[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kifejezetten jónak tartom az "Alapszabály"-t
Úgy gondolom, hogy minden, a magyar nóta ügyét pozitívan szolgáló tagunk számára elfogadható.
Magam részéről úgy érzem, hogy a továbbiakban is tudunk ebben a közösségben ennek megfelelően együtt munkálkodni a magyarnóta ügyének szolgálatában!
Én sem kedvelem az arc nélküli embereket, de elfogadom mindazokat, akik nem negatív jelenségként vannak jelen a klubban, bár nehezen tudom elképzelni, hogy nem tudnának magukról legalább egy profil képet feltölteni!!!
További jó munkát, jó egészséget kívánok klubunk minden tagjának
nótás üdvüzlettel: Sz István!

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Üdvözlendő Magdikám, az általad szabályzatban foglalt minden mondata,és a toleranciád is a " settenkedőket" illetően. Bár valóban nehéz lesz az újra meg újra visszatérő XY-kat kiszűrni, de talán többen visszafogottabbak lesznek, és nem jelennek meg, még arccal, névvel sem olyan személyiséget sértő dolgok, amik a közelmúltban csak lejáratták a Klubot. (amikor is egyik , másik társunkat,....ilyen -olyan közönséges alpári kifejezéssel illettek...!!!!!) Bízom benne, és hiszek a szabályzat erkölcsi értéket megtartó erejében. LM

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 12 éve

A networkra be lehet regisztrálni fotó nélkül és minden más kép feltöltésével is. Ez azonban az egész közösségben okoz már gondot, már azok akik ki fejtik tiszteletlenségükkel mindenkit bosszantó tevékenységüket. Addig amig nem okoznak problémát szerintem nem is zavar senkit, de amikor inkognitóban a maguk által tévedhetetlennek hitt , de mindenki más agyára menő véleményüket telepítik ránk már lehet mire hivatkozni.
Átmeneti időt hagyunk az alapszabály megismerésére. A fotókat utólag is fel lehet tölteni, erre időt kell hagyni, ha jóindulatot tételezünk fel lehetséges, hogy az első napokban nem is sikerül neki. A magyarnóta klub alapszabályzatában irtak összhangba fognak kerülni az egész közösség alapszabályzatával. a most fotó nélkül feltett tagok értesítve lesznek. Még az is meglehet, hogy valaki direkt rakta fel csakhogy kötözködjön velem. A szűrést a technika nem teszi lehetővé a klubvezetők számára. Csak utólagosan tudom a tagokat átszűrni. Nekem nem az a célom ezzel, hogy most diktatórikus módon kizárjak a klubból mindenkit akinek nincs fotója, hanem az, hogy kiszorítsam a mások megbántását célzó irigykedő alattomos véleményüket nem vállaló arc nélküli megjegyzéseket..
Tehát a kákán ne keressetek már csomót.
Fórumozzatok, toltsetek fel, véleményezzetek. Mutassatok példát mások számára hogyan kell inteligensen a magyarnótát képviselő módon a klubban commentezni, topikozni. A magyarnóta klubban folyó klubélet magas szinvonalon legyen mérve, ne azt halljam , hogy mi folyik már megint a magyarnóta klubban, hanem, hogy nézzétek meg és vegyetek már példát a magyarnóta klub tagjairól, véleményükkel, magatartásukkal segítik és előremozdítják a klubban folyó műhelymunkát, segítik egy magyarnótával kapcsolatos tudásbázis létrejöttét.
A többi maradjon az én dolgom.
További kellemes időtöltést , nótahallgatást és jó munkát kívánok minden tagunknak és látogatónknak.klubvezető

Válasz

Petik Erzsébet üzente 12 éve

Az alapszabályzatban foglaltakat nagyon jó ötletnek tartom, nagyon jó lenne ha mindeki betertaná az abban leírtakat! DE.... az én véleményem, és sajnos személyes tapasztalatom az, hogy néhány acsarkodó, irígy, rosszindulatú klubtag kijátszva a szabályokat regisztrál néhány kamu nevekkel, bárhonnan feltölt kamu fotókat a profiljaira, és máris indulhat a rágalmazás, a sértő komment, mások lejáratása,szavai kiforgatása, karöltve egy-két csókos szövetségesével, akár még moderátorral is............Akkor mit ér az alapszabályzat? Arcos profillal is köztünk vannak a nem idevalók, akik bort isznak, és vizet prédikálnak. Ezt hogyan lehetne kiszűrni? Nem az én agyamból pattant ki ez, sajnos nagyon is igaz, hiszen ellenem is már megtörtént ez a merénylet, de még jónéhány klubtársammal is. Szerencsére minden csoda három napig tart.. Becsüljük meg ezt a nótás klubbot, hiszen ebben a gyűlölködő, acsarkodó világban a nóta szeretete megnyugvást hoz szívünkbe!
Üdvözlettel:P.E.

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Véleményem ugyan az, mint az előttem szólónak. Én is észrevettem , hogy továbbra is helyet kapnak vagy itt maradhatnak a közösségben ,az " arctalan " képekkel belépők . Akkor miért is készült el az " ALAPSZABÁLYZAT" ? Olvassák egyáltalán az abban foglaltakat? Üdv LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Vannak olyanok, akik belépés előtt nem olvassák el a KIK LEHETNEK TAGOK című fejezetet.Fénykép nélkül mégis itt vannak. Ki fórumozhat (arccal és névvel). Lehetséges a szűrés? Ha igen, akkor már be sem léphetnének.

Válasz

Kiss Imre üzente 12 éve

Korekt, jószándékkal, és jó akarattal minden klubtag számára betartható alapszabály.

Válasz

Sápi Gyula üzente 12 éve

Szépen kidolgozott alapszabály, mindenki számára akinek lelkében él a magyar nóta betartható. Köszönjük a fáradozásokat.

Válasz

Cziria Tibor üzente 12 éve

Én is csatlakozom azelottem lévok hozzáálásával,mivel énis nagyon szeretem amagyar zenét, csak az abaj hogy elég hamisan énrkelek.Remélem ez megbocsátható?

Válasz

Marton Lászlóné üzente 12 éve

Igen: Ez a klub a Magyarnótáról kell, hogy szóljon hisz ez a mi örökségünk és büszkének kell lennünk, magyarnótánál nincs szebb a világon!

Válasz

Csivincsik István üzente 12 éve

Nagyon alapos és tisztességes alapszabály,remélem minden tag elolvassa,és az ott foglaltakat be is tartja.

Válasz