dr.Nagy József üzente 12 éve

Kedves Magdi.
Irtam önnek ez ügyben levelet, tájékoztatás nem volt téves! És nagyon sajnálom,hogy Marika aki olyan kedves volt és azonnal nem járt erdménnyel de egy kis türelem.és biztos vagyok benne, hogy meglehet valósitani.az Intézmény vezetője azt nyilatkozta,hogy Marika ha kérte volna az ott lévő házi telefonon válthatott volna vele pár szót.Én mindenesetre beszélni fogok ez ügyben Palotásnéval.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 12 éve

Kedves Marika egy jónak tűnő ötlet megvalósítása itt látszik mennyi emberi tényezőtől függ.
Köszönet, hogy mindjárt úgy gondoltad a megvalósítás útjára lépsz. Írtam a Nagy József úrnak, hogy tájékoztatása téves volt. Kérdés, hogy megvalósítható e ez a jónak tűnő ötlet. Reméljük valakinek lesz egy jó gondolata ezzel kapcsolatban.

Válasz

Bordás Cecília üzente 12 éve

Draga Marikam!
Halas köszönet jar ezert a nem mindig irigylesre melto munkadert.
Teged ismerven es kitartasodat,bizom benne,hogy siker koronazza majd ezt a faradtsagos munkadat is.
Tisztelettel,Cilike.

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Kovács Apollónia-tisztelő nótabarátaim!
Nagy József nótabarátunk leleményes ötletére és szíves felkérésére, kiváló nótaműsor-szervezőnk, László Marika, vette a fáradtságot és elkezdte a szervezést befolyásoló és megelőző teendők felmérését. Engem tájékoztatott a szervezéssel kapcsolatos eddigi ténykedéseiről, de el kell, hogy mondjam- nagyon nem irigylem - . Olyan negatív emberi tényezőkkel találkozott, amik bizony más emberekben könnyen olyan reakciókat válthatott volna ki, hogy ” Na, itt hagyjuk abba az egészet ” címszóval , már le is mondtak volna az egész jóhiszemmel végzett szervezésről. Ismerve Marika kitartó és nem könnyen feladó stílusát, bízom a kezdeti nehézségek leküzdésében, a sikeres folytatásban. Remélem, hogy a végeredmény, egy mindennél emlékezetesebb, szeretetre és boldogságra rágondoló műsort fog eredményezni Pólika számára.
Nagyon sok sikert Marikának, és amiben tudom, én segítem őt.
Sánta Béla

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Kedves barátaim !!! Ma már fennjártam a Budakalász-Lenfonó -tól 3 Km-re lévő "Napvirág " Otthonban, ahol a Művésznő, Pólikánk lakik. Igyekeztem azonnal lépni és elindítani a kis " meglepi " Születésnapi-köszöntő műsort. ( megjegyzem, borzasztó fárasztó nehéz út volt felfelé a hegyre ezzel a nem éppen egészséges lábaimmal, ) Messze kint van a hegyek ölén ez a szuper , igen modern és magas színvonalú Idős-Otthon. Az Intézmény vezetői pozitívan fogadták ezt a szép javaslatot, de kérik türelmünket, mert ezt a művésznő családjával meg kell beszélni. Több , mint egy órás "kis" várakozás után a nótások nevében vitt rózsáimat és gyümölcsöt a kedves Intézmény vezető hölgy átvette a jó kívánságaimmal együtt , és a névjegyemmel , mivel a művésznő egészségi állapota, éppen nem tette lehetővé a kora délutáni személyes találkozást. Bízzunk benne , hogy az elképzelt műsor azért a közeljövőben létrejön. LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Adjunk hálát a jó istennek, hogy minden idők legkiemelkedőbb folkloristája, a szintén 85 éves Kallós Zoltán kortársaként köztünk él és 85. születésnapját ma ünnepelheti minden idők egyik legjobb magyarnóta-énekesnője, aki hosszú ideig tartó elzárkózás után ismét fogad látogatókat. Isten éltesse sokáig!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 12 éve

Születésnapja alkalmából szeretettel köszöntöm a Művésznőt és kívánom, hogy még sok örömteli, békés percet töltsön az otthonban!
Őszinte szívvel és tisztelettel: Kiss Anna

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 12 éve

Kedves József! A műsor kovács Apollónia Művésznő, a magyarnóta királynője tiszteletére egy szép és nemes ötlet ennél kedvesebb meglepés ajándékot kitalálni nem lehetne számára. Gratulálok Önnek e gondolatáért.
Remélem Marika is felkarolja ezt az eddig egyedülálló kezdeményezést, előadóink pedig segítségére lesznek, hogy a meglepetés ajándékkal Kovács Apollónia művésznőnek olyan kedves és kellemes perceket adjanak amelyre életében és majd ott fennt abban a más országban is mindig szívesen emlékezik majd . Drukkolok a kezdeményezés sikeres megvalósításáért... klubvezető

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Marika! Józsi nótabarátunk részéről tényleg nagyon megtisztelő ez a nemes felkérés. Bízom benne - sőt meggyőződésem - hogy ezt a műsort is olyan színvonalasra sikerül szervezned, mint amiket már megszokott tőled úgy az újpesti, mint az ósszes, nótátkedvelők tábora. Pólika az államtól kapta a kitüntetést, de az igazi elismerést tőlünk, azoktól a nótarajongóktól kapja, akik az ő művészetét a pályája kezdete óta csodáltuk, szerettük, elismertük, és példaképként néztünk fel rá, a magyar nóta királynőjére.
Kedves Marika! Amiben tudok,abban szívesen a segítségedre leszek, hogy minél jobban érezze magát az ünnepeltünk.
Nótás barátsággal: Sánta Béla

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Kedves József ! Megtisztelő a figyelmessége, hogy rám gondolt a " meglepetés" -AJÁNDÉK- műsor szervezésével. Ez egy igazán nemes és egyedülálló kezdeményezés, hiszen addig jó, amíg nagy művészeinknek életében tudunk örömet szerezni és nem távozásuk után emlékelőadásokat rendezni. Igyekszem eleget tenni felkérésének, és elindítani ezt a "különleges " házi-előadást. szeretettel LM

Válasz

dr.Nagy József üzente 12 éve

Kedves Éva ! köszönöm megtisztelő szavait. Rövidesen meglepetés műsort szeretnénk, a művésznő tiszteletére, mivel a Kossuth dijjat nem tudta átvenni személyesen, igy ugy gondolom, hogy megérdemelné ha egy kis nóta müsorral kedveskednénk neki az Ő által előadott nótákból. Itt szeretném felkérni László Mária költönöt, előadó művészt e müsor megszervezésére a Napsugár otthon ban.Kérek minden olyan előadót aki szivesen résztvenne e müsorban meglepetéséként jelentkezzenek,. tisztelettel József.

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 12 éve

Köszönöm az információt Kedves József !

BOLDOG SZÜLINAPOT,A LEHETŐ LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM A MŰVÉSZNŐNEK !

Példaképemnek tekintem,mindig szeretettel gondolok Rá.
Tisztelettel : S.Éva

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Köszönöm Józsi az örömteli hír közlését, hogy fogadja a rajongóit. Hamarosan szeretnék élni a lehetőséggel.
Nótás barátsággal: Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves József! Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyivel is többet tudok a kedves Pólikáról! Drága emlékű Szüleim kedvelt előadó művésznője, és az én egyik példaképem. A Jó Isten éltesse Őt még nagyon sokáig, egészségben, hogy hallhassuk egyedül álló , különösen szép hangját!
Bajkó Kinga
Kolozsvárról.

Válasz

dr.Nagy József üzente 12 éve

Kedves magyarnóta kedvelők, és hozzá szólók, Pólika nevében akivel nemrég volt szerencsém találkozni, köszönjük mindenkinek a meg emlékezést, születés napjáról. Pólika jól érzi magát környezetében szeretettel gondol mindenkire, sajnos még járókerettel is nehezen közlekedik.Kiván mindenkinek jó egészséget. Akinek módja van rá és szeretne vele találkozni a Napvirág otthonban szivesen látja. Aki tömegközlekedéssel menne a Hév járatával Budakalász_Lenfonó megállóig kell menni onnan 2 3 perc gyaloglás után éri el az otthon, de közlekidik oda a Hév megállóból buszjárat is.E napvirág otthon 3 éve épült gyönyörü, mozgáskorlátozott és egészséges idős emberek gondozó háza.Pólika e otthon maga választotta.Mégegyszer köszönjük mindenkinek, és azt kivánjuk a Nóta sose haljon ki.

Válasz

Kócsné Ilona üzente 12 éve

NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK A KEDVES MŰVÉSZNŐNEK.

Válasz

László Mária üzente 12 éve

A jó Isten áldása vegye körül a művésznő napjait, hogy még sokáig ragyogjon rá Napnak melengető fénye , abban a kellemes ,családias " Napvirág " otthonban. Boldog születés napot Pólika ! LM

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Cilike kedves! Pont megelőztél, de örülök neki, hogy hasonlóan gondolkodunk, és talán még a magam részéről annyival egészíteném ki a jókívánságokat, hogy legalább olyan szép és csodálatos legyen ez az új életforma Pólika számára, mint amilyen megadatott neki, a dicső művészi pályafutása során.. Köszönjük Kovács Apollóniának a sok szépet és jót, amivel édesebbé, és szeretetteljesebbé tette számunkra a nótát.
Nótás szeretetemmel és elismerésemmel: Sánta Béla

Válasz

Bordás Cecília üzente 12 éve

Isten eltesse Kovacs Apolloniat!
Köszönjük Jozsef az aktualis informaciokat imadott Polikankrol.
Kivanok Neki egeszseget es mielöbbi gyogyulast,könnyebb öregkort es nyugodt,boldog eletet.
Szeretettel,Cilike.

Válasz

dr.Nagy József üzente 12 éve

Drága szeretett "Pólikánk"aki olyan mint egy tündér előadásával, lenyügözte a magyar dal szerető közönséget, most 2011 szept 20 -án töltötte be 85. élet évét. kivánunk neki
jobb egészésget, gondtalan öregkort még hosszú éveken át maradjon körünkben. És jó társakat kivánunk neki a Budakalászi, Napvirág Idősek Otthonába, ahová Kovács Apollónia nem rég költözött be hosszantartó korházi mütét és kezelés után.
Mégegyszer mindne jót kivánunk neki azt hisszem irhatom valamennyi Magyarnóta kedvelő nevében.

Válasz