallgattom a szebnél szebb nótákat! Tudom, hogy nem sok az amit én tudok segiteni de amit tudok megteszem, és arra kérek minden nóta kedvelő barátomat, hogy fogjunk őssze és ne hagyjuk veszendőben a szép magyar nótákat, hisz ennél szebb nincs is a világon! Űdvőzlettem küldöm Erzsike

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Erzsike! Ani nevében is Köszönöm kedves jókívánságaid, és megígérem Neked, hogy Gyöngyösön el fogom húzni a kedvenc nótád, Neked is és minden kedves nótabarátomnak. /Persze csak ha igénylik /
Szeretettel: Béla

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Drága Anika és kedves Béla! Nagyon köszönöm ezt a szép plakátott amit Anika szerkesztett, és neked kedves Béla a saját szerzeményü klub indulot! Gratulálok mind ketöttöknek! Csak remélni merem, hogy a sok erő feszités nem hiába való volt! Hogy a Gyöngyösi nóta bállal segitsük a szép magyar nóta fent maradását sikerrel jár!!!!!!!!!! A férjem és én biztosan ott leszünk! További sok szerncsét kivánok ehezz a szép munkátokhozz! Bucsuzom nótás barátsággal Erzsike

Válasz