kovacs lajos üzente 14 éve

Picit nagyobb lendülettel jobb lett volna,
de így is szép ez a nóta....

Válasz

Fekete Lajosné üzente 14 éve

Köszönöm, szép volt.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 14 éve

Egy kicsit összekavarta a szöveget, biztos igy jutott az eszébe.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Amely hozzászólások nem a művésznő nótájával kapcsolatosak, legközelebb a fórumban nyitott uj témában jelenjenek meg.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

KedvesTolnai András! Örülök, hogy közösen lezártuk a témát. Remélem, mindkettőnknek az az érdeke, hogy igényes előadások kerüljenek megjelenésre a médiákban. Ehhez nekünk is - mint képzett énekeseknek - sokat kell tennünk, segítenünk, hogy a fiatal tehetségek elindulhassanak ezen a sokszor nagyon nehéz pályán - és azt jól tegyék meg. Kívánok én is Önnek sok sikert az elkövetkezendő munkáihoz.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Csak egy mondat!
Azt ilyen, és ehhez hasonló megnyilvánulások miatt vettem a kezembe a saját klubbomat, ahol az első ilyen megnyilvánulás után a szöveg törlésre kerül, majd ha újra előfordul, a megnyilvánuló is. Itt mi dalokat szeretnénk hallgatni, és nem azt, hogy ki mihez ért, vagy nem ért. Majd szépen csendben önmagunk eldöntjük, hogy tetszett valami, vagy nem, ahhoz nem kell külső ember.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Péter! Elsősorban Ön szakmailag ne oktasson ki,foglalkozzon a saját művészetével.Másodszor nem Önnel leveleztem hanem Kovács Péter barátommal,tehát ne avatkozzék bele.
Harmadszor abban igaza van,és a hölgynek is,hogy ezeket a témákat nem Ágika videója alatt kell megvitatni,hanem a fórumban.
Kívánok minden jót a pályájához,én LEZÁRTAM A TÉMÁT, többet nem szeretnék ehhez füzni.
Tisztelettel:Tolnai András

Válasz

Botos Magdolna üzente 14 éve

Nagyon szép a dal de a szövegben volt egy kis hiba.Gratulálok egyébként, sok sikert, a továbbiakban. Magdi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Judit! A félreértés elkerülése miatt írom, hogy az utolsó mondatom a feszültségkeltésre vonatkozik, nincs szükség a marakodásra. Önnel együtt én is szeretném tovább élvezni az itt látott és hallott produkciókat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Judit!Örülök,hogy valaki próbálja a feszültséget oldani. Nincs erre szükség.

Válasz

Imre Judit üzente 14 éve

Tisztelt Úraim!Második napja figyelem az önök kritikáit,enyhén legyen szólva egy kicsitt kezdenek túl lőni a célon.Nem tudom mire jó ez az egész?Most már ott tartanak,hogy a szezont a fazonnal kezdik össze keverni.Szerintem most már önök sem tudják,hogy mit vagy kit akarnak kritizálni!Beszélnek ruhákról,kinek mi áll jól és mi nem,beszélnek adósságról stb.Az a véleményem ez nem ide való!Hagyák az embereket, legalább itt tudjanak kikapcsolódni,úgyan is mindenkinek annyi nehézsége van.Legalább itt ne zavarják őket a marakodásaikkal.Mindenki kedvel valakit, aki itt van az szereti a magyar nótát és biztosan továbbra is azt szeretné hallgatni.Demeter Áginak az előadását kellene nézni nem pedig a ruháját.Hogy illik rá vagy nem.Maradok továbbra is tisztelettel: Imre Judit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Tolnai András! Biztos eltévesztette a fórumot ,ez nem az a hely ahol a magán jellegű peres ügyeket szokták megvitatni.Senki nem kérte hogy kollégának nevezzen bárkit. Majd az élet eldönti ,hogy ki alkalmas,és ki nem.A közönséget nem lehet becsapni.(Hangi adottság és a tehetség külön fogalom)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kovács Péter! Rád nem vonatkozik a "SZERINTEM" :-) Te hozzáértő vagy.
Én meg amit írtam,a Nógrádiról,nem csak az én véleményem,hanem Gaál Gabié is. "Tanít? Nem tanul? kérdezte.:-)

Kedves Viszt Péter! Mai napig is tartozik 50.000 forintommal a drága Nógrádi Úr,és ez sem etikus.Egyébként manapság csak is a hangi adottságokat kell feszegetni,mert akinek nincs hozzá tehetsége,az ne álljon szinpadra.És nem Demeter Ágira értem ezeket természetesen,mert nagyon kedveljük egymást. Ne tegyék egy produkcióval tönkre mind azt,amit mi felépítünk sőt,amit a régi Nagy előadók felépítettek.Solti Szalay és Dóry megkövetelték azt,hogy csak is tehetséges emberek lehetnek velük együtt színpadon.Solti úgy kivágta az amatőröket mint a macskát ........
Akik ebbe az iskolába járnak, azokat nem vagyok hajlandó kollégáknak szólítani.Ha etikus,ha nem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A vélemény eleve "SZERINTEM-műfaj", emiatt ezt másképp látom. Az pedig egyáltalán nem mindegy, hogy egy szakmában milyen "SZERINTEM" mentén zajló tendenciák követhetők nyomon.
Rajongótábort mindenféle produkció mellé lehet szervezni. A kereskedelmi tévék pl. abban versengenek, hogy melyik tud több nézőt leültetni ordenáré showműsoraikhoz, az obszcenitás, feslettség és bulvárság melyik altípusaihoz rendelhetik a legjobb reklámidőt és nézettséget. Az eredmény egyebek mellett a nívó lezüllése és az értékelv torzulása, a kritikai érzék nélküliség terjedése.

Minden műfaj képviselőjének kell, hogy legyen eszményképe arról, amit képviselni kíván, és tudnia kell minőségi különbséget tenni előadók és produkciók között. Tudom, hogy aki ebben és ebből él, annak a felvállalás azért húsba vágó, mert legközelebb esetleg nem hívják meg a véleménye miatt.

Hangképzés és technika? Elég, ha valaki fizet. Mégpedig tartósan. Mindig lehet találni olyanokat, akik szeretnek szerepelni, még ha nem is fizetnek érte.
A személy, aki mögötte van, nem fontos. Ha a nóta a közönség felé nem üzlet és nincs erre vonatkozóan működtethető piaci modell, akkor az csak a szervezőnek lehet üzlet. Mindegy, hogy Nógrádi, Tarnai vagy más áll mögötte.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Andriskám!
Végre kimondtad amire már alig vártam, hogy elmondja helyettem egy igazi szaktekintély, azt, hogy Nógrádi nem ért / vagy csak nem akar érteni/ ehhez a műfajhoz.
Nagyon köszönöm!
Sánta Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon elszomorít,hogy ilyen nyilatkozatok jelennek meg az üzenőfalon.Olyan személyt támadni, rágalmazni,akinek nincs módjában válaszolni,nem etikus.Sajnálom,hogy ilyen szintre süllyed ez az oldal.(A hangi adottságokat nem kellene feszegetni)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon fontos dolgot hagytam ki!
Péterem! Sajnos nem szükséges ma már a hangképzés és a technika.Ma boldog boldogtalan énekel,mert olyan "mestere van az iskolának sőt vezetője, mint Nógrádi Tóth István,aki nem hogy semmit,hanem a világon semmit nem ért ehhez a műfajhoz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ne dobálózzunk itt a kritikákkal! Mindenkinek lehet véleménye,de azt a kis szót,hogy SZERINTEM, azt hozzá kell írni,mert nem mindenkinek egy az ízlése.
Továbbá minden előadónak van rajongótábora kiknek az illető művésznő előadása felel meg.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tisztelt Polgár Úr! Nem vagyok szaktekintély, ám határozott véleménye nem csak szaktekintélynek lehet. Vélemények közzétételére nem kért fel senki és nem is érzem feladatomnak. Lelkiismereti megfontolásból nyilvánítok véleményt értékítéletem szerint. Meggyőződésem, hogy a magyar nótát olyan előadói stílusában kell megőrizni, ahogyan László Imre, Vörös Sári, Gaál Gabriella, Kovács Apollónia, Solti Károly, Bojtor Imre, Kalmár Tibor, Cselényi József, Fráter Loránd hagyták ránk (akiknek a kellemes hangja csak szükséges feltétele volt a maradandó élménynek), és olyan stílusban kell tovább vinni, ahogy Tolnay András, Bokor János, Győri Szabó József teszi.
Ha Önnek a kellemes hang elég vagy tetszik Önnek az operett stílusú előadás, én meg nem fosztanám Önt annak élményétől.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem vagyok szaktekintély,lehet,hogy maga az,nem jártam utána,de ha nem hibáztatható a művész,amiért nem nyújt egyenletes teljesítményt,nem illik rögtön megemlíteni,amennyiben épp -maga szerint- nem úgy hangzik a muzsika,mint a megszokott. Erre szerettem volna felhívni a figyelmét,nem megsérteni a szakértelmét.Én csak egy laikus néző vagyok,akinek jó a füle,és szereti a kellmes hangot,mint amilyen a drága Művésznőé,Sánta Ferenc pedig a legjobb prímások közé tartozik.
Merőben rácsodálkoztam a véleményére,azért reagáltam.
De úgy veszem észre,feladatának érzi,hogy a klubbon belül határozottan véleményt alkosson mások munkásságáról,erre talán fel is kérték,nem tudhatom,ezért a jövőben is tegye bátran.
Én nem ezért regisztráltam,és úgy gondolom,mások sem.
A muzsika a fontos.Amit jó hallgatni,azt jó hallgatni.
Én ennyivel megelégszem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Antal! Ön csúsztat. Sánta Ferenccel akár elfogult is lehetnék, hiszen családja ugyanabból a városból származik, ahonnan én, és a testvére pl. a szomszéd utcában lakott, a szülői házban, ahol az id. Sánta F. született. Egyébként kiváló prímásnak és zenekarvezetőnek tartom.

Az Ön által használt "kritikus" szónak ugyanis nem ugyanaz az értelme, mint annak a modatnak, amit én írtam: "nem nélkülöz kritikát". Vagyis lehet benne találni hibát.
A legkiválóbb előadóművészek sem nyújtanak egyenletes teljesítményt, ezt Ön is tudja. Ezért persze senki nem hibáztatható.

Az egyes produkciókat nem "tiszteletből" és nem az előadó külseje, neme alapján ítélem meg, de a tisztelet elve vezérel, amikor nem kívánok reagálni azon megjegyzésére, hogy az én hozzáértésem hol és mennyiben merül ki, pláne az Önéhez képest.

Ami a bátorságot illeti: Amíg a klub a kommentár és hozzászólás lehetőségét felkínálja, nem rejtem véka alá a véleményemet, legyen az akár pozitív, akár negatív. És erre bátorítok mindenkit, aki ezt indoklón, érvelőn és disztingvált hangon tudja megtenni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Péter maga egy bátor ember.
A Liszt díjas Sánta Ferencet és zenekarát tartja kritikusnak.
Az ilyen megjegyzéseket azért jobb lenne ha végig gondolná,mielőtt leírja.Ha már másért nem,pl.tiszteletből, mert az az ember rengeteget tett le az asztalra.Hozzáértése abban is kimerül,hogy a drága művésznőnek van egy operett felvétele,amiben kiderül,hogy ő nem operett énekes.A nótákat gyönyörűen énekeli.Az az ő világa!
Drága Ágnes!Csak így tovább,az egyik legjobb a fiatal hölgyek között!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Itt a kíséret sem nélkülöz kritikát, de az összhang végképp kritikus. Azonkívül egyáltalán nem tetszik az éneklés. A magyar nótához nem az operett éneklési technikájával kell hozzáállni. Ez sokkal bensőségesebb, nagyobb átélést és más technikát kívánó műfaj. Az ilyen előadói stílus véleményem szerint nemkívánatos. A tisztelt előadó egyébként kellemes, képzett és szép hangjának bizonyára az operett műkedvelői örülnek.

Válasz

Baranyi szilárd üzente 14 éve

drága művűsz nő. ez egy szivmerengető dal.nagyon tetszik!!!!!!!!!!

Válasz