Makra István üzente 12 éve

Őszinte részvétem.NYUGODJON BÉKÉBEN.

Válasz

Menyhárt Béláné üzente 12 éve

Őszinte részvétem a gyászoló családnak.NYUGODJON BÉKÉBEN!

Válasz

Varga Anna üzente 12 éve

Öszinte részvétem a családnak

Válasz

Kovács József üzente 12 éve

Mindég az fáj nagyon ha olyan ember akit szerettünk. Belekel nyugodni, mert az élet véges. A rettenetes halál olyan mint a villám csapás mikor kire sújt. Nyugodjon békében, őszinte részvétem az egész gyászoló családnak. Tisztelettel lehajtott fővel . Kovács József.

Válasz

Török András üzente 12 éve

Őszinte részvétem!!

Válasz

Ofcsár Ilona Piroska üzente 12 éve

Nagyon meglepődtem és nagyon szív fájdító,mikor egy ilyen nagy Egyéniség kilép az életünkből,akiket reggeltől estig hallgatnám.Az utódok,lesznek-e ilyen népszerűek?Eggyel kevesebb Drága hang él.Mély fájdalommal búcsúzom TŐLE.A családnak,hozzátartozóknak ŐSZINTE részvételemet küldöm.Emléke,örökké a szívemben él.Búcsúzom.

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Mélyen megrendített a művésznő halála, hiszen még nem rég arról beszélgettünk, hogy átjön hozzánk a Zenebarátkörbe. Lévén az Ady Műv.Közp. szomszédságában lakott. A 80-ik születése napján pedig egy műsorban készített velünk felvételt Tarnai úr a Petőfi rádió (anno..déli nótás híreiben ) Óriási tehetség volt, méltatlanul mellőzték az utóbbi időben. Mért nem találkozott a hallgatóság a felvételeivel??? (Költői kérdés ugye ?) Olyan gyönyörű kiejtéssel, szép magyarsággal kevesen énekeltek , és énekelnek, mint Ő. Fájó szívvel búcsúzunk tőle , de akik még ismerték örökre megőrizzük emlékét. LM

Válasz

Drotos Imre üzente 12 éve

Magyarúl énekelni ma már "szégyent"-jelent. Most pedig egy olyan ember távozot el aki szép kiejtéssel igyekezett a fiatalabbakra hagyományozni a MAGYAR NYELV SZÉPSÉGÉT, DE EZT ITHON A "közrádió" vezetése nem tudja felfogni és nem teszik közkincsé nótáit. SZÍVBŐL SAJNÁLOM, HOGY EZ MEGTÖRTÉNHET.
Szeretteinek, barátainak, nóta kedvelőinek őszinte részvételemet fejezem ki és bízom benne,hogy szivükben ÖRÖKKÉ ÉLNI FOG.

Válasz

Koos Jozsefne üzente 12 éve

Utolsó emlékként őrzöz dalait,s ŐSZINTE RÉSZVÉTEM a gyászoló családnak-rokonoknak.valamint az őt szeretőknek! Nyugodjon békében!

Válasz

Schnepfné Erzsébet üzente 12 éve

Énekelj nekünk oda fentröl. Akik szivében megmaradsz az mindig hallani fog. Őrök álmod legyen nyugodt. Őszinte részvétem a gyászoló családnak :Erzsi

Válasz

Bordás Cecília üzente 12 éve

Amikor egy nagy müvesz,egy igaz magyar ember közülünk tavozik,akkor mindig ür marad utanna.
Ez a nagyszerüseg,szerenyseg,nemzet es hazaszeretet ami Nagyjainkat atitatta legyen mindnyajunk peldakepe.
Az Ö.V.F.N !

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 12 éve

ŐSZINTE RÉSZVÉTEM SZERETNÉM KI FEJEZNI, A GYÁSZOLÓ CSALÁDNAK ÉS A NÓTÁS BARÁTOKNAK! MÉLY FÁJDALOMMAL BUCSUZOM TŐLED KEDVES ERZSIKE! EMLÉKED SZIVŰNKBEN ŐRŐKKÉ ÉLNI FOGG! ERZSIKE

Válasz