PÁLES Éva Judith üzente 5 éve

Köszönöm, hogy hallgathattam ♥

Válasz

Horváth András üzente 12 éve

Gyönyörű magyarnótánk. Sass művész úr előadása tettszett! A nóta minden szava érzelemmel teli. E-nélkül szerintem nem hiteles a nóta éneklése, hiába van valakinek csodaszép hangja...SZÍV, SZÍV, SZÍV...ha még jó hang is párosul hozzá, akkor tökéletes! Sok nótaénekes tanulhatná tőle. Köszönöm hogy hallgathattam.

Válasz

Freddy aki igényes üzente 14 éve

Stilustalan ! - most éppen a magyarnóta műfajában.
Ez nem kabaré !
Itt nem poénok vannak, hanem szép hang kellene !

Válasz

Füzi Imre üzente 14 éve

Nagyon jo énekes.és jo szinész.Köszönettel

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Még ennél is kritikusabb lennék. Ugyanis kevésbé lenne értékes az előadása videó nélkül, mert amit nem tud hozni énekben, azt színészi képességeivel kompenzálja.
Színészi teljesítménynek jó, de nótaénekesinek nem teljes.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Magdika és Péter! Nem megvédeni akarom Sass József színész urat, de úgy érzem, hogyha csak audióban/ tehát csak hanggal, kép nélkül / hallgatnátok ezt a felvételt, lehet, hogy nem lennétek ennyire kritikusak. Persze én sem állítom, hogy egy képzett hangú nótaénekes hangjával és előadásmódjával vetekszik a Sass úr nótázása, de színész létére/ ha közben nem színészkedik / ebben a formátumban elég élvezhető és elfogadható. Szerintem az előttem szóló Szegfű Károly művész úr is így gondolta
Sánta Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Béla! Ha neked a 45 előtti legjobb előadók színészkedve adtak elő, akkor ez mi? Mert a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt mondani, hogy a hangjával, az éneklésével éri el azt a hatást, amit kivált.
Az egész előadás nem más, mint színészi és nem énekesi teljesítmény. Sass József színésznek jó, énekesnek közepes, és az énekbéli hiányosságait színészséggel kompenzálja (amivel nincs semmi baj, hiszen ehhez ért), amellyel időnként ripacskodássá fajul az előadása. Előadásmódja Rózsahegyi Kálmánéra emlékeztet (ami nem csoda, hiszen nála tanult), de Rózsahegyi mértéktartó volt hallgatóknál és csárdásoknál egyaránt, és ha nem is feltétlenül több érzelem volt benne, számomra színészi teljesítménynek is hitelesebb.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Béla! Nekem ebben is sok a humor, éppen ezért nem éri el a kívánt hatást. Érdekesen utol lehet érni ennél a videónál amiről tegnap beszélgettünk, hogy a kíséret valóban kíséret legyen. Ha figyelmesen megnézi az ember, 3x is leinti a "klarinétkirályt" hogy csak kísérje, ne játsza túl az énekest. Ettől függetlenül én szeretem a Sass hangját, de ez a felvétel nem tartozik a kedvenceim közé. Ez csak egy vélemény, és nem kritika.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hát igen, egyet értek, így kell előadni egy magyarnótát. Tetszik Sass József éneklési módja. ha énekel, ismétlem, ha énekel. De ha már a színészkedést is beleviszi, az számomra a nóta megcsúfolása. Lásd, az " Akácos út ". az szörnyű! A kettőt el kell tudni választani, vagy színészkedjen, vagy énekeljen!!
Sánta Béla

Válasz

Szegfű Károly üzente 14 éve

Igy kell elmondani egy notát,aZENEKAR KIRÁLY!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szép nóta.

Válasz

kiss Epitaxiális ferenc Planár üzente 14 éve

príma

Válasz

kiss Epitaxiális ferenc Planár üzente 14 éve

príma

Válasz

gother maria üzente 14 éve

ez nagyo gyonyoru.nagyon de nagyon tetszik en is tudom a szovegjit valamikor nagytatamtol tanultam.

Válasz