[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Elnézését kérem mindenkinek,leginkább a Művésznőnek,ha felborzoltam a kedélyeket.Egyáltalán nem állt szándékomban.
Az az igazság,hogy én egészen mostanáig még csak nem is hallottam Kenyér Kláriról,ami meglepő,mert jó nézni és hallgatni a Művésznőt.Rám az ujdonság erejével hatott,és bevallom férfiasan,felbőszített,hogy mások nem így vélekednek.
De ez egy szabad ország,mindenkinek jogában áll önálló véleményt alkotni.
Még egyszer elnézést,nem akartam kellemetlen perceket okozni,legkevésbé magának Művésznő drága.
További sok sikert a munkájához.
Remélem,látom és hallom még élőben is,de egyéb felvételeknek is örülnék.

Tisztelettel:

P.Antal

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Úgy van klárikám! Nótás barátsággal és nem viszályokkal, igen, örüljünk, hogy a fiatalok énekelnek, mert, ha mi már nem tudunk énekelni, és ök meg men akarnak és nem is énekelnek, mi lesz? Én már nem a fiatal korosztályhoz tartozom, bár öregnek sem érzem magam, de énekelni azt nagyon szeretek, föleg ha látom az emberek szemében az örömet, az mindenért kárpótol!!! Továbbra is nótásbarátsággal Bernáthné Zsóka.

Válasz

andrasy sandor üzente 14 éve

Kedves Klarika es klubtarsak!
Ahogy a Klarika is irta valoban nincs ebben a törtenetben akkora dolog mint amekkorara ezt itt felfujtak.Senki sem irt azzal semmi rosszat,hogy kifejtette a velemenyet vagy esetleg megjegyezte,hogy a Klarikanak az operett müfaja fekszik jobban.Senki sem sertette meg ezzel azt hiszem.Söt egy konstruktiv kritika epitö es elgondolkodtato is egyben.Klarikanak pedig minden jot kivanok.
Tisztelettel,Andrasy Sandor.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igazat kell adjak Kovács Péter Úrnak,nincs ebben a történetben ennyi.
Vlkinek tetszik az előadásom,vlkinek nem.Ez tényleg csak ennyi.Mindenkinek szíve joga megírni a véleményét.
Nagyon jól esik,hogy megvédtek,tényleg köszönöm,de igazán semmi szükség itt az ellenségeskedésre.Egyrészt nem is volt ez akkora támadás ellenem,ami miatt itt most "keresztes háborút" kelljen vívni,másrészt,ha úgy látom szükségét,kiállok én magamért,mint ahogy azt meg is tettem az érzéseim és az általam imádott operett műfaj miatt.
Ezúton kérek meg mindenkit,ha negatívat ír,ha pozitívat,teljesen mindegy is,de ne essenek egymásnak emberek,és jaj,Istenem,miattam meg pláne ne,mert higyjék el,az nekem nem jó.Még ha értem is teszik,én nem,hogy jobban nem érzem magam tőle,inkább rosszabbul.
Én nagyon örülök,hogy itt lehetek,és szeretném,ha mindenki más is így érezne,mint én.
További kellemes időtöltést kívánok mindenkinek,és kérem ne feledjék,mind a magyar nóta miatt vagyunk itt,nem azért,hogy viszályokat szítsunk teljesen feleslegesen.

Köszönettel és tisztelettel,és - ahogy drága Zsóka írja - nótás barátsággal:
Kenyér Klári

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem kívánnék ezen a témán tovább lovagolni, ha nem lennék megszólítva Andrásy Sándor klubtársammal együtt.

Szépségnek, színpadképességnek és életkornak kétségtelenül van funkciója az előadás "értékesítésekor", de véleményt alkotni a látványelemek értékelése nélkül érdemes.
A fiatal hölgyek között nekem Kiss Anna és Bordás Cecília tetszik. Ha figyelemmel kíséri kritikáimat, számos pozitív, biztató megjegyzést olvashat tőlem egyéb fiatal előadók tekintetében is.

A magyarság vagy magyar érzés nem-szégyellése nem azonos azzal, hogy valaki jó előadó.

Válasz

Szolnoki Mária üzente 14 éve

JÓ ÉG! Mi van itt! Nem hogy örülne mindenki, a fiataloknak! Leszólások sora! Kedves kötekedő "úrak"! Ugylátom Önöknek csak a hölgyek nem tetszenek!......????? Én nem rég lettem tag, és örültem, hogy találtam ilyen oldalt, és láthatok végre fiatalokat is akik nótát és operettet énekelnek. A mi korosztályunknak nagyon is örülni kellene annak, hogy vannak akik nem szégyenlik hogy magyarok! Akkor az ilyen beszólásokkal még azokat is kergessük el!!!! Igazad van kedves Antal, énekeljenek még nagyon nagyon sokáig nekünk Klári is meg Ági is, akár operettet, akát nótát. Na ezen beszólások alapján megnéztem a a Klári által leirt oldalt, ( igaz segítséggel mert nem igazán kezelem a gépet teljesen) hát igen, a musical , operett, magyar nóta, gyerekelőadás, minden megtalálható! Nem is akármilyen előadásban! Akkor most melyiket is kell megszólni???????????
Kedves Klári és Ági! Kérlek benneteket a többi fiatal és tehetséges énekessel együtt, ne foglalkozzatok ezekkel a minősitehetetlen beszólásokkal és csak énekeljetek és énekeljetek! AKINEK NEM TETSZIK HOGY őK HOGY ÉNEKELNEK NE NÉZZEK!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Művésznő drága!

Látom,maga se kap kíméletet operettes mivoltja miatt.
Ígérje meg,hogy nem foglalkozik a negatív hozzászólásokkal.
Az én egyik kedvencem Demeter Ágnes is megkapta a magáét az "operettes" éneklése miatt.
Én itt láttam Önt először,de azt a weboldalt is megnéztem,amit az egyik írásában említ.Ott énekel New York,New York-ot is meglepően más hangon,akkor az alapján meg musical énekesnek minősül,akkor most ebbe is bele lehet kötni.
Én örülök,hogy vannak szép,fiatal nők,akik szívből tisztán érthetően énekelik a magyar nótát.
Ezt becsülni kell,nem kötekedni.

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Kedves Klári! Bocsáss meg nekem, de ez elkerülte a figyelmem, mert annyira megörültem, hogy olyan egyszerűen feltudtam tölteni és hogy egyáltalán megtaláltam, hogy ezt nem is néztem, de most hogy mondod valóban nem a you tube. Úgy hogy bocs. De azért valószínű a célnak megfelel. szia és nótás barátsággal üdv: Bernáthné Zsóka.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Önnel értek egyet. A magyar nóta "megrontása" az, amikor valaki képzett hangjánál és színpadképes, előnyös megjelenésénél fogva már feljogosítva érzi magát nótaéneklésre. Sajnos ez évtizedek óta tartó tendencia. Az opera- és operetténekesek általában nem jó nótaelőadók. Palló Imre, Barabás Sári, Radnay György, Melis György, Svéd Sándor és Koréh Endre mellett csak néhány előadó említhető, akik hitelesen, megfelelő technikával, átéléssel voltak képesek mindazt közvetíteni, amire a magyar ember lelkéhez szóló nóta hivatott. Stílus, hangi adottság kell hozzá, és a mondanivaló meg- vagy átélése, egyfajta szenvedéstörténet, amelyen a jó előadónak át kell esnie. A nóta mondanivalója mindig az élet történéseinek, a szenvedés- vagy éppen örömteli történetnek, érzéseknek sűrítménye, ahogyan a jó vers is. Vélhetően erre gondol, amikor azt írja, hogy erre születni kell.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Sándor!

A negatív kritika is kritika,meg kell hallgatni,el kell fogadni,hogy nem tetszhet mindenkinek az előadásom.Köszönöm,hogy írt.
Tény és való,évekkel ezelőtt,amikor először énekeltem magyar nótát,nagyon idegen volt nekem az egész.Hogy nem tartom be most sem 100%osan a stílusjegyeket...nos,ki hogy érzi,én így érzem,az én egyéniségemből így fakad ki a nóta,és persze benne van a pakliban,hogy nem nyeri el mindenki tetszését.Az én nagy kedvencem Jákó Vera,számomra Ő a legjobb,ehhez képest - gondolom,nem mondok újat- van olyan,aki kifejezetten nem szereti.Ez szubjektív - kinek a pap,kinek a papné.
Ami az érzéseim illeti,csak olyan hallgatót és andalgot szoktam énekelni,amiben igazán megmutathatom a szívem,a lelkem.Egy nóta kiválasztásnál számomra rendkívül sokat nyom a latba a szöveg és persze a hozzátartozó dallam.Hála Isten rengeteg gyönyörű magyar nóta született,van miből csemegézni,de én csak azt énekelem,ami megérint,mert csak úgy tudok hiteles lenni,ha értem és átérzem,hogy miről énekelek,hiszen a magyar nóta nem lehet szerepjáték.
Azt viszont nem igazán értem,hogy miért gondolja,hogy szigorúan a magyar nóta műfaj az,amire születni kell.Mintha arra célzott volna,hogy az operettet csak meg kell tanulni,és kész ennyi.Arra bárki képes,aki némi hanggal rendelkezik?!Az nem összetett,ha teszem azt egy szubrett végig táncol,miközben énekel?!Nyílván Oszvald Marika azért olyan egyedülálló és zseniális és egy élő legenda,mert az operett egyszerű...
Minden műfajnak megvannak a maga nehézségei,én így gondolom.
Elnézését kérem,de alapvetően a színpad az,amire születni kell - szerény meglátásom szerint!
A sok képzés,tanulás viszont elengedhetetlen,hogy az ember jobb és jobb legyen.Jó pap is holtig tanul.
Én sosem esnék azon hibába,hogy jó nagyképűen kijelentsem magamról,hogy igen,én színpadra születtem,csupán annyit mondhatok,nem tudok élni nélküle.És mivel minden műfajt,amit énekelek,imádok,így sajnos magyar nóta nélkül sem élhetek.
Sajnálom,hogy csalódást kell okozzak,de eztán is fogok magyar nótát énekelni - a magam öröme végett is,de leginkább azon emberek miatt,akiket ezáltal boldoggá tehetek.

Tisztelettel: Kenyér Klári

Válasz

andrasy sandor üzente 14 éve

Kedves Klarika,szerintem magacskanak nem a magyar nota elöadasa valo,hanem az operett müfaja.Ahoz sokkal hozzaillöbbnek talalom ugy az elöadasat,mint a hangszinet.A magyar nota elöadasahoz nem eleg egy jo hang.Ez egy összetettebb müfaj.Erzekkel,erzessel kell megközeliteni es ezt nem lehet megtanulni erre születni kell.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 14 éve

Kedves Nászay Lehel Simon!
A kért nótát az alábbiakban közlöm Önnel!

Asztalosék kapufáját most kendőzik,
Cifrázzák a lányok.
Most viszika mátkatálat,
Most kezdték rá húzni a cigányok.
Mostan jön a legényekkel,
A Tiszteletes Ur is, az elvégről,
Most hasad meg az én szívem,
Most lopják a napomat az égről.

Édesanyám, arra kérem,
Menjen el a Tiszteletes Úrhoz,
Vigyázzon, hogy meg ne lássák,
Kerüljön le a kis kertkapuhoz!
Meg ne háboritsa őket,
Úgy súgja csak a fülébe csendben:
Ha azokat összeadta,
Jöjjön hozzánk, s temessen el engem!

Gyulai Erzsi énekesnőtől nagyon kedves nótám.

Üdv. Magdi

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 14 éve

Kedves Klári!
köszönöm válaszát, a leirt weboldalról még nem is hallottam, de ezek után megkeresem.

Üdvözlettel: Magdi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Mindenki!

Csak ámulok és bámulok,mennyi szeretet és csupa-csupa pozitívumot kapok,nagyon köszönöm. :-)
Ami a youtubeot illeti még mindig nem vagyok előrébb,mert drága Zsóka,amit kaptam Tőled linket az a Your Video és nem a youtube.De nem szeretnék elégedetlennek tűnni,mert az talán működőképesebb mindenki számára,mint a videa,így munkálkodom azon,hogy oda is mindent,ami csak van,felpakoljak.Különben most derült ki számomra,hogy miért is videasak az én felvételeim:a saját weboldalra szigorúan onnan lehet csak beágyazni a felvételeket. :(
De nem csüggedek,és ha már itt ennyien kíváncsiak rám,a YourVideora amilyen gyorsan tudom,feltöltök mindent,és talán az lesz a célszerű kedves Mária Magdolna,ha onnan ágyazza be a Magyar Nóta klub videoi közé.
Remélem,hogy így fog működni,és élvezhető lesz mindenki számára.
Természetesen én csak örülök,ha rólam képek,ismertetők,videok kerülnek ide,ez megtisztelő és köszönöm.Nekem csupán egyetlen kérésem lenne:én nagyon ragaszkodom a Kenyér Klári megnevezéshez,sajnos a Klárát nem szeretem.Bocsánat,hogy ilyen kis gyermekded vagyok ebben az ügyben,tudom,hogy ez kis semmiségnek tűnik,de tényleg sose szerettem.
Még egyszer köszönök mindent,és ha elkészültem/felkészültem és minden szuper,akkor priviben értesítem.

Üdvözlettel:
Kk

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves Klárika! Szeretnék ezen az oldalon is Rólad egy ismertetőt irni, vagy áthozni. Remélem megengeded és képekkel is tudom majd illusztrálni..
Amennyiben a youtubéra felteszed a videóidat onnan megfelelő minőségben át lehet hozni őket erre az oldalra a videók közé., majd egy Kenyér Klára videógalériába.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Klárika!
Tegeződve szólítalak meg, mert szerintem énekeltünk egy színpadon, az első Balatoni Nótaverseny döntőjében. Igaz hogy én az "öregek" között, Te pedig a fiataloknál, de nagyon jól emlékezem rád. Én voltam az az énekes, akit a Tarnai László tréfásan úgy konferál be, hogy jön a hétunokás Nótakirálynő, / mivel egy versenyen ilyen cimet nyertem egyszer/, és évődött velem, mert akkor még Németh Zoltánné névre hallgattam. Azóta változtattam meg a nevem, Némethné Kovács Magdára. Ezeket csak azért irtam le, hogy talán visszaemlékezel.
Ami még írásra késztetett, az a félplébekkel kapcsolatos megjegyzésed. Sajnos én is csak igy tudok énekelni, mert igazi zenekart, akivel lehet énekelni, képtelenség megfizetni, a rossz zenekarnál meg még a plébek is jobb, habár ezekben is van hiba, de ezt az ember gyakorlással ki tudja javitani. Több száz alapom van nekem is, és ha megtisztelsz azzal, hogy a klub videógaláriájába megkeresel, meglátod hogy miket lehet kihozni egyx plébekből, egy kis házilag szerkesztett videóval. A youtubról valóban nem könnyű áthozni a videókat, de nem lehetetlen, csak először fl kell tölteni a saját gépedbe, és utána jöhet feltöltéssel ide. Ha érdekel, esetlewg leirhatom, de nekem is a klubvezető volt olyan szives leirni. Üdvözöllek mégegyszer szeretettel, és örülök egy ilyen gyönyörű fiatal hangnak. Nagyon sokat változott a nótaelőadásod 2oo5. óta, akkor inkább kijött még belőle az operett stílus, de mára csodálatos volt a nótád is. Szeretettel Magda

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Kedves Klári!

Nagyon örülök, hogy sikerült örömet szereznem, de legfőképpen azt, hogy teljesül a vágyatok, nem értem, miéret nem sikerült eddig feltenni a videókat, úgy látszik én vagyok az a szerencsés aki a kutakodásom során rátaláltam erre a linkre. Én is azért kerestem, hogy feltölthessem a videóim és sikerült. Sok sikert, és kérlek itt mindenki tegeződik én nem szeretek magázódni, azt olyan snasznak tartom. Kérlek tegezz nyugodtan , mert az egy oldalú dolgot nem szeretem. Csak igy tovább még előtted az élet! Nótás barátsággal Zsóka.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Magdolna!

Először is köszönöm.
A www.bohem-lelkek.gportal.hu weboldalon képeket,további videokat találhat rólam,valamint a "Bohém Lelkek" címke alatt nézheti meg szakmai önéletrajzom,amiben részletesen le vannak írva a fontosabb "állomások".
Köszönöm érdeklődését,és kellemes szórakozást kívánok a weboldalhoz.

Tisztelettel:

Kk

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 14 éve

Kedves Kenyér Klári!
Gratulálok a videóihoz, nagyon kellemes jelenség, szép hang, és szinpadra termett szép előadás. További sok szép sikert kívánok! Örömmel hallgattam!
Hol lehet többet megtudni Önről?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Drága Zsóka!

Nincs rá szó,mennyire hálás vagyok.KÖSZÖNÖM!!!
A folyamat elkezdődött:reszkess youtube,itt jönnek a Bohém Lelkek! :-)

Kedves Zsóka,én nem fogom tudni meghálálni Önnek ezt a földöntúli boldogságot,amit Ön által érzek,és tényleg köszönöm.
5 éves kislánynak érzem magam,aki hosszas sóvárgás után megkapta élete első Kinder tojását.Lehet,hogy most jó páran mosolyognak rajtam,de döbbenetes szélmalom harcot vívtam/vívtunk a youtube-bal,és számomra ez egy csoda,hogy csak egy link és egy kedves hölgy kellett ahhoz,hogy ez az akadály áthidalhatóvá válljon!
Köszönöm!!!

Tisztelettel és barátsággal:
Kenyér Klári

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Kedves Klári!

Először is gratulálok, jó és hangulatos előadás szép hang, röviden ennyi.
A playback- ről csak annyit sajnos nagyon igaz amit írtál és valóban az anyagiak határozzák meg a dolgot. De a tátogás valóban elitélendő, de szerintem ez nem jellemző a hozzánk hasonlóhoz, bár én nem vagyok hivatátos énekes, de kislánykorom óta énekelek, de csak tízéve a bakonyszentlászlói Dal és Nótakörben. Így valamennyire én is benne vagyok ezekben a dolgokban. Egyébként meg a you tube -ra itt próbáljatok meg videót feltölteni. Nótás barátsággal Zsóka.

http://www.yv.hu/index.php?activemenuindex=5

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Először is szeretném megköszönni Kovács Istvánné Mária Magdolnának,hogy vette a fáradságot és feltöltötte a felvételeimet.Megtisztelő és leírhatatlanul jól esik szívemnek.Azon kedves rajongónak is köszönet,aki felhívta rám a figyelmet. A sok kedves hozzászólás is kimondhatatlanul boldoggá tett.Köszönöm teljes szívemből.
Ami az akadozást illeti,csak részint tudok segíteni,nekem is jelenleg új laptopom van,és először egyáltalán nem tudtam videa-ra menni,de kiírta a gép,hogy telepíteni kell hozzá vlmit,nos igen,a vlmit-re sajnos nem emlékszem,nem igazán vagyok egy számítástechnikai zseni,de tény,nem minden gép rendelkezik azzal a programmal,amivel a videa.hu élvezhető.Persze reális lehet a kérdés,miért nem youtube-ra vannak felrakva ezen felvételek,de ennek az a hihetetlen oka,hogy oda,mint Bohém Lelkek,nem tudtuk feltölteni. Ha valaki ebben segíteni tud,annak nagyon hálás lennék a magam és a Bohém Lelkek nevében.
Ígérem,megpróbálok utána járni,mi az a program,ami szükséges adott esetben a videa lejátszásához.
Ami a playbacket illeti:
Kedves Uram! Én sosem playbackelek.Hitem szerint,aki tud énekelni,mindig tud!Ha annyira beteg a hang(ilyen sajnos előfordulhat,érzékeny "hangszer"),hogy nem szólal meg,a művész nem lép színpadra.Mélyen elítélem azon "művészeket",akik tátika műsorral állnak a közönség elé.Az én szememben ők nem tisztelik a nagyérdeműt.
Ami való igaz,a felvételeken nincs mögöttem zenekar,also félplaybackelek,ami annyit tesz,hogy cdről jön a zene.De kérem higyje el,ez se azért van,mert nem kultiválom a zenekarral való együttműködést,hiszen a cigányzenekar a műfaj egyik sajátossága és kvázi védjegye,ezt én is pontosan tudom,és mellesleg imádok zenekarral énekelni,csak egész egyszerűen az a helyzet,hogy ennek szigorúan anyagi oka van.Ha a megrendelő magyar nóta műsort kíván,de nem tud megfizetni egy zenekart(ami sajnos az esetek 90%ában így van), kénytelen kelletlen,de csak a cds megoldás működik.Így valóban nehezebb énekelni,hiszen nem a művész diktálja a tempot,hanem a lejátszó,ezáltal a művész nem annyira szabad,de attól még az érzések nem maradnak el,azok nélkül szabálytalan,sőt tilos színpadra lépni!Egyéb műfaj esetében is, de a magyar nóta végképp nem működik szív nélkül.Ha kizárólag a zenére gondolt,hogy nem élő,akkor elnézését kérem,hogy ily hosszasan írtam,de ha a cdről hallható zene végett gondolta,hogy énmagam is playbackelek,remélem,sikerült megnyugtatnom,hogy ezen hibába sosem esnék.De azért meg kell mondjam őszintén,valahol még jól is esik,hogy ezen megjegyzését kaptam,hiszen a stúdiófelvételek mindig tökéletesek...Úgyhogy valójában ez Öntől bók és köszönöm.
Tisztelettel és köszönettel:
Kenyér Klári

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szép régi dalok! őrőm hallgatni!

Válasz

Szolnoki Mária üzente 14 éve

Amit látunk és hallunk nem playbecc, a kis művésznő Villányban is élőben énekelt. Ezen felvételeken is látszik, hogy szinpadon áll, igaz nem zenekarral, de biztos vagyok benne, hogy ott énekel. Nem mindenki tudja egyformán hallgatni, a videát, nálunk és ahogy olvastam másoknál is jó, azért nem kell mindjárt arra fogni, hogy nem élőben énekel. Sajnos a TV műsorokban ahol ki van irva, hogy élő, hát ott a "nagy nóta énekesek" csak tátognak. (tisztelet a kivételnek,de abból nagyon kevés van).

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Tényleg rossz. Megnézzük mit lehet csinálni. Addig türelmeteket kérem. A második vidit találtam jónak.

Válasz

Szegfű Károly üzente 14 éve

NÓTÁT playbaccelni nagyon veszélyes és rettenetes rossz!!!!!!!!!Az érzéseket nem lehet időre beállitani.Az ének hang szép üde és tiszta./kár,hogy igy párositottak/

Válasz

Kiss Imre üzente 14 éve

Szép, látványos megjelenés, és gyönyörködtető előadás. Köszönöm.

Válasz

Fülöp József üzente 14 éve

Nagyon sajnálom,hogy nálam,nagyon akadozva megy. Az érdekes,hogy még akad ilyen letöltés,de ritkán.Egyáltalál nem élvezhető,de a hozzászolásokból,meg a belehalgatásból kítünik,hogy bizonyosan széphang.Ha valakí tud v.mit segittení,szivesen fogadom. KÖSZÖNÖM!!!

Válasz

Herczeg Judit üzente 14 éve

Nagyon szépek!!! Köszönöm!!!

Válasz

Nagy Katalin üzente 14 éve

Gyönyörű! Örülök,hogy hallhattam!

Válasz

Bitó Istvánné üzente 14 éve

sajnos nem lehet meg hall gatni a ótákat mivel a felvételek csak recsegnek

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Szépen, érthetően előadott nóták. Kellemes perceket szereztek. a művésznő megjelenésében is szinpadra termett, gyönyörű ruhákban kellemes hanggal. Csak gratulálni tudok neki.
Kedves művésznő egy rajongója hivta fel Önre a figyelmemet, aki látta élő előadásban, megkért keressek Önről anyagot, mert többször is szeretné hallgatni. Ennyit találtam, és örömmel teljesítettem kérését.

Válasz

Varnyu Eleonóra üzente 14 éve

Nagyon szépen, tisztán énekel, jó hallgatni és látni! További szerencsés nótázást kívánok azért, hogy a jövőben is sokat hallhassuk és lássuk Kenyér Klárit! Gratulálok : Nóra

Válasz

Szolnoki Mária üzente 14 éve

Villányban láttam, és hallottam Kenyér Klárit, de csak gratulálni tudok Neki!
Hangja varázslatos, szövege érthető, és fiatal létére érzéssel adja elő a nótákat. További sok sikert kívánok Neki, és remélem, hogy még sokszor fogjuk látni és hallani.

Válasz