ecseri csopi üzente 11 éve

Anikám nagyon csodálatosan énekled kedvenc nótámat!!! Köszönöm !

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 11 éve

Drága Anikám gyönyörű szép ez a nóta, és az előadásodhoz is gratulálok! Erzsike

Válasz

bujane Erzsébet üzente 13 éve

Anikám! Ezzel a szép nótával is elbűvöltél. Csodálatos, köszönöm neked! Zsóka

Válasz

Rozinka Erzsébet üzente 13 éve

Anikám gyönyörű ez a dal,csodásan énekeled további sok sikert kívánok !

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

EZ A NÓTA SZOMÓRÚ DE AZÉRT EZ IS TETSZIK! DE JOBBAN EZ A VIDÁM NÓTA! MERT MINDIG JO KEDVŰNEK SZERETNÉLEK LÁTNI! ÉS EHEZZ KIVÁNOK NEKED SOK SZERENCSÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!ERZSIKE

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Drága Anikám csodálatos a hangod és ezek a nóták nagyon szépek!!!Erzsike

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Magdika és Gyuszi!
Ezzel a nótával köszönöm nektek kedves szavaitokat, ami legelőször volt itt feltöltve tőlem!!!!
Nótás üdvözlettel:Ani

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

Kedves Erzsike! Jól esnek a lelkemnek kedves szavaid! Örömteli adventi készülődést kívánok Neked és családodnak szeretettel!

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 14 éve

EGYSZERÜEN MINDEN NÓTÁD ELBŰVŐL KEDVES ANNA, KIVÁNOM TISZTA SZIVBŐL, HOGY MÉG NAGYON SOKÁIG SZORAKOZTAS MINKET !!

Válasz

Balogh Imre üzente 14 éve

Kedves Anna! Egyik szebb mint a másik, jól áll az egyéniségedhez, öröm ezeket hallgatni. Imre

Válasz

vukman györgy üzente 14 éve

gyönyörű!!!

Válasz

Imre Judit üzente 14 éve

Az Édesanyám legkedvesebb nótája!Köszönöm kedves Anna a szép előadást!További sok sikert kívánok.Tisztelettel:Imre Judit.

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 14 éve

nagyon szép dal

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

Emlékezzünk rájuk, kedves Béla.... a drága édesapákra, édesanyákra, szeretteinkre!!! Míg csak élünk nagyon fájó, hogy már nem lehetnek velünk!!!

Válasz

Nagypál Béla üzente 14 éve

Kedves Anna! Édesapámra emlékeztetett ez a dal.Ő zenész ember volt.Tőle tanultam sok dalt.Innen a magyar nóta szeretete.Üdv:Nagypál Béla.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

Kedves Laci! Köszönöm és eseménydús, vidám ünnepi napokat kívánok minden kedves klubtagnak!!!!

Válasz

Nádasdi László üzente 14 éve

Nagyon tetszik !
Üdv. Nádasdi László

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

Kedves Péter!
Nagyon köszönöm kedves hozzászólását, ami azt hiszem a lehető legjobbkor érkezett ma számomra....!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Anna!
Jó látni és hallani, milyen tehetségek vannak az országban! Remek stílusérzékkel énekel és kitűnő hangja mellett jó megjelenése és mértéktartó, kulturált előadásmódja van. Korunk legjobb magyarnótaénekesei között tartom számon.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

Én is szeretett édesapámra gondoltam közben, mert nem olyan régen veszítettem el és még most is nagyon-nagyon hiányzik....!!!!!!!!

Válasz

Imre Margit üzente 14 éve

Apukám egyik kedvenc nótáját, fájó szivvel hallgatom

Válasz

Jurásek Zoltán üzente 14 éve

Nagyon szép ez a nota az egyik kedvencem

Válasz

racz pista üzente 15 éve

TETSZIK AHOGY ELOADOD ,sok sikert RACZ PISTA

Válasz

castelli cecil üzente 15 éve

Kedves Anna,
Nagyon szepen köszönöm kedvesseget.Örömmel töltötte el a szivemet.
Szeretettel üdvözlöm.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Castelli Cecíliának szeretném most küldeni ezt a nótát szeretettel!!

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 15 éve

Csak gratulálni tudok a kellemes hangodhoz,előadásodhoz:Simon Zsóka

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Csodálatosan szépen énekel. Köszönöm hogy meghallgathattam.

Válasz

Nagyné Teréz üzente 15 éve

Gyöngyössi Kiss Annának szép színű hangja van, jól esik hallgatni, ahogy énekel és szerintem a nóta hagyományos előadásmódját is hűen ápolja. Jó lenne tőle több felvételt hallani.

Nagyné Teréz

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 15 éve

Kedves Magda és Pista!
Azt hiszem, hogy nekünk az a kötelességünk, hogy ha felvállaltuk a nóta ügyét, akkor ahol csak tudjuk, álljunk ki mellette és hirdetői mellett. Pálkerti Zsuzsival abban egyet értek, hogy nem mindenki nótaénekes, aki szeret nótázni. De hogy a fiatalok között kell keresni az új zászlóvivőket abban biztos vagyok. Ezért mondom, hogy ahol csak lehet adjunk lehetőséget nekik a szereplésre! A nagyok mellett. Csak szinpadon lehet ugyanis beérni! És igaz az iis, hogy a fiatalok és az úgynevezett második vonal hajlandó új nótát tanulni. Kiss Annának csak egy baja van! Sajnos későn kezdte. Ő egyébként tudását, hangját illetően PROFI! Ezt szemébe is mondtam neki. Szerénységben viszont túlontúl AMATŐR!

Magdikám! Küldj egy független E-mail címet és küldöm MIDI-ben az alapot!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Kedves Feri!
A legőszintébb elismerésem az alanti hozzászólásodért és köszönöm szépen, hogy kiálltál mellettem!
Néhány évvel ezelőtt hivatalos voltam egy országos nótás találkozóra és ott a Pálkerti Zsuzsa nagyon elítélendően nyilatkozott a mai énekesekről, hogy mit akarnak...! Többen, a jelenlévő fiatal énekesek védelmében, kikértük magunknak, hogy igen is köszönetet kell mondani mind azoknak a fiatal TEHETSÉGEKNEK, akik igen is felvállalták ezt a műfajt és sokat tesznek a magyar nóta megmaradásáért. A Kiss Anna is bátran kiállhat bármelyik énekes mellé a színpadra, biztos lehet saját magában, hogy a közönsége mindenkor hálás marad neki.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 15 éve

Köszönöm kedves Feri, hogy egy szót szóltál a maiak védelmében, mert ahány énekes, annyi hang, és mindenből csak a tisztaságot lehet objektiv mércével összehasonlitani, a többi mind szubjektív kategória. Kinek a szoprán, kinek az alt hangú énekesek tetszenek, és lehet szakmailag mind a kettő tökéletes, mégis az egyik embernek ez tetszik, a másiknak pedig az. Ugyanígy vagyunk szerintem az újonnan irt dalokkal is, mert ha mindig csak az kerül műsorra amit már mindenki tud, mert 4o éve ezt hallja, akkor még negyven év múlva is csak az lesz a repertoár???? Nagyon szeretném elénekelni a Szeretem a magyarnótát c. dalodat, mert nekem évek óta ez a kedvencem, de nem tudok kíséretet szerezni hozzá, a Chrismidiben nincs, cigányzene pedig errefelé ritka mint a fehér holló. Üdvözöllek Magda

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 15 éve

Egyetértek Szikora Pistával! A régi nagyok -Jákó, Solti, Szalay, Kiss Károly- sem szeretnék, hogy összehasonlítgatják őket másokkal. ők a dalaikon keresztül élnek bennünk. Kiss Anna egy mai énekes, Isten áldott hanggal, tehetséggel. Ő nem utánozza Jákó Verát, "csak" énekel. De kérdem én, ha a maiakban a régieket keressük, ki fog utánunk emlékezni rájuk? Szerettük őket, most szeressük a maiakat, hiszen Ők viszik tovább a Nótát! Könnyű volt akkor sztárnak lenni, minden rádió, TV játszott nótát. A maiak csak úgy kapnak lehetőséget, ha fizetnek érte. Becsüljük meg őket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Való igaz kedves nótakedvelő barátaim, hogy Jákó Vera nagyon sok mai énekesnél szebben énekelt (ez tükröződik ki az előadásairól készült felvételekből is), de nehogy véletlenül, ok és ok nélkül pálcát törjünk sok,sok mai énekes felett, mert tény és igaz, hogy a Kiss Anna énekesnő hangja félelmetesen hasonlít hozzá és gyönyörűen énekli ezt a nótát is. További sok sikert kívánok neki az énekesi pályán!!!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Köszönöm őszinte véleményét! Magam is úgy vagyok vele, hogy a Jákó Vera által énekelt nótákat tőle szeretem a legjobban, úgy nem énekli senki azokat, mint ahogyan ő énekelte, azért ő most is a JÁKÓ VERA! .A hozzám hasonló /amatőr/ mai énekesek becsületére legyen mondva, hogy megpróbáljuk kedvenceinket követni és felvállalni a nóták tolmácsolását mai lehetőségeink szerint. Ez pedig nem könnyű, hiszen azért, hogy a közönség tv-ben is láthasson nótaműsort /pl. azt, amelyikben most én is énekeltem/ nekem fizetni kellett, nem is keveset a felvételért. Nincsen lehetőségem hangképző tanárhoz eljárni, alig van lehetőségem élő nótaműsorban szerepelni, hiszen egy kicsiny faluban élek távol minden nótás közösségtől, nincsen senki "pártfogóm" vagy segítségem, sőt.... Munkám mellett igyekszem azért némi lehetőséget keresni, hogy az általam annyira szeretett magyar nótákat énekelhessem, mert úgy érzem, ez az én utam...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ez egy gyönyörű magyarnóta. Gyöngyössy-Kiss Anna szépen énekel, és ezt is szépen énekli. De nekem ez a nóta a Jákó Vera előadásában az igazi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Azt gondolom, hogy aki szívből szereti a magyar nótát, semmilyen formában nem tagadhatja azt meg és minden lehetséges megjelenési formában ha teheti álljon ki mellette. Az őszinte megnyilvánulások mindenkor segítségére lehetnek a magyar nóta életben maradásának, hiszen nemzeti kincsünk egy piciny kis szeletét akkor tudjuk csak igazán megbecsülni ha minden lehetséges fórumon kiállunk mellette.

Válasz

nagy ágostonné üzente 15 éve

Istenem nagyon csodálatos édesapám ezt a notát kedvelte de sajnos ő már fentről vigyáz rám....

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Kedves István! Köszönjük hozzáértő és dícsérő szavaidat a többi énekes nevében is.Úgy gondolom, akik ma nótaénekesnek vallják magukat /még ha ténylegesen nem is ebből élnek, tehát ebben az értelemben nem profik/ igyekeznek felnőni ehhez a nemes feladathoz és méltón tolmácsolni a nótaszerető közönségnek a drága magyarnóta kincset., híres elődeink nyomdokán...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

"Öreg prímás" persze, hogy nem bűn, hogyha néha könny hull a pohárba, de az "igen is bűn", kedves nótakedvelő barátaim, ha nem hiszünk az énekesnek és annak, aki feltöltötte a nótát ide. Mielőtt megkérdeznénk Tarnai Kiss László Barátomat, higgyük el, hogy az "Öreg Prímás tégy hangfogót" c. nóta zenéjét szerezte Kárpát Zoltán, szövegét pedig írta Sz. Nagy Endre (azaz Szotyori Nagy Endre).
A Ani pedig nagyon szépen énekli ezt a régi kedves nótát és minden dicséret, elismerés neki érte!!! De azért ugye nem haragszotok rám, amiért ennyire szeretem az igazságot?

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 15 éve

Elnézést a félreértésért én a Rákosi Laci kérésére válaszolva írtam. A Szeretem a magyarnótát -ra

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Kedves Ferenc ! A zeneszöveg hun feltüntetett szövegiró lett ide beirva.. Ha biztos vagy benne, hogy ki szerezte a nótát, akkor kijavítom.

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 15 éve

Ezt a szöveget legjobb tudomásom szerint a nemrégelhunyt Szabó András barátom írta.Üdv: Gyémánt Feri

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 15 éve

Laci! Megnézem mit tehetek, de ez szerintem a László Mária verse, ő talán meg tudja mondani merre találod, ki zenésitette meg.
Jó munkát, jó egészséget és sok szép éneklést kívánok, magamnak meg azt, hogy sokáig találkozhassak nótaszerető barátokkal. Üdözlettel Magda

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Boldog vagyok hogy köztetek lehetek! Nekünk a Magyarnóta olyan mint másoknak az
az oxigén a fevegő. Nem tudunk nélküle élni és nem is akarunk. Csak így tovább Anni és Magdi! Mottóként itt ez a gyönyörű nótaszöveg!
Magdika! Nincs meg véletlenül a kottája? Üdv mindenkinek nótás szeretettel, Laci

Szeretem a magyarnótát, nincsen sehol a világon párja.
Benne van a magyar lélek, minden búja, minden vidámsága.
Muzsikaszó, ezer csillag,búzatenger, akácillat,
Hű szerelem egészen a sírig.
Minden virág ami ott van muskátlis kis ablakodban nyílik.

Hogyha szól a magyarnóta megtelik a lelkem imádsággal.
Benne a kis szülőfalum templomának harangszava szárnyal.
/:Hiába is mennék messze gazdag fényes idegenbe,
Eszembe jut a kalászos róna.
Visszahúz a madárdalos, könnyharmatos, drága magyar nóta.:/

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Kedves Magda! Magyarnóta kincsünk olyan gazdag, hogy mindenki találhat kedvére valót, nekem ez egyik kedves dalom. Nagyon remélem, hogy a Te csodaszép dalaid közül is fogok majd még én énekelni.! Örülök, hogy ilyen remek nótaszerző is van a körünkben!

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 15 éve

Kedves Anna! Én is most hallgatom a mai napon másodszor. Nagyon szeretem ezt a dalt. Köszönöm. Magda

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Köszönöm István! Éppen édesapám halálának évfordulójakor éneklem ezt a dalt, rá emlékeztem, hiszen gyönyörű hangja volt, nagyon szépen énekelte a magyar nótákat. Tőle örököltem ezt a rajongásomat a műfaj iránt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A sok szép magyarnóta között ez is egy nagyon kedves nóta,
kiváltképpen, ha szépen is énekli valaki. Gratulálok! István!

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Nagyon szép szám. Én még nem hallottam, de nagyon tetszik.

Válasz