László Mária üzente 11 éve

Felháborítóan hamis dolgokat hordott össze a bulvár sajtó, kedves Sz. István barátunk ! Ugyanis én magam is meggyőződhettem arról a múlt évi látogatásom során, hogy a drága művésznőről igen is tudták, hogy kicsoda és milyen nagy alakja nemzetünk zenei-dalos kultúrájának. Nem elhagyatottan és "mostoha" körülmények között távozott, hanem megkülönböztetett tisztelettel és szeretettel ápolták és vették körül az otthon dolgozói. Mikor érdeklődtünk, már rögtön úgy fogadtak, hogy -" Ó a MŰVÉSZNŐHÖZ TETSZETTEK JÖNNI ?.." Akkor miről is írt az a lap ? És a pályatársai sem hagyták magára, mert tudom , hogy többen tettek kisérletet meglátogatására, (köztük jó magam is ) , de állapotára való tekintettel sok esetben ő maga kérte, a látogatás elhalasztását. Nem tudom milyen jogon vette a bátorságot a bulvár sajtó szerkesztője, vagy kinek az információjára alapozta azokat a helytelen és durva tényeket, melyeket leközöltek. Ezt szóvá is tettem a szerkesztőségnek ,és teljes mértékben visszautasítottam műfajunk nevében!! Ennyit a "nagy " sajtó termékeinkről. Bocsi, de ezt el kellett mondani. dalos üdv LM

Válasz

Heit Julianna üzente 11 éve

Nagyon sajnálom a művésznőt,nagyon szerettem.Nyugodjon békében!

Válasz

Kozma Marika üzente 11 éve

Tisztelt Szikora úr!
Ne tegye közzé a Bors írását,addig amíg nem tud valós dolgot.Ha annyira érdekli,hogy hogyan szólították az Idősek Otthonában a Művésznőt,kérem érdeklődjön az Otthon vezetőségénél!

Válasz

golya eszter üzente 11 éve

Apollónia nyugodjon békébe ! Nagyon kedveltem, és örökké fülembe cseng a hangja , sok vidám órákat köszönhetek neki . Mindig példaképem volt

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Könnyes szemmel írom ezt a pár sort.Őszintén sajnálom a művésznőt,annál is inkább,mert nagyon sok évtizede ismertem,még Nagyváradról,lévén én is váradi.Nagyon szerettem,én és a szüleim is,csodálatos volt a hangja és utánozhatatlan.
Szomorú,hogy ilyen mostoha körülmények között távozott,nem ezt érdemelte volna.
A Kossuth díjat pedig szerintem már 20 évvel ezelőtt megérdemelte volna,nem akkor kellett volna megkapnia,mikor már félig a sírban volt,SZEGÉNY!

Válasz

Dr. Mészárosné Varga Erzsébet üzente 11 éve

Sok örömet szerzett nekünk. Nyugodjon békében!

Válasz

Kaszáné pannika üzente 11 éve

Nyugodjon békében ,csillagok ragyogjása kisérje utján,,,

Válasz

vezendi istvánné üzente 11 éve

Nyugodjon békében, szép életkort megélt és nagyon jó énekes volt.

Válasz

Kozma Marika üzente 11 éve

Isten nyugosztalja!A szívünkben,a gondolatainkban,a nótáiban örökké élni fog!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Idősek Otthonában halt meg Kovács Apollónia: Azt sem tudták, kicsoda
Nem tudták Kovács Apollóniáról, hogy ünnepelt művész volt abban a budakalászi idősek otthonában, ahol meghalt. Grabócz néniként emlegették - adta hírül a Bors Online.
Három nap késéssel értesült az ország Kovács Apollónia halálhíréről - adta hírül a Bors Online szerdán. Az ünnepelt énekesnő 86 éves korában, méltatlanul elfeledve halt meg egy budakalászi idősek otthonában.
A halálhír bejelentése azért késett, mert az idősek otthonában senki sem tudta, milyen ünnepelt művész volt Kovács Apollónia. Férje után csak Grabócz néniként emlegették - mondta a lapnak az énekesnő jó barátja, Terry Black.
Az énekesnő, akit a cigány és magyar nóták királynőjeként emlegettek, sajnos már 2011-ben is olyan rossz állapotban volt, hogy nem tudta átvenni Kossuth-díját.

Válasz

Bainé Margó üzente 11 éve

Szivünkben őrökké élnifog. Öszinte részvétem.

Válasz

Gubík Magdi üzente 11 éve

Szivünkben, emlékeinkben örökké élni fog. Nyugodjon békében!

Válasz

Gajdacsik Andrea üzente 11 éve

Már elbúcsúztunk,
de hiányod fáj nagyon
mécsest gyújtok,
fényképed elé teszem,
fényében nézem arcodat...
Örök pihenést.

Válasz

Ruffné Háberbusch Viktória üzente 11 éve

Nyugodjon békében!

Válasz