BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Köszönöm Magdám, igazán kedves vagy! erzsebetmaria@gmail.com az címem ölellek és puszillak Zsóka

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Zsókám! Küldeni fogok neked egy meghívót egy baráti körbe, ez egy olyan oldal, ahol kisebb csoportok különböző dolgokat beszélnek meg egysmással. Versekről, sőt itt van vallásos színezetű csoport is, meg sima csak barátkozós, én már több mint 3 éve tartozom ide, még találkozókat is szerveztünk már páran. Elküldöm a meghivót, és lépjél be, mindent tudunk azon az oldalon egymásnak is küldeni, videót, képet, bármit. Rögtön küldöm, csak megkeresem az email cimedet. Nézzed meg azt is amit a Magdika ajánlott, aztán majd eldöntheted hogy hova csatlakozol a pároddal. Puszi Magda

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Köszönöm Magdikám!
Akkor azt találtam meg közben én is.
Bernáthné Zsóka

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Szia Zsóka! Megkerestem azt a klubot amire gondoltam Versek fotóval a neve. Sokat változott amióta voltam, ezért azt ajánlom, hogy kattints a közösségek feliratra a legfelső sorban., bejönnek a külömböző témakörök köré alakult klubok. A kultura, művészet, stilis cimszó alatt található ez a klub. Nézz be és majd eldöntöd, hogy felteszed e oda a verseket. üdv Magdi Igy meg tudod nézni a többi ott levő klubot is.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Természetesen, majd meglátjuk milyen lesz a hozzáállás. Megkeresem az url-jét annak a klubnak amelyekben versek vannak, csak kis türelmedet kérem.

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Magdikám azt hiszem megtaláltam, ha ez az, de szerényen szeretném megkérdezni, hogy Istenről szóló verseket is tehetünk fel? Mert az én párom olyanokat is írt. Köszi szépen Zsóka.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves Magda! Mivel a feladatom az volt, hogy minél szélesebb körben minnél több embert vonjak be a magyarnóta megismerésébe, bizonyos szempontokat figyelmen kivül kell, hogy hagyjak. A feltett videókról nektek kell szakavatott véleményt irni. Ugyanis, ha már valamilyen videó felkeltette az érdeklődését és eljött ebben a klubba, akkor találkozzon az olyan kritikával ami közelebb viszi a nótavilágához az embereket. Tehát az ide feltett videók sokszor csalogatóak egy olyan réteg felé amely eddig még az igazi nótától még elfordult, de, ha itt közben találkozik a gyönyörű igazi nótával is, már is másképp gondolkodik róla. Ezt a profi énekesek nézzék el nekem, hogy keveredik a videójuk az amatőrökével, a saját nótájuk videójuk értékéből nem von le egy hajszálnyit sem. A külömbségről nektek kell világot gyújtani az emberek elméjében a hozzászólásokban ugyhogy közben észre sem veszik miről is van szó. Nemsokára elérjük a 3000-as taglétszámot.. A továbbiakban is azon leszek, hogy minnél szélesebb körben legyenek emberek jelen a klubban.

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Kedves Magda ! Nagyon köszönöm igen arra gondoltam, hogy a kedves párom verseit szeretném feltenni. Szeretném tudni hol találom? És volna egy kérésem hozzád, hogy ne legyen zavaró kérlek töröld ki azt a két hozzászólást ami nem jó, mert zavarólag hat szerintem a szavazásnál és fölösleges is, hiszen azok nem jók. Gondolok itt arra a bírásomra, amit feltettem "A hervadnak az őszi rózsák" versre, mert az csak próbálkozás volt. A végleges a"Hervadnak a vadvirágok." Köszönöm Zsóka.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Magdika! Most vettem észre a megjegyzésedet, és sietek válaszolni, hogy dehogy rosszabb ez a környezet, csak úgy érzem, hogy mivel ott kevesebben vagyunk, az amatőröknek jó lenne nagyobb teret adni, mert itt 3-4ooo ember között nem tud olyan személyes hangulat kialakulni, hogy hozzájáruljunk egymás fejlődéséhez. Nagyon kiteljesedett a Magyarnóta klubb, de a profi videókat, és a szakavatott kritikusokat lehet hogy zavarja az amatőrök botladozása. Hatalmas munkád fekszik ebben az oldalban, amit csak megköszönni és gratulálni lehet. Üdvözlettel Magda

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Kedves Zsóka! Ha arra gondolsz, hogy a networkon van-e olyan klub ahova verseket lehet feltenni, igen van, ha arra, hogy ide felteheted-e akkor azt mondom igen, mert az előre irott versekre is szoktak zenét irni, ha nagyon szép dallamosra sikeredett ..
Nagyon szép a feltett vers, őszi hangulaot áraszt, amikor a gyorsa elmúló évek közben a szerelem ujra tavaszt hoz, ujra ifjuságot

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Kedves Magda !!!

Ez nem válasz, ez kérdés szeretne lenni. Szeretném tudni, hogy arra van-e valahol lehetőség, hogy verseket tegyünk fel? Nem nótához íródott verseket, ha nem csak egyszerűen verseket. Bár a páromnak olyan versei is vannak, amik ismert dallamra íródtak. Köszönöm a választ. Zsóka

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

HERVADNAK A VADVIRÁGOK....


Hervadnak a vadvirágok, vége a szép nyárnak.
Gólyák, fecskék ősszegyűlnek messze, messze szállnak.
Szívemben egy virág nyílik, virágbimbó pattan;
Nem hervad el az sohasem, mert azt néked adtam.


Elrepültek múló évek, hajnalcsillag honolt!
Kikeletre kikelet jött, újból madár dalolt.
Hervadás is csak emléke, az eltűnő nyárnak;
Csókjaid és ölelésed: újra, újra várnak.


Hajad lebbent a lágy szélben, kezem fogtad; nékem
Mosolyogtál a szemembe, és daloltál vélem.
Köszönöm én az életet: szerelmet és lángot.
A szívedben nincs hervadás: virágmezőt látok!


Bernáth Zoltán Tamás

Bakonyszentlászló, 2009.11.03.



Ez most már a végleges változat, lehet rá szavazni!!!

Köszönjük!!! Nótás barátsággal Zoltán és Zsóka.

Ez még a Kis iskolás korom óta című nótához íródótt, kérjük a szavazatokat!
Üdvözlettel Zoltán és Zsóka.

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Nagyon köszönöm a biztatásodat szeretnék még többeket is megörvendeztetni a hangommal élő előadásokon is ezt teszem sikerrel. Nagyon szeretek énekelni, természetesen zenével sokkal könnyebb, s szebb is. Gondolkodom azon, hogyan lehetne megoldani a zene kíséretet. Nótás-dalos üdv: Zsóka

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Kedves Magda nagyon köszönöm, hogy át tetted a népdalomat szeretnék többet is feltenni és én is oda fogom tenni ezentúl, dalos üdvözlettel Zsóka.

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Köszönöm Kedves Magdám természetesen kérésedet örömmel teljesítem! üdv: Zsóka

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Én egy népdalt találtam, az tetszik, de szakmai véleményt én nem tudok róla mondani. A hangodhoz illik is. Utólagos engedélyeddel áttettem a népdal klubba. köszönöm., hogy feltöltötted és nem görditesz akadályt ahhoz, hogy a népdalklubban is bennt legyen.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Miért rosszabb ez a környezet a másik nótaklubbénál?

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Zsóka! Szeretettel kérlek, hogy töltsed fel a videóidat a Nótakedvelők klubjába, csinálj ott magadnak egy galériát, mert szeretném valóban amatőrök találkozóhelyévé fejleszteni az oldalt, és szép színfoltja lehetne a gyűjteménynek a Te tiszta, lélekkel teli éneklésed. Szerintem jobb környezet lenne ez a dalaid számára, és mintát is tudnánk mutatni a többi daloskedvűnek, hogy igy is lehet " áldozni" a nóta oltárán. Egyszerű eszközökkel, csak a hanggal. Ölellek Magda

Válasz

Koos Jozsefne üzente 14 éve

Én nagyon örülök,hogy van aki ilyen dolgokal is meg örvendezteti a tagokat.
Nagyon szép számok egytől-egyigÉn azt ajánlom ne hagyd abba,és gyakorlat teszi az embert mesterré.

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 14 éve

Ez fantasztikus igazán nem gondoltam, hogy pont te leszel az aki elsőként meg kritizál, hiszen valóban már máshol is meg tetted ezt, de köszönöm, meg fogadom a tanácsod és jobban fogok vigyázni, hogy valóban szép és jó legyen az amit csinálok, mert másképp nincs értelme. Ebben maximalista vagyok. Én pontosan azért írtam ezt az értesítést, hogy mások is szóljanak hozzá, de köszönöm, a kritikát. És nem fogom abba hagyni, sőt. Kaptam segítséget ahhoz hogyan lehet még szebben meg csinálni a videó klippeket és ezt meg is fogom tenni. Nótás üdvözlettel Zsóka.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Zsóka! Én eleget teszek kérésednek. Meghallgattam újból a feltöltött dalaidat. Már egyszer meghallgattam azokat, kettőhöz hozzá is szóltam.
Kéred, hogy mondjuk el az őszinte kritikánkat. Hát íme itt van az enyém:
Ha már nagyon- nagyon muszáj / ismétlem, muszáj / kritizálnom, akkor talán csak annyit tudnék kötözködésként javasolni, hogy egy-két helyen éles ritmust használsz, vagy legalábbis nem kellene annyira elkapni az adott szótagot.
Pl. : Van egy ház a Tisza parton című dalnál a következő helyeken:
0.18, 0.36, 0.43, 01.29 másodperceknél, de ugyanitt az 1.09 mp-nél viszont meghúzod a dallamot.
A faluban muzsikálnak-nál megint csak a rövidkés kiejtés: pl. 1.50-nél.
a 0.08 mp-nél, egy kicsit elcsúszott a hang, de ez csak pici tévedés, mert a többi versszaknál már jól énekled.
Mindössze ennyi a kritika. Nagyon tudom dicsérni a tiszta, kellemes, élvezhető hangod, a hangemelkedések-illetve lejtések nagyon precíz alkalmazását, a kellemes és megfelelő helyen alkalmazott hangremegtetésed, a tiszta, érthető kiejtést, és a legfontosabbat: hogy a nótával együtt tudsz " élni". Még zenei kíséret nélkül sem csúszik el a dallamod, ez nagyon dicséretes.
Eszedbe ne jusson az a satnya gondolat, hogy abbahagyd!!!! Ennyivel szegényebb lenne a magyar nóta világa.
Nagyon szépek a zenédhez kiválasztott fotóid. Esetleg jó tanácsként szeretném javasolni, hogy illene a művek szerzőinek nevét is feltüntetni, úgy ahogy azt nálam is tetted. Ebben tudok segítséget nyújtani, ha igényled.
Hát kedves Zsóka, ennyi lenne az én mondanivalóm, kérlek bocsáss meg ha megítélésed szerint valamiben tévedek.
Várjuk a további feltöltéseidet.
Tisztelettel:
Béla

Válasz