[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm szépen Magdika ezt a szép nótát.Mindig elvarázsolja a lelkemet , a zenéja, szövege, a hangod, és amilyen érzéssel előadod
Mindenkinek kellemes, pihentető hétvégét kívánok:Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Meseszép!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

KedvesHajmássy István! Köszönöm szépen ezt a sok felrakott videót, mire a végére érek( sajnos betegségmből kifolyólag, mást sem tudok csinálni, mint itt a számítógép előtt ülve hallgatoma nótákat, dalokat),talán már mosólyogni, nevetni is tudok.Tényleg gyógyit a magyar nóta, a zene, a dal.
Tisztelettel:Dalnoki Zsuzsanna

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem ismerem Márkus Hildát, de a maga nemében ő is művész lehet, mert annyira passzolnak a képek a zenéhez, szöveghez,ma reggel már tudtam arra is figyelni,"kicsit magamhoz tértem", a bánatomból, és ennyi kedvesség láttán.
Szeretettel és köszönettel Drága Magdikám.
Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ez a nóta,mindent elmond, ami bennem él. A zene, a hang. a szöveg,harmoniája, fantasztikus. Nem tudhatod, hogy mit jelent ez nekem!
Egy pillanatra belahaltam,hogy újra születhessek, s szülőanyám a nóta ez a gyönyörű magyar Nóta.
Köszönöm szépen Magdika!
Szeretettel:Zsuzsa

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 11 éve

Ezt a dalomat ajánlom kedves nótabarátomnak, Dalnoki Zsuzsikának, hallgassa meg becsukott szemmel, és megfigyelve Bedekovics László csodálatos szövegét, és egyszerű dallamát. A hatást csak fokozza a zenekar kitünő játéka.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Magda! Szívből gratulálok igényesen felénekelt,elkészített felvételhez. Könnyű dolga van a zenekarnak,ha az énekes ilyen átéléssel,alázattal adózik a nóta iránt.Sokan tanulhatnának belőle.KÖSZÖNÖM.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Kedves Magdika!
Az előttem szólók már sok szépet elmondtak, csak csatlakozni tudok hozzájuk.
Nagyon meghatott a szöveg, nagyon szépen énekelted, minden együtt van, gratulálok és
köszönöm az élményt!

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Béla! Én egy olyan műkedvelő vagyok, akinek nincsen lehetősége színpadon énekelni, mert felénk erre nincs igény és lehetőség. Ezzel a dallal együtt még felénekeltem most 4 saját szerzeményemet, és egy legkedvesebb Gaál Gabriella dalt, de ez sem videóra ment, mert egy lakásban ez nem megoldható. Nagy örömömre szolgál viszont, hogy nagyon jó zenekarral tudtam megcsinálni ezeket a felvételeket. Folytatni szeretném, de ez anyagi kérdés is, de a legjobbnak gondolt dalaimat feltétlenül meg szeretném örökíteni. Örülök hogy meghallgattál, üdvözlettel Magda

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Magdika! Osztom én is véleményem a Zsókáéval, örülök, hogy végre hallhatlak, élő cigányzenekari kíséretben is énekelni Téged. Kellemes, megnyerő, szép előadás, úgy részedről, mint a zenekar részéről. Csak azt nem értem, hogy mért nem készült videó felvétel a műsorról? Várjuk a további feltöltéseidet is, mert gondolom, nemcsak ez az egy felvételt készült.
Szeretettel: Béla

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Szép dallam,énekhang és szöveg.Nagyon jól sikerült felvétel és örülök annak,hogy megvalósult a zenekarral ez a gyönyörű előadásod.Remélem lesz folytatása és több nótát is hallgathatunk tőletek.

Válasz