Virágh Balázs üzente 11 éve

Nagy kár, hogy már nincs közöttünk. Szegényebbek lettünk egy nagyszerü emberrel és (főleg) egy nagyon nagy énekessel. Nyugodjon békével..

Válasz

Balázs Ilonka üzente 11 éve

Szégyennek tartom, hogy sok énekes nem óhajtott eljönni a temetésre!!!vajon mivel tudják magyarázni távollétüket????????????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tisztelt Polgár Sándor ! Örömömre szolgált a sok felvétel.mert így nekünk vidéki embereknek is alkalmunk volt méltó képpen végtíszttességben elbúszuzni egy Nagyszerű embertől,énekestől,akit oly nagyra értékeltünk.Én személy szerint is külőn kőszönőm,mert igen nagy emlékek őriztek az Drága Művésznőhőz. Drága Nagynénémmel énekelt "" Anno a 70-es években,igen nagy síkerrel a Békésmegyei Sarkad kis városában Még akkor élt a Csóna Jóska CigányPrímással eggyben kötött nótaestén,hát mit mondjak nagyon nagy siker volt amit az akkor élő emberek ,ég a mai napig emlegetnek.Búcsuzunk drága emlékétől,Ísten legyen vele a hósszú Úton Drága emléke őrőkké él szívünkben.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 11 éve

Köszönöm a sok fotót és a videót, mert igy csendben sírva el tudtam búcsúzni nagy példaképemtől. Soha nem lehet elfelejteni az Ő hangját!

Válasz

Kark Margaret üzente 11 éve

EMLEKET SZIVUNKBEN ORIZZUK!!!

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 11 éve

Kedves Polgár Sándor!

Köszönjük szépen a videót és a fényképeket!

Válasz

Polgár Sándor üzente 11 éve

A videót, és a rengeteg fotót én készítettem. Üdv Polgár Sándor

Válasz

Kócsné Ilona üzente 11 éve

Őszinte részvétem minden hozzátartozónak, s minden igaz barátjának.

Válasz

Seres Dániel üzente 11 éve

Megköszönöm, hogy hírt adtatok a temetésről,külön köszönöm a képeket. Sok szép éneklését meghalgattam azt kívánom a MŰVÉSZNŐNEK NYUGODJÉK BÉKÉBEN!!!!

Válasz

Váczi Imréné üzente 11 éve

Nagyon megköszönöm, hogy hirt adtatok a temetéséről képeket tettek fel , mert nagyo hallgattam a rádiót és néztem a tv de nem láttam , hogy meg emlékeztek vagy hirt adtak volna erről a halhatatlan nagy MŰVÉSZNŐTŐL. NYUGODJON BÉKÉBEN

Válasz

Németi Károly üzente 11 éve

Kovács Apollónia Pólika temetése és és a virág özön : https://www.youtube.com/watch?v=C0QH1sR1rrQ

Válasz