Moda Norbert üzente 11 éve

ivanyi carmen szilvia ismeretseg nelkul eljutott a dontobe es ez nem kicsi dolog/ Es amugy kecskemeten o kapta a kozonsegdijat es a szaztagutol a dijat es igy lett o a legjobb noi hang. Szoval megerdemelte a dijakat es a legjobb noi hangot nem hiaba kapta oket

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Norbert! Mindenkinek megvan a saját maga ítélete, véleménye, a szubjektíven megfogható dolgokról, de úgy érzem, hogy jobban hallatszana ha odaírta volna a "szerintem, vagy véleményem szerint" szavakat. Ön egy kissé elfogult, de nem csodálom, hiszen egy lakhelyű a Carmennel. Az én véleményem pedig az, - hogyha nem veszi tőlem sértésnek- hogy Carmen valóban tehetséges és tanult énekes, de ezt e képességét leginkább az operett műfajban tudja igazán kamatoztatni, annak ellenére, hogy a nótázásban sem vallott szégyent.
Köszönöm, hogy meghallgatott, és remélem, hogy nem vette sértésnek.
Tisztelettel. Sánta Béla

Válasz

Moda Norbert üzente 12 éve

es a legjobb noi hang cimet is o nyerte el
ivanyi carmen szilvia

Válasz

Moda Norbert üzente 12 éve

kimagasloan meghaladta a tobbi notasok szintjet

Válasz

Moda Norbert üzente 12 éve

ivanyi carmen szilvia volt a legjobb noi hang es o kellet volna megnyernie

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Anikó!
Köszönöm,hogy kisegített a résztvevők névsorával.
Mivel ahányan vagyunk,annyiféleképpen értékelünk, megvallom, a döntőben nálam más lett volna a sorrend.

Válasz

ecseri csopi üzente 12 éve

A Nótasztár minden résztvevőjének és a díjazottaknak is szívből gratulálok! További sok sikert és sok fellépési lehetőséget kívánok!

Válasz

balázs anikó üzente 12 éve

Tisztelt F K. A döntő teljes névsora Csáki Tibor ,Hajnal Nikolett, Farkas Tamás,Nagy Anikó,Gáti Pál,Lugosi Kati,Koltai László.Iványi Kármen,Karcagi János,és Nádasdi László.

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 12 éve

Talán megnyugszunk Magdika,mert a véleményünk egyezik.,mért kényszerített a zsűri bennünket a sok S. M. S.--re.Ismételten csak azt mondhatom,hogy Nádasdi László megérdemelten kerül a Győztesek közé,mert nézők alapján jutott odáig.De igazságos a díja ,mert a nézők érzik legjobban ki énekel a szívükben és mitől múlik el a sok fájdalom a szívből.Nádasdi Lacinak külön gratulálok és további sok sikert,mert ő megharcolt ezért.A többi helyezetteknek is további sikereket. Nóta szeretetem összes melegével.V. Z.-né. Marika.

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Természetesen minden elismerésem a győztesként kihozott énekeseinknek, hiszen ráérdemesültek , de azért elgondolkodtató, hogy csak a nézői SMS-ek és levelek hatására ért el helyezést az egyik legjobb előadó.( Nádasdi László ) Talán eggyel előbbre is kerülhetett volna. Továbbá.. hol vannak a női énekesek ??? Egy sem ütötte volna meg a mércét közülük ? Megosztott díjazás is lehetett volna .Szép , sikeres pályát kívánok a helyezetteknek is, és minden bátor nótás barátunknak. dalos üdv LM

Válasz

Gyémánt Ferenc üzente 12 éve

Gratulálok a győzteseknek, és a döntő résztvevőinek egyaránt.!

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 12 éve

Gratulálok a győzteseknek, de a koromnak, stilusomnak leg megfelelőbb versenyző Nádasdi László volt, jó hogy a közönség véleményét is meghallgatták a zsűri tagjai.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gratulálok a helyezetteknek.
Nem tudom,hogy kik szerepeltek a döntőben.Szerettem volna látni a teljes listát. Ha valaki tudná pótolni,úgy megköszönném.
További sok nótás siket kívánok.

Válasz

rékasi sándorné ilona üzente 12 éve

Gratulálok a győzteseknek! Külön gratulálok Nádasdi Lacinak csak így tovább sok sikert kívánok. Nótás szeretettel Rékasiné Icus.

Válasz

Adamik Róza üzente 12 éve

Gratulálok a győzteseknek és további sok sikert kívánok!

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

Hajrá fiúk,megérdemelten kaptátok az elismerést.

Válasz

Petik Erzsébet üzente 12 éve

Gratulálok a győzteseknek! Én úgy vélem, a férfi mezőny erősebb volt a női versenyzőkénél, de őket is elismerés illeti. Külön gratulálok Nádasdi Lacinak, az Ő személyében nagyszerű nótaénekessel lett gazdagabb a műfaj! Nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban is! Minden résztvevőnek!!
Nótás üdvözlettel: P.E.

Válasz

Komáromi-Szabó Gyula üzente 12 éve

Gratulálok a győzteseknek és további sok sikert !

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 12 éve

Első sorban gratulálok az első hejezetnek kedves nótás barátomnak Koltai Lacinak! És a másik két győztesnek is szivből gratulálok! Azért egy kicsait bánt a Zsűri véleményezése, mer tőbb nóta énekesnő is meg érdemelte volna a győzelmet! De én gratulálok minden résztvevőnek! Erzsike

Válasz

Cziria Tibor üzente 12 éve

Én az első helyet a zsűrinek adtam volna és csak utánuk következtek volna az énekesek. Gratulálok a győztesnek és külön gratulálok minden egyes énekesnek.

Válasz

Kiss Laszlo üzente 12 éve

Úgy tudom a János kilépett !!

Válasz

miklos szilvia üzente 12 éve

...es hol van Meszaros?????????????

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 12 éve

Hajrá fiuk. Ez szép munka volt.

Válasz