vezendi istvánné üzente 12 éve

Én ott voltam április 22-én Debrecenben a Lovardában Madarász Katalin jubileumi előadásán. Nagyon szép előadás volt telt házzal, a fellépő müvészek fergeteges előadást tartottak. Nagyon örültünk, hogy Madarász Katalin megtisztelt bennünket fellépésével. További jó egészséget kívánunk és még sokáig szórakoztasson bebbünket.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 12 éve

Gondolatban ott leszek ezen a szép rendezvényen, és kívánok a Művésznőnek még nagyon sok dalos évet, hogy utánozhatatlan kedves humorával, hangjával minél tovább szórakoztassa a nótára éhes embereket.

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Ez így igaz ! Teljesen egyet értek az előttem szólókkal. Egyáltalán Szűcs Tamás úr, figyeli itt a KLUB -ban történteket ??? Mert ha nem, akkor még hozzászólni is nagy bátorságra vall !!!!!! Ha majd tisztelt Szűcs úr , csak egyszer is megpróbálkozik egy nótaest létrehozásával akkor örömmel üdvözöljük szervezését. És , hogy egy kívül álló, jelenesetben ÖN Szűcs úr mondaná meg, egy rutinos, jól felkészült és igen rangos előadásokat létrehozó szervezőnek, hogy mit és hogyan kellene csinálnia, na ez már mindennek a csimborasszója !!! És Ön mer olyan véleményt mondani, hogy "szegény Magyarország "??? Hát ,Ön szegény !!! De nagyon ! Ennyi. LM rendező, műsorvezető.

Válasz

Balogh Imre üzente 12 éve

Kedves Szűcs Tamás!
Ha figyelemmel kíséri magyar nótás rendezvényeinket, akkor láthatja, hogy Bokor János már sokadik alkalommal volt a debreceni Lovarda műsorában mint sztárvendég. Kíváncsi lennék rá, Ön hány alkalommal volt rendezvényeinken? Immár a a 21. műsorunk rendezésére került sor április 22-én. Mivel a rendezéssel kapcsolatos minden munka, ( a szervezés, a székek számozása, a beléptetés, a ruhatár, a művészek ellátása, a műsor megszervezése, az orvos jelenlétének biztosítása stb a műsor vezetése) mind-mind a mi feladatunk. Mi ketten a férjemmel rendezzük, és fogjuk össze, tesszük feledhetetlenné ezeket az előadásokat. Igy tehát érthető, hogy nem engedünk senkinek sem beleszólást, hogy kit hívunk meg, mint művészt. Egyébként engedje meg hogy megjegyezzem: nemcsak a nagy hírességek tudnak feledhetetlen műsorokat adni és szórakoztatni a kedves vendégeket. Vannak sokan hála istennek "amatőr énekesnek "mondott művészek sokszor többet adnak, mint azt gondolnák sokat. Neveket most nem szeretnék említeni, de a 21 eladáson már sokat tapasztaltam. Elveink egyike: a töltött káposzta is unalmas, ha minden nap azt kellene enni. Így a mi rendezésünkben évente csak egy alkalommal léphetnek fel a művészek.
Kedves Szűcs Tamás! ha kíváncsi a műsorainkra szivesen látjuk a vendégek sorában, vagy minden előadásról DVD felvétel készül, és onnan több informácóval lenne gazdagabb. Javaslatom, ha nagyon rossz napja van ne írjon közösségi oldalakra. Remélem kielégítő volt a válaszom, de ha még szeretne információt szivesen válaszolok

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Szűcs Tamás!
Úgy tűnik, Ön nem figyeli kellő figyelemmel a Balogh Imre által rendezett műsorok fellépőit. Bokor János már több alkalommal volt meghívott vendég a Debreceni Lovardában, többek között a Solti emlékesten is. Ő nagy művész, de ez nem jelenti azt, hogy minden rendezvényen kötelező ott lennie. Egyébként a rendező szuverén joga eldönteni, kit és mikor hív meg.

Válasz

Szűcs Tamás üzente 12 éve

Bokor János miért NINCS az előadó MŰVÉSZEK között ????????????????
Ő " csak " Solti Károly-tól " tanulta " meg művészi módon előadni a magyar nótát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez az életút nem elegendő garancia a minőségre ??????????????
Vagy elég a tény , hogy a DÉL-Alföld-ről származik ?????????????????............................
SZEGÉNY MAGYARORSZÁG ............................
EZ IS EGY BIZONYÍTVÁNY................................

Válasz

SZIRMAI SZILVIA üzente 12 éve

Üzenem Madarász Katikának:
Isten adja, hogy még sokáig szórakoztasd a közönségedet!
Puszillak!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Imre Bátyám!

Köszönöm szépen a meghívást, jólesik.
Egy hosszú lefolyású betegségből lábadozom, és sajnos még nem tartok ott, hogy az utazást vállalhassam. Azonban lelkem minden szeretetével azért drukkolok, hogy a vasárnapi előadás méltó, emlékezetes, felemelő és különleges legyen, és minél többen éljék át azt a csodát, amelyre csak Madarász Katalin képes. A magam részéről egy olyan Madarász-felvétellel szeretnék hozzájárulni a délután sikeréhez, mely pontosan abban az évben, éppen 50 évvel ezelőtt, tehát 1962-ben készült, amikortól Madarász hivatásos énekes. Ha elfogadjátok és be tudtok illeszteni meglepetésként ilyen, 2-3 perces bejátszást a programba az 1962-es év felidézéseként, akkor szívesen küldök ilyen felvételt az e-mail címedre.
Péter

Válasz

szabo maria üzente 12 éve

sajnálom hogy nemtudok részt venni ezen a rendezvényen ,nagyon szeretem Madarász Katalint és a tôbbi elôadót is.Sok sikert kívánok a muvésznônek és még nagyon sok jubileumi fellépést

Válasz

Kiss Ilona üzente 12 éve

Örömmel olvasok minden hozzászólást. Túrkevei révén megadatott, hogy személyesen is ismerjem, nem csak színpadon volt lehetőségem hallgatni, hanem szűk nótáskedvű baráti körben is, amikor tangó harmónikájával hajnalig kísérte a nótázni vágyókat.
Személyesen is részt veszek ezen a szép rendezvényen, s nagyon örülök annak, hogy a szervezők megrendezik ezt a nótás délutánt.

Válasz

BAGI KATA üzente 12 éve

Magam is igy vagyok vele, egy csodalény ő, igazi vidám, vidéki magyar asszony, aki ugy énekel, mint egy pacsirta!

Válasz

BAGI KATA üzente 12 éve

NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK a Drága Művésznőnek,---mindent köszönök neki, amit a magyar nótáért tett,eredeti, őszinte igazszívből jövő előadása miatt mindig a kedvencem volt, jókedve, humora egyedivé tette őt. Az Ég adjon neki jó egészséget és áldja meg !

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 12 éve

Nagyon ,nagyon jó egészséget kívánok sok szeretettel Drága Katikának !Mindig mindenkihez van egy kedves ,jó,építőjellegű szép szava,örülök,hogy igen kellemes este keretében ünnepelheti az ország ott Debrecenben!Kívánom,hogy még sokáig ünnepelhessük a Művésznőt , Kedves jelenléte tőltse be a rendezvényeket,amilyen örömmel,humorral és mély érzelmekkel adja át dalait,úgy jut el szívünkig,lelkünkig !Köszönet érte !További szép napokat kívánok szeretettel,Nótás jókedvvel ! S.Éva

Válasz

László Mária üzente 12 éve

A jó Isten még sokáig engedje őt, a MŰVÉSZNŐT énekelni, a magyar szíveket derűssé varázsolni! Madarász Katalinnak minden napja, és megélt éve ÜNNEP számunkra ! Az akkor is, ha éppen nem kerek év . Isten áldása kísérje még sokáig . LM

Válasz

Hudák Ilona üzente 12 éve

Kedves Péter!
A Madarász Kati díszelőadásához, illetve páratlan pályafutásához írt cikkedet nagyon köszönjük, szó szerint ezt valljuk róla mi is, és így még nagyobb örömmel tölt el, hogy az 50 éves pályafutásának ünneplését az országban mi elsőként tüztük műsorunkra. Nagy boldogság számunkra is, ha még sokan vannak olyan magyarok akik az Ő kivételes tehetségét, egyszerűségét így tudják értékelni, ilyen rajongással. Mi nem ismerjük egymást személyesen, de már többször kinyilvánítottad a műfajhoz való hűségedet, kiváló ismeretedet, páratlan támogatásodat. Ezért is meghívunk a műsorunkra és a további ezzel kapcsolatos dolgokat kérlek, hogy beszéljük meg. Balogh Imre 30/6342-844

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon örülök, hogy ezt a műsort Madarász Katalin tiszteletére rendezik meg. Akinek módja van rá, menjen el erre a rendezvényre, mert Madarász Katalin minden idők legjobb népdalénekese és a legkiválóbb előadóművésze a régi magyarság jókedvének és dalkultúrájának. Különleges őstehetség, aki nem a szakvizsgájával szerezte meg tudását és népszerűségét, hanem zsenijével: csodálatos hangjával, közvetlenségével, bájával, temperamentumával. Országos ismertsége hivatásossá válását 8 évvel megelőzte, hiszen 1954 óta énekel a rádióban, így 2014-ben, 80 éves korában valójában majd 60 éves pályafutását ünnepelhetjük! Varázslatos színpadi egyéniség, aki elbűvöli a hallgatót. Hungarikum. Ma is átütő erejű, és hosszú-hosszú ideig énekeljen nekünk! Ha a további életemet egy lakatlan szigeten kellene eltöltenem és csak egyvalakit hallgathatnék, az ő felvételeit vinném magammal.

Válasz