[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tudjátok én már abban is kételkedem,hogy igazi e az a fotó amit az ilyen piszkálodó emberek felteszenek, szerintem elképzelhető, hogy nemcsak a név ,de a kép sem az igazi Ez nem állítás csak elgondolkodtató Magam, csak egy amatőrökből álló magyar nóta klub tagja vagyok, de igaza van Balogh Imre úrnak,amit az amatőrökkel és a képzett énekesekkel kapcsolatosan mondott. Volt nálunk is egy neves "művész úr",akkorát csalódtam benne, hogy ...... a mi klubbunkban bármelyik férfi nótatársam leénekelte volna a színpadról. Csak azzal volt elfoglalva, hogy a saját Cd lemezeit, kazettáját értékesítse, a színpadon meg jópofizással akart népszerű lenni Bohockodott, viccelődött, hát nem erre voltunk kiváncsiak. Lehet, hogy azt hiszik némelyek, hogy a közönség vevő erre, hát nem.bemondta, hogy féláron adja a kazettáit, kedvezménnyel a Cd lemezeit, s mikor fizetni kellett érte teljes árat számolt nekem, mikor mondtam neki nem ezt mondta, azt mondta sajnálja, neki is meg kell élni valamiből. Még én szégyeltem magam amiért szólni mertem. Némán kifizettem, de soha többé nem szeretném látni, sőt a hangját sem hallani. A Tv t is átkapcsolom, ha a képe megjelenik, bár egyre kevesebbet, s őszinte legyek, ritkán vagyok kárörvendő de ennek igenis nagyon örülök. tanulságos egy történet, nem gondoljátok?Sok, különlegesen szép hangú amatőr énekessel találkoztam, halllottam, akinek igenis a színpadon a hely, sokan pedig akik olyan "nagy" művésznek tartják magukat, talán gyakorolhatnának egy kis önkritikát
Mindenkinek jó éjszakát kívánok
D.zs.

Válasz

Sánta Béla üzente 11 éve

Kedves Imre bátyám!
Minden egyes szavaddal egyetértek, és buzdítalak téged és kedves feleséged, hogy ilyen mondvacsinált-nevű emberek és társaik ne térítsenek le benneteket, az ismerős, kitaposott utatokról, továbbra is éltessétek és hirdessétek a magyar nóta szépségét, erejét, és hát az összetartó erejét. További szervezési és művészsikereket kívánok Nektek!
Nótabarátod: Sánta Béla

Válasz

Balogh Imre üzente 11 éve

Kedves Nóta Kedvelő Barátok!

Én ezt a megszólítást szeretném továbbra is használni, én jóhiszemű vagyok, következésképpen én azt hiszem, hogy mások is azok. Vagy egy régi mondás": ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel"
Szóval nem volt szándékom az "álló vizet" így felkavarni. Nem is biztos, hogy akik olvassák ezeket a nyilatkozatokat és mondanak véleményt- mindenki tudja tárgyilagosan értékelni a mi munkánkat, erőfeszítésünket. Véleményem szerint, csak az az ember tudja tárgyilagosan értékelni, aki ott volt már, részese volt a rendezvényeinknek. De ezen kívűl is az éremnek két oldala van, olyan dolgot nem lehet csinálni, ami minden embernek egyformán tetszik. Mindenesetre köszönjük a Kádár Zsuzsa véleményét, mert Ő többször volt vendégünk és ráadásul nem is mindenben értettünk egyet. Az ad megnyugvást és örömet nekünk, hogy a vendégeink elégedettek és táboruk egyre nő. Végül is kimondatlanul elvégezzük azt a missziót, amit kitűztünk magunk elé, " Hogy a magyar nóta újra éljen" Ezért a célért sokat kell küzdeni, alázattal, türelemmel, felvállalva olykor a pofonokat, a végtelen irígykedést is. Elgondolkodtam már, mert mi nem végeztünk zeneakadémiát, sem más ilyen jellegű főiskolát és mégis tudunk több száz embernek már több mint négy éve folyamatosan maradandó élményeket szerezni. Biztosan van az országba máshol is ilyen, vagy rangosabb rendezvény, de akkor miért nem adnak róla híradást akár ebben a klubban is.
Kedves hozzászólók! Írjátok, hogy a "Nagyágyúk" nem szólnak semmit, valóban- szinte valamennyi járt már a műsorunkban és ráadásul annyi gázsit kapott, amennyit kialkudott.
/Ellentétben a "nagyárpi féle rágalomma/ Csak zárójelben jegyzem meg, hogy Bp.-en szokás az, hogy a művészeket aprópénzzel fizetik ki. Ezt egyik onnan jövő művész mondta, akinek nem inge ne vegye magára. A "nagyágyúk" témájára viszont vissza kell térni. Sokan azt vallják magukról, hogy a magyar nóta énekléshez csak nekik van joguk. Az "amatőrok" ne lépjenek szinpadra, menjenek a klubba énekelni. Én ezen egy kicsit elvitatkoznék, mert senki sem lett egyből " nagyágyú", sok éven, évtizeden keresztül formálódott azzá, ami most profi szinten van. Olyan ez mint a szülő és gyerek viszony. Ha nem engednénk a gyereket tanulni, érvényesülni, mi lenne belőle. Már pedig a szinpad éppen ugy kell a kezdő énekesnek, mint az énektanár. Ha viszont neléphet a kezdő szinpadra, akkor milyen kedvvel és tudással viszi tovább a magyar nótát. Ha a "nagyágyúk" nemzedéke kihal, kitől hallunk majd magyar nótát. Hát ezért is szólnak hozzá ehez a témához, a másik baj meg az, hogy elveszik az amatőrök a fellépési lehetőséget a nagy művészektől. Tapasztalatból mondom,viszont hogy sok nagy
művész már nem adja azt az átélést, amit a közönség vár tőle. Sokszor egy fiatal, kezdő sokkal többet nyújt. Ez nem általánosítás, minden a szinpadon dől el, a közönség a legjobb kritikus.
Ráadásul míg a magyar nóta énekesek elvannak foglalva egymás fojtogatásával, taposásával, addig a magyar nóta háttérbe kerül. Az angol popzene virágzik, a nevesincs könnyűzenei énekesek és zenekarok tizszer olyan gázsikért adnak minősíthetetlen műsorokat, miközben a magyar nóta mellőzve van. Még valami! Én imádom a cigányzenét, nyílván a zenészeket is / de nem tévesztendő össze a bűnöző, parazita cigányokkal/ ezzel azt akarom mondani, hogy ezek az emberek emberségből, összetartozásból különbek nálunknál. Meg kell nézni egy cigányzenész és egy nagy magyar nóta énekes temetését- ez mindent elmond.
Minden esetre mi nagyon szeretjük a magyar nótát, különösen engem az éltet és szeretnénk tovább folytatni, mindaddig míg erőnk engedi, és a közönségünk igényli azt.
Nótás üdvözlettel és barátsággal: Balogh Imre

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Egyetértek az alább írtakkal, László Máriával és Kádár Zsuzsával, Balogh Imrével és nejével.Hol vannak azok a nagy művészek akiknek szólni kellene? Vagy Á t, vagy B t mondjanak,de kérem öket valamit szóljanak, így illene! Ha akkor jó valaki, amikor lehetőséget adnak, egy egy fellépéshez, főleg ha pénzt is kapnak érte. Legyene akkor is jó, mikor valaki mellett ki kéne állni! Attól, hogy az ember valamit megköszön,csak nagyobb lehet Dalnoki Zsuzsanna

Válasz

László Mária üzente 11 éve

Ez így igaz Zsuzsa !!!! De még mennyire !! Valóban hol vannak ilyenkor azok a " NAGY, MŰFAJUNK ÉLLOVASAI " akiket Ilonka és Imre oly nagy szeretettel hívott már meg, és nem is EGYSZER !!!! Egyébként sehol nincs a részükről soha semmi visszajelzés egy nagy volumenű rangos műsorban való fellépésük után sem !!! Mi rakhatjuk Zsuzsikám Imréékkel együtt fel a szép , dekoratív, színvonalat tükröző fotókat, még valóban egy "NAGYÁGYÚ " sem reagált semmire. Ez van. De most, ebben a szégyenletes esetben, mikor ezt a fáradhatatlan, lelkes, szívüket kitevő rendező-párost (Ilonkát és Imrét ) , akik a nóta fennmaradásáért egyfajta missziót visznek véghez , íly módon támadták és munkájukat ledegradálták, hogy még most sem állt ki valamelyik ( többször ott villogó ) " SZTÁR ÉNEKES " !!!? Ez elgondolkodtató. De nem csak számunkra, hanem gondolom ezek után a rendezők számára is. (Én már lassan megszokom sajnos ezt a közönyt és érdeket , és nem is veszek tudomást ilyenekről ) Mert számomra az a fontos, hogy a drága közönség immár 12 éve nem véletlenül tölti meg termeinket. Mit is mondhatnék még ?
TÖBB ALÁZATOT , TÖBB SZOLIDARITÁST A NAGY SZTÁROKTÓL. Dalos üdv LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Így van Zsuzsa, csak szépen szabad szólni, hisz egy feledhetetlen nagy művésznő emlékére rendezték az emlékestet. Köszönettel tartozunk ezért Balogh Imrének és feleségének. Személy szerint én tiszta szívből köszönöm nekik!
Fogalmazás, helyesírás: Persze törekednünk kell a szabatos szép fogalmazásra, helyesírásra, de mint egy kedves általam szeretett, becsült nótás barátunk írta. Nem magyar érettségi vizsga ez.A szív és a lélek fontos, ami mozgat bennünket, és a tenni akarás. Enélkül hiába ír, fogalmaz valaki szabatosan,hibátlanul, azok csak szavak, szavak elszállnak mint a luftbalon.
Barátsággal üdvözöllek:Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én is magyartalanul fogalmaztam: TŐLÜK várnám a reagálást!
De azt hiszem ez alá a szép plakát alá már csak szépeket szabad írni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Most olvasom a valaki szó kimaradt, Helyesen: " De ha szólni kell valaki...érdekében., fülét-farkát behúzza...."..Néha nem jól látok, vibrálnak a betúk előttem.
D.Zs,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Zsuzsa!
Megértettem, mert teljesen egyértelmű volt kinek szólnak a sorai! Higgy el maximálisan egyet értek azzal amit írt. Sajnos ezt a világot éljük, ahol az emberi értékek háttérbe szorulnak, s csak a pénz, az érdek dominál.Ez ellen próbálok valamit tenni, mikor felszólalok, mert nem tudom megállni, hogy ne ezt tegyem. Tisztelet a kivételnek, de csak addig fontos valaki amig az érdekei úgy kívánják, de ha szólni kell az érdekében, fúlét-farkát behúzza, nehogy véletlenül többet ne hívják, vagy hátránya származzon belőle.Hát ezt tapasztalom az élet mindenterületén. Senkinek sem akarok a szemében kedves lenni,jobbára nem is ismerem azokat, akiket bántanak,de mikor azt látom oiktalanul meg akarnak alázni embereket,azt nem tudom szó nélkül hagyni Mindegy, hogy ismerem, vagy nem ismere akit sértegetnek, aki ellen írányul, melléállok, mert ezt tartom becsületesnek! Semit nem várok érte,önzetlenül teszem.
Becsülök mindenkit aki a magyar nóta szent ügyéért bármit is tesz, főleg ha azt látom, hogy valaki a szívét lelkét beleadja, mint tesz ön is kedves Zsuzsa. Ehhez nem kell feltétlen ismernünk egymást barátoknak lenni, csak tisztelni kell a másik embert.A nyílatkozataival mindenki önmagáról állít ki bízonyítványt, önönmagát minősítei, nem a másikat.
Tiszteletteljes üdvözlettel:D.Zs.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Dalnoki Zsuzsa!
Mivel Ön még nem volt a Lovardában, épp ezért lenne szükséges azoknak kiállni a szervezők, rendezők mellett, akik meghívottak voltak. Azoknak, akik már öt év alatt ötször felléptek, és bekéredszkednek énekelni. Itt ebben a klubban is vannak jó néhányan, akik meghívottak voltak. Én nekik várnám elsősőrban a reakciójukat.
Most a magam nevében is beszéltem.

Válasz

Hudák Ilona üzente 11 éve

Kedves Dalnoki Zsuzsa és Kedves Kádár Zsuzsa!
Elnézést, hogy így egyben válaszolok a hozzászólásotokhoz., Nagyon köszönöm és jól esik, hogy vannak még igaz érzelmű emberek. 2013 májusában lesz 5 éve, hogy a Lovardában rendezzük ezeket a nagyszabású előadásokat, gálaesteket. Ugyanekkor lesz a 25-ik jubileumi előadásunk is. Mivel majdnem minden alkalommal teltházunk van, azt hiszem ez igazol bennünket. A művészeket sem kell hívogatni, noszogtatni, mert ide szívesen jönnek, sőt vannak akik maguk jelentkeznek.
Viszont nagyon jól esik ez az összefogás, a rágalmak visszautasítása, hiszen így tudjuk egymás munkáját értékelni. Ha a médiáktól a kormánytól nem is kapunk elismerést, így jól esne, ha a sok munkát nem rágalommal, hanem biztatással, elismeréssel motiválnák. Igy köszönet azoknak a keveseknek, akik tudják mivel jár ez a munka, és még nyilvánosan is vállalják a véleményüket. Köszönet mindenért. Üdvözlettel Hudák Ica és Balogh Imre

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nekem pedig az a véleményem,lehet, hogy Balogh Imre és felesége mellett ha nem is kell kiállni, mert meg tudják magukat védeni De szerintem mindenkinek jól esik, ha pár szóval mégiscsak megtesszük! Én nem ismertem Balogh Imrét és feleségét, de azt kiéreztem a beírásból, hogy egy írigy, magát mellőzöttnek vélt "művész" írhatta , hogy lejárassa a házaspárt.
Nem tudok hallgatni,mikor azt érzem szólni kell !
És most szólnom kellett, mert milyen ember az, akinek ilyen eszközökhöz folyamodik, vagy magát csalafinta módszerrel akarja meghívatni, színte kiprovokálja a ezt. Mindenki azt hív meg akit akar. Én nem vagyok művész, de elsüllyednék szégyenemben, ha ilyet cselekednék.
Senkit nem szerettem volna megbántani, de ha valaki véletlenül magára ismer, hát gondolkodjék el azon,milyen ember is ő.
Tisztelettel:Dalnoki Zsuzsanna

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

"Ha bírálnak téged, akkor valamit jól csinálsz, hiszen csak azt támadják, akinél a labda van."

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én nem gondolom, hogy Balogh Imre és a felesége mellett bárkinek ki kellene állnia, de csodálkozom, hogy abból a sok meghívott énekes közül, aki itt is -ha nem is mindennap-de gyakran "látható", senki nem cáfolta meg ezt a rágalmat. Mert ez rágalom.
Én többször voltam a Lovardában, több nagy név társaságában, de azt láttam, tapasztaltam, hogy senki nem távozott elégedetlenül sem a gázsiját, sem az ellátást, illetve fogadtatást illetően.
Most azért írok, mert amikor a nemzetközi nótaversenyt, vagy más jellegű rendezvényt szerveztem, magánlevélben megköszönték a tisztelt meghívottak, de ha nyilvánosan "támadás" ért, nem volt senki, aki ezt egyértelműen visszautasította.

Válasz

Hudák Ilona üzente 11 éve

Kedves Nagy Árpi!
Először is a saját nevén kellene bejelentkeznie. Ez így lenne fer. Én tudom az Ön valódi nevét. Amikor vádaskodik az lenne a gerincesség, ha felfedné valódi énjét. Feltételezem, hogy Ön mikor dolgozik nem az árvák javára adja a gázsiját. Egyébként hogy a művészek nem kapják meg a kialkudott gázsit, ez rágalom. Sőt egymás után jelentkeznek. versengenek, mert a Lovardában igenis színvonalas és korrekt műsorok vannak. Itt énekelni élmény a művészek számára. Még azt is elárulom, hogy nemcsak a gázsit kapját meg hiánytalanul, hanem teljes ellátásban van részük. Ugyanis minden alkalommal házi töltött káposzta, pogácsa, kávé, tejszín a kávéhoz, ásványvíz stb. Egyébként tudomásom van arról is, hogy Budapesten a művészek még ötezer forintért is elmennek énekelni. De ha vidékre jönnek ennek a nagyon sokszorosát is kérik, plusz utiköltség. A rágalom helyett próbáljon meg rendezni Tisztelt Nagy Árpi a saját költségére, akkor majd kiderül hogy plusszos vagy minuszos is a műsora, ja és hogy a színvonal hogyan felel meg a kedves közönségnek. És hogy legközelebb is kíváncsiak lesznek az Ön rendezésére? A Lovardai emlékestek tekintetében december 9-én már a 23-ik előadás lesz megrendezve. Ha az Ön által leírt vádak valósak lennének, már nem itt tartanánk. Még egy kis izelitő a műsoraink érdeklődését tekintve a decemberi előadásra a jegyek már több mint 2/3 - elkelt. Azt hiszem tovább nem is kell ragozni ezt a témát. Én lezártnak tekintem. Szégyen,. hogy ilyen egyének sunyi módon próbálják eltaposni, lejáratni azokat, akik igen is szívügyüknek tekintik e nemes feladatot.
Ezennel ezt a témát kérem vegyék le a napirendről.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Magdikám! Nekem is ismerős,főleg a stílusa,s nem lennék meglepve, ha telitalálatunk lenne. (veszek is egy lottót). Van egy olyan érzésem, hogy ő most is itt van, s gúnyosan figyeli a reakciókat:Ez legyen a legnagyobb boldogsága, én szeretem ezt a Klubbot, s a jószándékú tagokat.
Nótás barátsággal:Zsuzsa

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 11 éve

Ez a "klubvezető asszony" elnevezés ismerős és hasonló esetekben szólítanak így. fotó nélküli a profilja, 100%-ra veszem, hogy álnév. Rágalmaz és viszályt akar szítani..
Ilyen arc nélküli véleménynyilvánítást figyelmen kívül hagyunk, ha majd vállalja az igazi nevével és pofalemezével, a feldobott rágalmakat alá tudja támasztani, foglalkozunk vele.
Addig ennek a nagy árpi féle véleménynek nem kell jelentőséget tulajdonítani. Itt is csak azért marad fenn, hogyha visszalopakodik lássa az általa feldobott kesztyűért senki nem kapkod.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nekem is az a megérzésem volt, van, hogy ez álnév,az ilyen sötétben támadó "ellenforradalmárok." sosem adják a nevüket! Csak azért lépett be, s addig, amig mindenki tudtára adhatja negatív véleményét Majd eltűnik mint szürke szamár a ködben.Az a véleményem, ha már valaki veszi a bátorságot, (s nem csak magában morgolódik), s veszi a bátorságot, hogy nagy nyílvánosság előtt elmondja a véleményét, legyen az akár jó, akár rossz hát legyen benne annyi tisztesség, hogy saját néven, vállalva a következményeket felállva szóljon.
Mint említettem, nem ismerem Balogh Imrét, nemcsak őérte, bárkiért szót emelnék, ha azt gondolom, hogy azt érzem, rágalom hadjáratot akarnak indítani ellene. És most úgyancsak kilogott a lóláb
Dalnoki Zsuzsanna

Válasz

Balogh Imre üzente 11 éve

Tisztelt Nagy Árpi!

Bár azt hiszem ez csak egy álnnév, de akár álnév, akár valódi a mocskolódása már a becsületsértés határát is meghaladta. Szerencsére nem kell felvennem a kesztyüt, mert ezt a rágalmat senki sem hiszi el aki ismeri az előadásainkat és kettőnket a feleségemmel.Az előadásaink a műfaj kiválóságaival kerülnek megrendezésre, több nagy művész van, aki 5-6 alkalommal járt nálunk, a nézőközönségünk minden előadáson gyarapszik. Szerencsére a művészeket nem kell keresni, ismerik a szinvonalunkat és örömmel jönnek. Van viszont egy "nagy művész" akit nem hívok, sejtem, hogy innen fújhat a szél. Bárki is áskálódik, ez csak rágalom és kicsinyes bosszú-ez a véleményem!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ui.arpi..."Anya úr istent" még nem hallottam, de Atya úr istent , igen.
Az ön írására én meg azt mondom......Atya úr isten!
D.Zs.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt nagy arpi!
Többször is elolvastam amit írt, s azt mondom hallgatassék meg a másik fél is. Nem ismerem Balogh Imrét. s higgye el, nincs is szándékomban, de nekem egy kicsit az ön írását olvasva
olyan érzésem van, mintha személyes érintettség is vezérelte volna.Elgondolkodtató amit mond,s kicsit önt is minősíti. Ha a mi klubunknak nincs jó híre, mért tartotta fontosnak, hogy hogy rövid időre belépjen, azért, hogy valakit befeketítsen, rossz hírét keltse? Angolosan távozik, úgyan miért? Hogy ne tudjon Balogh Imre válaszólni. Nem tisztessége "játék" ez úram! Nekem is volt ebben a kluban félreértésből adódóan (Tolnai András művész úrral), problémám, de vállaltam, sőt beismervén, hogy tévedtem, tudtam bocsánatot kérni Sőt az említett művész is úr jobbját nyújtotta De ön angolosan távozik,miért, talán nem teljesen úgy van minden, ahogy állítja?
KOvács Mária Magdolna,jól írta, mondja el mi a baj ebben a klubban,de feldobni a labdát, s nem elkapva elfútni aztán, már ne haragudjon, de nem egy egyenes gerincre vall.
Tisztelettel:Dalnoki Zsuzsanna

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 11 éve

Én nagyon szívesen megtudnám a klubról szóló nem pozitiv híreket, hiszen csak akkor tudunk előrelépni, ha a nem tetsző véleményeket ismerjük. amig nem ismerünk a negativ véleményeket, addig azok kijavitásán sem tudunk fáradozni.

Válasz

nagy arpi üzente 11 éve

Kedves Klubvezető asszony! Én nem vagyok ismert itt, és csak a mai napra regisztráltam magam.
A budapesti fellépő énekeseket, akik rendszeresen járnak a debreceni lovardába énekelni ismerem csak nem valamennyit személyesen. Tőlük hallottam, milyen meglázóan beszél Balogh Úr velük, mintha Balogh lenne az anya úr isten.
De megérdemlik. Ha nincs önbecsülésük, pár tíz ezer Ft-ért még ezt is elviselik, hadd menjen csak a nóta még jobban a sülyesztőbe.
Most már azt gondolom, világosan fogalmaztam. ezennel angolosan távozok ebből a kulbból, melynek a híre nem pozitív.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 11 éve

????????

Válasz

nagy arpi üzente 11 éve

Azért a kulisszák mögötti dolgokról is tudniuk kell a kedves olvasóknak. Először is Balogh Imre nem jótékonykodik, sem a művészekkel sem a közönséggel. A saját zsebére dolgozik. A jegyárak a nótaestre a legmagasabbak az országban. És az elit nótaénekesek, akiket ő meghív, visszautaznak ide Budapestre, és csaknem mindnyájan arról számolnak be, Balogh Imre milyen stílusban, hangnemben, megalázóan beszél velük. Többüknek nem fizette ki a megbeszélt gázsit, sőt még olyanról is szólt a fáma, hogy a jubilált énekeseknek még utiköltséget sem akart fizetni. Egyébként jól teszi Balogh Úr, ha ezek után akadnak még olyan nagy nevek, akik ezt a stílus, megaláztatást tűrik és újra elfogadják a meghívást, úgy kell nekik. Én további sikereket kívánok Balogh Úrnak. Mindenki előtt ott a lehetőség és csinálja másként.

Válasz