Soós Jolán üzente 13 éve

Drága Pistink!Fényes György szép nótájával köszöntelek Téged a profilomon!Neked és Drága Cilikénknek töltöttem fel!Fogadd nagy szeretettel ezt a gyönyörű nótát egy NAGYSZERŰ MŰVÉSZTŐL!Isten éltessen Benneteket!Szeretettel Jolikáék

Válasz

Kulcsár György üzente 13 éve

KEDVES PISTINK!SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!SZERETETTEL GYURIÉK

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Ani!
Őszinte szívemből köszönöm jókívánságaidat!
Azt kívánom neked viszonzásul, hogy a magyar nóta tisztelete és szeretete adjon neked erőt és egészséget további munkádhoz!
Sok-sok éven keresztül énekelj még olyan tiszta szívből szólóan, mint teszed ezt a "Fehér selyem, csipkés szélű..." nótád előadásában!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Feri!
A rövid mondatodban minden benne van, ha őszinte szívből tetted!
Kívánok neked éppen ezért én is további munkádhoz nagyon jó egészséget és sok sikert, magánéletedben sok boldogságot!

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 14 éve

Ismeretlenül csatlakozom az előttem szólókhoz és engedje meg, hogy sok boldog születésnapot kívánjak erőben, egészségben.
Én, mint nagy nótaszerető még nem hallottam erről a rádióról és szeretném
megkérdezni, hogy hol fogható, esetleg ez regionális adó?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Magdi!
Köszönöm neked ezeket a kedves szavakat és azt kívánom neked viszonzásul, hogy további hosszú éveken keresztül legyél még ilyen önzetlen szóvivőnk, mint tetted ezt az elmúlt évek alatt!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szia Kedves Béla!
Igen, nem gondolom, mert ha azt gondoltam volna, nagyot tévedtem volna!
Így aztán szívem őszintébb tiszteletével köszönöm meg őszinte jókívánságod és ezúton kívánom neked,hogy hosszú éveken keresztül adjál feladatokat még a lelkes klub tagoknak és minden tudásod szenteld a nótának erőben és egészségben!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Cecília!
Csókolom kezed és nagyon szépen köszönöm kedves jókívánságodat!

Válasz

Bordás Cecília üzente 14 éve

Kedves Istvan!
Isten eltesse sokaig,egeszsegben,boldogsagban.Tovabbi sok sikert kivanok munkassagaban,amit a magyar nota fenmaradasaert es nepszerüsiteseert tesz.
Cecilia.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Pistikém, ugye nem gondolod, hogy én kimaradnék a téged köszöntők sorából?! Kívánom, hogy jó egészségben, még nagyon hosszú ideig szórakoztass minket!
Béla

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves István!
Szeretnék a születésnapodon gratulálók népes táborába csatlakozni, megköszönni a barátságot, és nagyon sok nótával teli boldog évet kívánni, ezen a szép napon.

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 14 éve

Csatlakozom itt is az előttem szólóhoz!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

Kedves István! Születésnapodon szívből köszöntelek!!! További sok sikert kívánok a munkádban, amelyet a magyarnóta népszerűsítése érdekében végzel!!!

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 14 éve

kedves istván a magyarnóta kedvelői nevébem is mondhatom, gratulálok a müsorához ,és további sok sikert kivánok a munkádhoz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Ani!
Nagyon szépen köszönöm kedves bejegyzésed!
Való igaz, hogy nagyon nagy sikere van a dal-és nóta kívánságműsorunknak!
Most például szept. 20-án egy gasztronómiai fesztiválra hívtak meg bennünket (rádiónkat) és élő kívánságműsört adtunk a hallgatóknak, illetve a jelenlévő közönségnek. Nagyon nagy sikerünk volt!
Az általad énekel nótákat nagyon szeretik a hallgatók és rendszeresen kérik a kívánságműsorban! Ha van időd, vasárnaponként hallgass bele műsorunkba!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

Úgy gondolom, ritkaság számba megy ma olyan nóta-kívánság műsor, amelyet a Sírius Rádióban István szerkeszt vasárnaponként....
Köszönet neki azért, hogy ennyire a szívén viseli a műfaj népszerűsítését...!!!!!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Köszönöm István és azt is, hogy a magyar nóta CD-m dalaiból beválogattál a Nóta- Kívánság műsorba! Ez sokat jelent nekem....!!!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Kedves József! Nagyon köszönöm az információját!!

Válasz

Rocska József üzente 15 éve

Kedves Anna!Jákó Vera teljes kiadott DVD sorozatát illetvevideó sorozatát közvetlenül utánvéttel is beszerezheti ha nem Budapesti,Cim:Ábrahám Dezső Budapest Perényi köz 1.Ő Jákó Vera férje volt és emlékére alapitott egy Nótaszinházat,melynek a legközelebbi előadása Bp.ten MOM székházban lessz.Érdemes elmenni,ott maga Ábrahám Dezső től kaphatja meg dedikálva a videókat Cd ket DVD ket

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Nagyon köszönöm István a Jákó Vera dvd-t, szeretnék ide feltenni egy-két dalt belőle!! /ha sikerülne!!..../

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Szervusztok kedves nótakedvelő barátaim!!!
Köszönöm a Magdinak, hogy feltöltötte képemet és ha már itt vagyok, had kérjem tőletek, hogy hallgassátok mindannyian a Kiskunfélegyházi "sirius" rádióban a 91.1 mhz-en, illetve a www.siriuradio.hu weboldalunkon az online adásban minden vasárnap reggel 06 - 07 óráig a "Bokréta" c. magyarnóta műsort. Illetve minden vasárnap 11.00 - tól - 14,00 -ig a dal és nóta kívánságműsort! Köszi nektek!!!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 15 éve

Az énekesek nevében köszönet Istvánnak a nóta kívánságműsorért! A hallgatóság körében biztosan nagy sikere van, ilyen műsort szeretnénk a többi adón is gyakrabban / vagy legalább néha....!!!/ hallani!

Válasz