Laczik Edit üzente 14 éve

Kedves Ferenc!
Nagyon szép ez a vers. Bizonyára hamarosan hallgathatjuk is

Válasz

Koos Jozsefne üzente 14 éve

Tisztelt Ferenc!örömömben könyek szöktek a szemembe,ahogy a dal vagy nóta szövegét olvastam.csodálatos való igaz,hogy gyermekkoromban hallotam anyukámat dalolgatni és boldogan halgatom ha egy-egy ismerőset hallok.
sajnos anyukám már nem dalolhat 1975tőlremélem az anygyalkákkal
énekelget.Köszönöm,hogy ezt megoszthatom klubtársaimmal is.

Válasz

Csendes Józsefné üzente 14 éve

Kedves GyémántFerenc!
Új nótád szövege nagyon szép és megható, remélem minél előbb hallhatjuk, zenével a megható, de nagyon igaz nótát.
Köszönöm Piroska

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 14 éve

Elnézést kérek, de a kotta alá szerettem volna a szöveget leirni Kovácsné Magdika kérésére, de csak ide van lehetőségem.

OTT, AHOL ZÚG AZ A NÉGY FOLYÓ
Kiss Angyal Ernő-Szakács László

Most a rónán nyár tüzében ring a délibáb,
Tüzek gyúlnak, vakít a fény, ragyog a világ.
Dombok ormain érik már a bor,
S valamennyi vén akácfa menyasszonycsokor.
Zöld arany a pázsit selyme, kék ezüst a tó,
Csendes éjjel halkan felsír a tárogató.

Ott ahol zúg az a négy folyó, ott, ahol szenvedni jó.
Ott, ahol kiömlött annyi drága vér, ezredévről mond mesét a szél.
Búg a kürt az ősi vár fokán, honvéd áll a Hargitán.
S Erdély szent bércére zúgva száll,
Visszaszáll a magyar turulmadár.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Irénke! Nagyon szépen köszönöm kedves dicsérő szavaid, további vidám klubtagságot kívánok!
Béla

Válasz

Jaksiné Budai Irén üzente 14 éve

Szeretettel köszöntök minden klubtársat, és gratulálok Sánta Bélának az indulóhoz, Gyémánt Ferencnek a szép dalszöveghez , és nem utolsósorban klubvezetőnknek Magdikának ,köszönöm a sok szép dalt és hogy elindította ezt a klubbot. Nagyon szeretem én is a nótákat nagyon sokszor látogatok ide nótákat hallgatni . Köszönöm szépen hogy lehetővé tettétek , további sok sikert és jóegészséget kívánok. Irénke

Válasz

Morvai Jánosné Kati üzente 14 éve

Köszöntök minden klubtársat és szívből gratulálok a nagy létszámunkhoz.Én is
nagyon szeretem a magyar nótát és nótázgatok is.Kívánok minden kedves tagunknak jó egészséget,békességet, nyugalmat,hogy még sok ilyen szép dalt
hallhassunk és énekelhessünk.
Köszönöm a szép nótákat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sziasztok!
Had köszöntsek én is minden kedves klubtársat ebből a jeles alkalomból. Elsősorban a klub létrehozóját és annak a működtetőit. Köszönet a sok szép nótáért és a barátságotokért. Én a kis "amatőr" énekes csak ígérni tudom hogy amíg csak tehetem képviselni fogom a magyarnótát, és énekelem a régi és a mai szerzők szebbnél szebb dalait! Erre példa lesz a Kispesti nóta klub decemberi rendezvénye, ahol kinyitjuk a Csingilingi Csárdát és mulatva és mulattatva fognak elhangzani régi, új és újabb nóták.
Köszönöm hogy közöttetek lehetek!

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves klubtársaim. A klubban megnövekedett munka miatt szeretném szét osztani a feladatokat. Mindenki aki vállal benne munkát egy feladatért lesz felelős és csak annyiért amennyit szivesen és gond nélkül el tud vállalni és meg tud csinálni. Ezen még gondolkodom és a legjobb megoldást szeretném, először kipróbáljuk és ha működik az marad. aki szeretne vállalni munkát az ide irja, hogy mit szeretne legszivesebben csinálni. Kedves Gyémánt Ferrenc a tagok között nem találom a nevét már két napja próbálom visszjelölni a moderátori címet, de abban az összevisszaságban képtelen vagyok megtalálni. Mégis hogy keressem meg?

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves Ferenc! Emlékszem bizony és a kezdetén magam sem hittem el hogy ilyen vonzereje van a magyarnótának és néhány hónap alatt ilyen szép számmal leszünk jelen a magyarnóta klubban és teszi le minden belépő nap, mint nap. hitét és szeretetét, hogy a nótára szükség van hogy a nótának igenis van rajongó tábora, éltető ereje, legyen ujra becsülete a magyarnótának. hiszen ha meghallgatunk egy szép magyarnótát a gyönyörű dallamok , a hegedűszó hurja meg tudja érinteni az emberi lelkek húrjait, hogy beteljesedünk szépséggel és erővel. Nap mint nap leirjuk, hogy tiszteletben kell tartanunk hagyományainkat, hogy megszámlálhatatlanul növekszik a megkeseredett emberek száma, akiknek szüksége van nóta éltető erejére.
Kedves Ferenc az uj dalod szövege gyönyörű., és várjuk hozzá a zenét, hogy minnél hamarabb meghallgathassuk. Előre tudom nagyszerű élmény lesz.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Feri!!!!!!
Csodás ez a szöveg! Minél hamarabb szeretnénk hallani. Igazi nótaérzelmű dal. Jaj de örülök, hogy a barátod lehetek. Magda

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 14 éve

Kedves Magdika!

Emlékszel? Nem oly régen, írtam Neked, hogy elértük a 600 - at, leszünk még ezren is! Nos, bár minden jóslatom így múlná felül önmagát.
Ez alkalommal köszöntelek és köszönöm alázatos munkádat. Köszöntöm a klub tagjait és kérlek Benneteket fogadjuk meg a klubvezető intelmeit, tartsuk egymást tiszteletben!
Én naponta szívesen térek ide vissza piheni, kikapcsolódni és bizony az elmúlt időszakban volt, amikor úgy éreztem, hogy ez nem az a Magyarnóta klub, amelybe én beléptem. Higgyétek el, az acsarkodás, nem összeegyeztethető azzal, hogy "nótaszerető vagyok". Aki a nótáért rajongani tud, de tovább megyek: Aki a zenét szereti, akinek a zene örömet szerez, az nem bánthat, nem tud megbántani másik embert.

Mégegyszer az alkalomhoz illően engedjétek meg, hogy egy új dalom szövegét ideírjam, remélem rövidesen a zenét is fel tudom tölteni.

Az én drága Édesanyám sokat dalolt nékem.
Ő mellete szeretetben nóták között éltem.
Dalos ajkán egyszer aztán elnémult a nóta.
Szólítom, de nem válaszol már a hívó szóra.
Így maradt rám örökségül a sok magyarnóta.

Elmondom, hogy életemet szinte átdaloltam.
Daloltam,ha jó kedvem volt, s ha szomorú voltam.
Nótáimmal könnyet loptam csillogó szemekbe.
Elűztem a bánatot a tűnő fellegekbe.
Ezt hagyta rám Édesanyám,egyszer, s mind Örökre!

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves Béla! Köszönjük hogy ilyen rövid idő alatt fedél alá (videó alá) hoztátok ezt a klubindulót. Remélem másnak is tetszeni fog ez a derüsre sikeredett tagtoborzó nótainduló.Valami ujat is létrehoztunk mert nem hiszem, hogy egyetlen nóta klubnak is volna saját klubjára irott indulója.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Magdika! Tiszta szívvel kivánom sok-sok nótakedvelő társammal együtt, hogy sokáig élvezhessük ezt az oldalt, megköszönve áldozatos munkádat. A renitenseket majd szép szóval sikerül talán meggyőzni, és mindenki észreveszi, hogy ez egy olyan oldal, ahol nem szakmai fejtegetéseket várunk egymástól, hanem egy-egy jó szót, még akkor is, ha tudjuk hol van a hiba, de aki észreveszi a hibát, annak már kell annyi belátásának lenni, hogy ne sértően, lekezelve írjon.
A magam részéről boldog vagyok, hogy idetaláltam.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Magdika!
Szeretettel gratulálok a Klubköszöntő oldal profi megszerkesztéséhez, melynek aktualitását 3000 fős taglétszámunk elérése adta.
Minden klubtársam nevében szeretném megköszönni áldozatos és színvonalas munkádat, mellyel összetartod és irányítod a legmagyarabb kluboldalt.
Erőt és egészséget kívánunk a további klubtevékenységedhez.
Magam részéről köszönöm a felkérést a Nótaklub induló komponálására, remélem sok nótabarátomnak tudok vele további biztató erőt adni drága kultúrkincsünk ápolásához, szeretetéhez.
Minden klubtársamnak hosszú, szórakoztató klubtagságot, vidám nótázást kívánok.
Sánta Béla

Válasz