Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Értesítenék mindenkit aki még esetleg nem tudná hogy a Csepelsziget és vozás körzetében: Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza területén és ahol a PR TELECOM kábel TV van jelen, megkezdte a NÓTA TV adásának a sugárzását minden nótakedvelő örömére. Nézzétek minél többen!

Válasz

ID.Jakubek János üzente 14 éve

nagyon jó a müsor nekem nagyon tetcik és igytováb

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Hajnal Kálmán! Hívj fel, és segítetek neked is behozni a Nóta TV -ét, ha egyéni műholdvevőd van!
Sánta Béla

Válasz

Hajnal Kálmán üzente 14 éve

Sajnos igazak ezek az állítások! Csak remélnitudom hogy az úl zenei csatornánál nem ez lessz a helyzet ! ?

Válasz

Hajnal Kálmán üzente 14 éve

Tulajdonképpen nagyon örülök ennek a csatornának, ha betölti a"várvavárt "szerepét.Sajnos Én Üllőn bár van Digim ,nemtudom fogni!

Válasz

Drobenák Ottilia üzente 14 éve

Jó,hogy írtad a Nóta tv-ét,mert még eddig nem is tudtam róla,gyorsan meg is néztem. Remélem,majd elnyeri tetszésemet.Különben meg ami jól működik,azt mind megszüntetik. Mégegyszer köszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Azért van Isten!
Megszüntette a BPTV és eltűnt vele az a sok tehetségtelen" csak pénze van" ember!
Lehet,hogy így azok jutnak fellépéshez akik TUDNAK énekelni!
Az a szomorú,hogy senki nem meri megmondani az amatőr, nézhetetlen, pocsék küllemű,szar hangú énekesnek a valóságot.
Az említett TV beszedte a pénzt és nem érdekelte mit ad le!
Lásd Hálózat TV Nóta verseny!
Lenyúlták a nevezési díjakat,nem fizették ki a nyerteseket ( vagy kaptak egy-két gagyi fellépést) és mindenki mehetett panaszra!
Ez a mai Magyar nóta helyzet. Mindenki kornyikáljon a barátainak! Hagyni kell a profikat élni! Magyar nótás énekeljen Magyar nótát a táncdalos meg tánc dalt.
Ha keveredik akkor már egy vacak lesz belőle!

Válasz

Hájos György üzente 14 éve

sajnálatunkat fejezzük ki a Bp TV megszűnése és a csatorna áthelyezése a Sirius 4 műholdra amit FELVIDÉKEN nem tudunk nézni jó műsoroktól váltunk meg . Szeretem a magyar nótát a Nóta tv csatornáját nézzük szerintünk sok az ismétlés hiszen csak teszt adás reméljük szinvonalasabb lesz

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Aki még nem tudná: sajnos november 1-től kódolni fogják a Nóta Tv műsorát.

Válasz

Bitó Istvánné üzente 14 éve

csak gratulálni tudok a nóta tévé szervezőinek és nagyon drukkolok,hogy a volt bp tévé csatorna helyét meg kapják nagyon szeretem a nótákat gyerek korom óta édes anyám álandoan énekelt sajnos már 20 éve elment
de ha egy nótát hallok még mindig a szivem a torkomba csak még egyszer köszöni tudom a nóta tévét

Válasz

Sós Gyula gyuszi üzente 14 éve

az mszp kormány további szégyene, hogy a Bp tv adását megszünteti, mert szerintem nagyon sok olyan csatorna van még a műsoradásban , amelyeket senki nem néz és hallgat , mert nem is érti a nyelvüket, de azok "FONTOSAK", csak az nem fo ntos amit nagyon sokan várva a szombati és vasárnapi zenés kivánságokat szivesen hallgatott volna SAJNOS ILYEN VILÁG ELÉ KELL NÉZNÜNK ÉS TŰRNÜNK
rnapiérnapi zeneműsorokat

Válasz

Balatoni Blázsi Marika üzente 14 éve

Alig várom hogy én is láthassam, már megrendeltem a Digit, remélem igaz lesz hogy november 1.-től , ott kódoltan ahányszor csak időM engedi élvezhetem a NÓTÁKAT.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 14 éve

Mint a Nóta Tv-vel kapcsolatban már korábban megirtuk: az új zenei csatorna szinte minden műfaj megjelenítését vállalja a magyar zenei életből, a magyar nótától a rockzenéig. Az is tudható volt korábban, hogy az új adó célja, hogy sms-alapú kívánságcsatornává válva úgymond a nézők igényeinek megfelelő zenét sugározzon. Az alig néhány napja - szeptember elsején - elindult adás viszont - noha még csak tesztműsorát sugározza - az elmúlt néhány napban már a tévénézők egyik kedvencévé vált, internetes fórumok tanusága szerint. Több fórumon is olvashatunk az új csatornáról, amelyet indulása előtt mindenki a testvéradónak nevezhető Music Mix csatornához hasonlított és így nem várt igazi áttörést az adó elindulásától.
A Nóta Tv azonban már most túlszárnyalta a korábbi várakozásokat, miután a világhálón a témában megnyilatkozók szinte egyáltalán nem fogalmaznak meg negatív véleményt az adóval kapcsolatban.
A Nóta Tv egyébként este hatóráig abszolut vegyes - benne magyar nóta, világzene - kínálattal jelentkezik, míg 18.00 órától pedig a rockzenéé a főszerep az adón. A csatorna egyébként október 31-ig kódolatlan a Digi Tv műholdas kínálatában (nyugat 1 fok).

Válasz

butunoi ildiko üzente 14 éve

Megneztem a Nota TV heti musorat,s ugy gondolom az operett tobbet erdemel heti 2 oranal.Egyebkent tetszik az ado, probal minden igenyt kielegiteni.

Válasz

Vasas Sándorné üzente 14 éve

Nagyon örülök a hírnek és gondolom még rajtam kívül sokan .Köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nekem az a véleményem, hogy szinte alig indult el a Nóta Tv. kísérleti adása, de már is csőstül jönnek a felvetett problémák!!!!!!!!!!!!
Nem kellene várni egy kis időt ezekkel a probléma felvetésekkel???
Meg egyébként sem arról szól az egész, hogy a Nóta Tv. csak nótákat fog sugározni!
Amikor a nótáké a fő szerep az adásban, az én véleményem szerint minőségileg kifogástalan felvételek kerülnek műsorra!
A másik dolog pedig, hogy mindenkinek a szája íze szerint nem lehet egy műsort felépíteni! A Duna Tv. "kívánságkosár" c. műsorát sem tudják mindenhol nézni, pedig az már megjelenik a világ számos pontján!
Összegezve tehát az a lényeg, hogy meg kellene várni a sok-sok bírálattal, hogy hogyan is alakul a továbbiakban a Nóta Tv. adás kultúrája, a műsor szerkezet!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ha a Nóta Tv adását nem tudod fogni, és egyéni / tehát nem lakóközösségi/ műholdvevőn keresztül fogod a DIGI TV műsorait, akkor hívj fel, szívesen segítek. Ha fogtad a DIGIT, de most valamilyen oknál fgva pillanatnyilag nem, de még megvan a felszerelésed, akkor is tudod fogni, mert kódolatlan , tehát szabadon fogható adás. Telefonszámom: 20/374-8609.
Sánta Béla

Válasz

sebák antal üzente 14 éve

JÓ LENNE,HA A KORÁBBAN JÁTCOT DALOK,AMIK A NOTA TV-ÉN VAN NEM VENNÉK LE,HOGY MÁSKOR IS MEGHALGASSUK,MERT MÉG MI NEM LÁTJUK A NÓTA TV.CSAK IGY FELVÉTELRŐL,ÉS JÓ VOLNA MINNÉL TÖBB FENT LENNE,KÖSZÖNÖM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Rövid ideje megy még csak a kisérleti adás, de én ha így folytatják, hogy keverik a műfajokat ,mert most mindent lehet felválva hallgatni, még olyat is aminek semmi köze a nótához, nem is beszélve a minőségről, mert mint szakember, meg tudom állapítani, honnan jön a hiba, egyenlőre nem remekel a társaság. Azt pedig végképp nem értem miért kell annak a futó feliratnak folyton menni. Hiszen érdemleges információt már napok óta nem nyújt, elovasni pedig csak az tudja, aki már fogni tudja, amúgy is. Annak meg felesleges leírni, hogy hogyan fogható. A notatv.hu pedig egy egyoldalas, lényeges elemet nem tartalmaz, csak azt, amit idáig is tudtúnk.
Nem is beszéltem még a szerencsésnek egyáltalán nem mondható polár megválasztásáról. Magyarországi adásokat már úgy ahogy sikerűlt egy poláron sugározni és az egész rendszer nagy része úgy is van kiképezve. Ezzel a jelenlegi megoldással kizárt az elérés a panelprogramban DIGI szolgáltatást előfizetők részére és akinek szimpla fejes ikerberendezést szereltek, szintén nem tudják fogni. Ezek száma is nagyon sok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Mi a műfaj ápolói és gondozói nagy reményeket táplálva várjuk a Nóta Tv létrejöttét és adásának elindítását!
Bízunk benne, hogy a csatorna megfelelően képviseli majd mindazokat az értékeket, amelyek a nótaszerető társadalom elvár és széleskörű lehetőséget biztosít a műfaj művészeinek a rendszeres szereplésre, a képernyőn történő megjelenésre!

Válasz

Antal Dénes üzente 14 éve

Türelmetlenűl várom, hogy végre beindúljon!

Válasz

László Károlyné üzente 14 éve

Sajnos hogy meg szűnt,nagyon jó nótákat lehetett hallani,vasárnap 12 órától.És sok embernek esélyt adott a fellépésre.Reméljük a nóta tv ben is lesznek régi nóták és dalok.Kati

Válasz