László Mária üzente 11 éve

Erzsi ! Ez valóban nagyon szép. Csak gratulálni lehet hozzá. Ne hogy félre értsd , a többi is, de ez különösen. További munkádhoz jó egészséget,. LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Magyon szép mind a három nóta. Az utóbbi kettőt a közeljövőben fogom én is énekelni. Ezét aztán most feszt hallgalak, így tanulom. Drága Erzsikém! Tanulni csak a legjobbaktól szabad.!
Barátsággal:D.Zsuzsa

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Erzsike! A drága születésed napja alkalmából nagyon sok erőt, egészséget, és hosszú művészi pályafutást kívánok, sok szeretettel!
Béla

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Kedves Horváth András!
Mint moderátor, még csak most léptem be a rendszerbe, igy nem tudtam törölni a
hozzászólását, de úgy látom, hogy valami nincs rendben a rendszernél.

Válasz

Horváth András üzente 13 éve

Nagyon jó nótacsokor, gyönyörű dalok, szépen, érzelemmel tele énekelve. Gratulálok,!
Néhány percen belül most írom ugyanezt másodszor. Ugyanis megjelent a kommentem itt, a közös üzenőfalon is, de vagy hiba van a rendszerben, vagy moderátor törölte?
Tisztelettel: Horváth András

Válasz

Horváth András üzente 13 éve

Jó nótacsokor, gyönyörű dalok, szépen énekelve, érzelemmel teli előadás. Gratulálok!
Üdvözlettel: Horváth András

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gyönyörű hanggal szépen énekelve nagyon jó nótacsokor. Gratulálok, köszönöm hogy láthattam. Az egyetlenegy boldog percre nóta az egyik kedves dalom.
Sz.Margit

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Erzsikém ez gyönyörű!!! Bné Zsóka

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

EZ MÁR NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!HIÁBAN A VIDÁMABB NÓTÁKAT JOBBAN SZEETTEM, MERT NEM AKAROK MINDIG LETÖRT LENI, ÉS NEKEM A NÓTA JELENTI A BOLDOGSÁGOTT! IMÁDOM A MAGYARNÓTÁKAT! KÖSZÖNÖM DRÁGA ERZSIKE!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

DRÁGA ERZSIKÉM NAGYON SZÉPEK EZEK A NÓTÁK! IGAZ SZOMÓRÚAK, DE AKKOR IS NAGYON TESZIK! BE VALLOM A MULATÓS NÓTÁKAT JOBBAN SZERETTEM, MERT AZOK KICSIT FELVIDITJÁK AZ AMUGY SZÜRKE HÉTKEZNAPJAIMAT! TOVÁBBI SOK SIKERT KIVÁNOK NEKED ERZSIKE

Válasz

Bordás Cecília üzente 13 éve

Kedves Erzsike!Nevnapod alkalmabol kivanok Neked egeszseget,boldogsagot es sok örömet az enekesi palyadon.Szeretettel Cilike.

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Drága Erzsikém!Gyönyörűen énekelsz!Itt a klubban nagyon felüdülök Veletek Nótásokkal.Annyira jó érzés Veletek lenni...főleg,amióta személyesen is találkoztunk...soha nem felejtem....GYÖNGYÖSTARJÁN....

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Kellemes előadásban hallgathattam meg ezt a jól összeállított dalcsokrot.Kívánom,hogy sok sárgarózsát kapjál az életedben,sokáig dalolj nekünk.

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Kedves Erzsike sajnálom, hogy mikkor még volt BP. TV..akkor még nem ismertelek, most jo hogy ujra meghalgathattom az akkor elő adott kedves nótákat! Nagyon nagy szeretettel gondolok rád, a Győngyőstarjáni találkozó óta! Szeretnék neked sok sikert kivánni a további fellépéseidhezz! Erzsike

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Most legalább meg tudom hallgatni az előadásaidat. , ha már akkor a BP TV.-ben nem, mert nem lehetett nálunk fogni. Köszi!!!

Válasz

Petik Erzsébet üzente 13 éve

Örülök hogy hallgatja és nézi a gyönyörű nótákat, köszönöm hogy az én dalaim is elnyerték tettszését. Napok kérdése, és újabbakat is töltünk fel. Üdvözlettel : P Erzsi

Válasz

Szarka Sandor üzente 13 éve

Mit írhatnék?Ezt,és a többi nótáit hallgatom amikor van egy kis időm Kedves Erzsi!
Remélem sokáig hallgathatom felvidító dalait.
Sok sikert kívánok.

Válasz