Malmos Istvánné katalin üzente 11 éve

Nagyon csodálom, ahogyan éneke, gyönyörű a hangja, Imádom ezt a műfajt
nagyon. Természetesen ebből kifolyólag Ön a kedvencem, Köszönöm, hogy hallgathatom....
A Facebookon étrehoztam egy Kllubbot az ön rajongói számára, hihetetlen nagy számban
csatlakoznak a klubhoz, nagyon szeretik önt.
További jó Nótázást kivánok Önnek és jó egészséget.
Katalin.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Mária! Ezt Önnek szánom, de azért írom le, hátha olyanok is olvassák, akik szeretnének versenyezni!
Az elődöntőt 4 kisvárdai ember fogja értékelni. A döntőben benne lesz ez a 4 ember + Hatvani+Bokor+Faller. Ez összesen 7.
Nem vitatkozom, magam részéről bízom a zsűriben.
Kádár Zsuzsa

Válasz

Szolnoki Mária üzente 14 éve

Kedves Zsuzsa!
Egyetértek Kovács Péterrel, csodálom a katartását és hitét a tiszta versenybe! De higgyel ez csak álom! 3 zsüri tagot olvastam ki a 4-ik?.( de mindegy is) De sajnos azt kell mondanom amit már le is irtam nem Önön fog múlni a verseny tisztasága! Szívét lelkét kiteheti de döntési joga nincs, higgye el, már a nevezés összesítése elött meglesz a győztes,(sajnos ez van) hogy Ön nem tudja az egy dolog! De a zsűri fogja tudni! Sok sikert és kitartást!Az itteni győztes biztosan szerepelni fog a Duna tv-ben!.......

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Solti Károly neve alatt megbúvó valakit kérem, hogy tartsa tiszteletben a magyarnóta klub tagjait. Ha valakivel személyes problémája van irja meg neki privát üzenetben. a klubban a magyarnótával kapcsolatosan irhat kommenteket. Minden mást törölni fogok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Péter! Én olyat szeretnék, amilyen még nem volt. Mivel a kisvárdai zsűri partner abban, hogy tisztességes legyen a verseny, ezért bizakodó vagyok. Köszönöm a jó kívánságait: Kádár Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Csodálom a kitartását és lelkesedését és szívből kívánok sikert a szervezéshez!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Magda! Köszönöm a tanácsait, meg fogom szívlelni, fogadni. Én évekig jártam versenyekre, és remélem a tapasztalataim elegendőek lesznek ahhoz, hogy megtegyek mindent annak érdekében, hogy valamennyi versenyző nótás, örömteli élménnyel, emlékkel térjen haza otthonába és ez a két nap emlékezetes maradjon akkor is, ha hem jutnak döntőbe, vagy nem értek el eredményt. Ezt a két napot nótás találkozónak is szánom a tehetséges énekesek kutatásain túl. A körülmények remélem megfelelőek, hisz a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza méltó hely lesz ennek a megrendezésének , kíváló a hangtechnika és kíváló zenekar lesz. Már 21 éve rendezik meg ugyanitt a Határontúli Várszínházi estéket, amely nemcsak országos, hanem európai színvonalú. Remélem a magyarnóta verseny is méltó rendezvénye és nem utolsó sorban hagyományőrző kultúr programja lesz a városnak. Baráti üdvözlettel: Kádár Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves ÁL Solti Károly! Én nem hiszem, hogy a hozzászólásai alapján Ön
méltó informátora lehetne a nagyszerű, zseniális eredeti Solti Károlynak. A helyesírását szemlélve Önnek még gyógypedagógusi iskolai végzettsége sem lehet. Kérem Önt, ne blamálni járjon ide, hanem inkább építő kritikát gyakoroljon-ha tud egyáltalán ilyet. Lehet, hogy nem vagyunk őstehetségek, de aki ezeket az oldalakat olvassa, bízom benne, a maga módján mindent megtesz a magyarnóta ápolásáért.
A Döntő zsűrijében az elődöntő kisvárdai zsűritagjai 4 fő +Hatvani Kiss Gyöngyi+ Bokor János+Faller István lesznek. Faller István TV-s fellépést ajándékoz a legkíválóbb énekeseknek.Remélem kielégítőek a versennyel kapcsolatos információim. A zenekar: Frakas Jenő és zenekara

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

100.000-től indul. De az a hülye,aki kifizeti neki.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Válasz általában a bejegyzéseire: Kár hogy egy 109 éves égi ellenőrrel, akinek a végzettsége XXX nem tud senki , illetve nem érdemes vitába szállni. Könnyű valakinek a személyét ilyen mélyen " boncolgatni" egy embernek, aki még saját személyét is titokban tartja, csak a másikat pocskondiázza. Ez nem azt jelenti, hogy sok mindenben nincs igaza, hanem ez a módszer egy kicsit " ciki"

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Zsuzsa! Sajnos a nagy távolság miatt csak lélekben leszek ott a versenyen, de mégis a tapasztalatok okán, had mondjak valamit. Arra nagyon ügyljél, mint szervező, hogy mindenki egyenlő eséllyes legyen mérve, tehát ha két napra van valami meghirdetve, akkor a második napon csak az kerülhessen a döntőbe, aki a selejtezőn is ott volt. Nagyon rossz azoknak az embereknek a szájaíze, akik pénzt és fáradságot nem kímélve leutaznak egy selejtezőre, de másnap a döntő több órás késéssel kezdődik, mert még nem érkezetek meg azok, akik előválogatás nélkül is szerepelhetnek. Ilyen és hasonló anomáliák teszik kérdésessé sokszor a versenyt. Nagyon nagy munka a szervezés, erőt és egészséget kívánok hozzá, és sok boldog nótás barátot, akik tőled úgy jönnek el, hogy ide jövőre is elmennék. Tiszta szívvel kívánok minden jót Magda

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Régen a nótaversenyeknek volt tétje. Aki egy nívós versenyt megnyert, az megfelelő publicitást kapott, hívták énekelni tévébe, rádióba, hakniba.
Ma, aki ilyenen részt vesz és megnyeri, ilyenre ne számítson. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes ilyenen részt venni, hanem csak azt, hogy át kell értékelni és más irányba kell terelni a túlzott várakozásokat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Szolnoki Mária!
Én rendezem a nótaversenyt Kisvárdában. Én is tudok azokról az előre megjósolt helyezetekről, de a versenyezni kívánók védelmében írom, hogy a verseny, többek között a nagy érdeklődésre való tekintetén túl azért is kerül két nap megrendezésre, mert az elődöntőt kizárólag helyi zsűri értékeli, ami azt jelenti, hogy a kisvárdai zsűrit senki nem ismeri és a zsűri sem a versenyezni vágyókat.
És még azt is közölni szeretném, hogy a kisvárdai zsűri a nagy nótaénekesekkel semmilyen kapcsolatban nincsenek, mivel kizárólag ezt én intézem, én pedig nem kívánok a versenyen indulni.
Bízom abban, hogy sikeres és örömteli lesz a verseny, már csak azért is mert a versenyzők a pénzükért kíváló 5 taggú budapesti szakmailag elismert zenekar kíséretében léphetnek fel.

Üdvözlettel:
Kádár Zsuzsa

Válasz

Szolnoki Mária üzente 14 éve

Aki a mai válágban szembe száll a "nagy emberekkel" az már a saját sirját is megásta! Félnek az emberek mert kivannak szolgáltatva, a magyar nóta és minden más területen. Sokan fognak biztosan nevezni a most rendezendő nóta versenyre is, de multkor olvastam itt valahol egy megjegyzést,(résztvevőtől) hogy még senki nem is volt szinpadon de már tudták ki jut tovább! A sok magát megmérettető pedig azt hiszi "tiszta versenyen " van. A tv műsorába is az fog bejutni akit a producer kiválaszt, - milyen alapon?... - tehetség ide vagy oda. Persze mindig is voltak ilyen helyzetek, de most csak ilyenek vannak! Elkeserítő!

Válasz

debreczeni jános üzente 14 éve

Nincs szép hangja legfeljebb tisztán énekel és nincs az a nóta amit ne kapkodna el és ne túlzottan gyorsan énekelne.

Válasz

debreczeni jános üzente 14 éve

SAJNOS az élet más területein is szomorúan tapasztaljuk, hogy a hozzá nem értők mennyire hozzáférhetnek bizonyos dolgok irányításához.Beszélhetünk a nóta szépségéről természetesen, mert aki itt megnyilvánul nem érdektelen az ügy iránt,de a törtetés az önző másokat félre könyöklő magatartás...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Azért az "elmarasztalás" kicsit kemény szó. Meg arról sem tehet, hogy a Budapest TV-ben évekig működött az a piaci modell, hogy az szerkeszti a műsort (ami szakmai feladat lenne jobb esetben), aki megveszi a műsoridőt.

Válasz

debreczeni jános üzente 14 éve

Valóban aki elmarasztalja Tarnait ,mint énekhangja mint "művészi" megnyilvánulásai okán ,nem állnak messze az igazságtól!!!Sőt egyet kell értenem velük Ma már-jó ideje- bizonyos tv csatornákon szörnyű milyen borzalmas"produkciókat vagyunk kénytelenek hallgatni ha el nem kapcsolnánk szégyenünkben!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igen, egyetértek, csak hát ezt sok énekes szakmabelinek el kellene modani, le kellene írni névvel, arcképpel. Még akkor is, hogyha a rádiós, tévés szereplése ettől az embertől függ, függött. Ehelyett sokan a kegyeit keresik, keresték néhány perc műsoridőért.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szerintem szerencselovagnak profi, mert kitűnően pozícionálta magát. Ezt azért "Solti Károly" klubtársunknak is el kell ismernie.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Máriám! Gazdátlan a nótás világ, és aki kapja marja alapon működik, és aki közel tud hozzá kerülni abból lesz ismert, és nem abból aki szakmailag, azonos mérce alapján, jobbnak bizonyul.

Válasz

Szolnoki Mária üzente 14 éve

Magdika! Részben igazad van, a nóta gyógyír mindenre! De sajnos igazat kell adnom Kovács Péter úrnak,- bár én nem tudom ki mennyiért lép fel - de az ismertség sokat jelent. Lehet valaki nagyon jó nóta énekes, vagy bármely más területen, ha nem kap nyilvánosságot nem is ismerik az emberek, de sajnos lehetősége sincs hogy megismerjék. Itt a klubbon belül is vannak olyan felvételek, amit talán soha nem kellett volna nyilvánosságra hozni! De ma ez a menő!

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kár hogy a nóták szépségének méltatása helyett a társalgás ilyen irányban kezd csordogálni. Beszélgessünk inkább arról, hogy egy igazi hallgatóban milyen finoman vannak elrejtve emberi bölcsességek, amik segitenek az egyszerű embernek a dolgok elfogadásához. A magyar nóta ebben páratlan!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Azért a kép ennél árnyaltabb.
Az igaz, hogy táncdalénekes és nem szívesen futtat nálánál jobb énekest. De nem siralmas és nem szegény ember. A mostani, sanyarú helyzetben is 2-szer, 3-szor annyi pénzt kér egy fellépésért, mint egy jeles énekes, és a szerencsétlen vidéki műsorszervező ki is fizeti neki, mert a tévéből, rádióból ismert. Az igazán jók meg vagy el se jutnak a műsorba, vagy csak az útiköltséget kapják.

Válasz