Fekete Andrásné üzente 12 éve

Én mint néző voltam jelen a férjemmel. Mindkettőnknek nagyon tetszett a műsor. Így az igazi, nem a TV-ben. Bár azon a véleményen vagyok, hogy a médiában is kellenének ilyen műsorok. Köszönöm, hogy ott lehettem.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 12 éve

Magdika, te igencsak szerencsés lehetsz a klubvezetést illetően, hogy a kidobott tagok nem jelentkeztek be ujból másnéven a klubodba és nem folytaták áldásos tevékenységüket.
mivel vezetőink szerint a klubvezetés csupa szórakoztató és örömöt okozó tevékenység és ha munkának minősülne csak nyűg lenne. ezt szem előtt tartva engedd meg, hogy én ne azzal szórakozzam már, hogy hajigáljam kifelé az ilyen kötekedő mindenkinél mindent jobban tudó alakokat., akik előre megfontoltan, rosszindulatból megpróbálák megzavarni nyugalmunkat és az sem valami szórakoztató, hogy emailjeimben állandóan cseszegettek mit hogyan és miért csináljak
Vannak itt más klubok is ahol cifrábbnál cifránn bejegyzések jelennek meg és a kihajigálás nem vezet eredményre.
Akkor itt miért vezetne?
Hogy nehogy azt higyjéttek csak az ujjamból szoptam az egészet be is mutatok itt nektek egy buggyant alakot aki ha megjelenne a te klubodban nem tudom miként szabadulnál meg tőle.
Mindaddig amig léteznek gerinctelen, tisztességtelen irigy és mások munkáját semmibevevő figurák az éteren akik a"szent Internet névtelensége és a szólás szabadság védőbástyái mögött elbújva tudják még a passzát szelet is ők fingani, hát addig bizony a legjobb tanács, : „don't feed the trolls” (ne etesd a kötekedőket A kötekedőknek a veszekedés, a zavar és a felfordulás a lételeme: ha vitába szállsz vele, csak a kedvére teszel. Ahogy a mondás tartja: ne kezdj birkózásba egy disznóval. Mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezi is.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 12 éve

Én nem könyörögnék egyes emberek képmásáért, hanem amikor személyét nem vállalva ilyen hangot üt meg, azonnal törölném a klubvezetői engedély alapján. Ez egy privát ember által létrehozott közösség, aminek nincsenek írott szabályai, és ha a jóízlés azt diktálja, hogy bomlasztást ne lehessen csinálni, akkor nincs helye a hozzászólásának. Rövidre kellene végre zárni ezt a dolgot!

Válasz

Farkas Rozália üzente 12 éve

Kedves Klubtársak!
Azt hiszem, aki név nélkül ír bárhová, bármit, nem szabad adni a szavára! Ha nincs valakiben annyi becsület, hogy vállalja saját gondolatait, akkor inkább ne írjon, vagy ne írhasson semmit!
Én a magam részéről szeretném megköszönni László Marika szervező-rendezőnek a meghívást, s kívánom, hogy a 11 évi szervezését ilyen beírásokkal ne zavarja senki. Azt gondolom, hogy aki szervez, csak az tudhatja, mennyi munkával járó dologról van szó. Köszönje meg Újpest Marikának, hogy ennyi éve foglalkozik ezzel a dologgal, remélem, még sokáig így lesz! További sok szép műsort kívánok!
Nótás üdvözlettel: Farkas Rozália

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Kovács Péter tagtársunknak , és a többi kedves , reálisan gondolkodó barátunknak a véleménye teljes mértékben igazolást ad mindenre!!! Köszönöm. Még talán annyit az egészhez.. Csak szánni való az olyan békétlen lelkületű ember,aki összevissza hadovált. De talán emlékeztetném őt valamire!!!! Újpesten én alakítottam meg , az újpesti muzsikusokat SEGÍTVE az " Újpest " cigányzenekart, hogy ha ritkán is , de színre lépjenek. És kiállok mellettük !!!! Továbbá a Zenebarát Kör énekes - tagok közül, akik megütik a szintet minden előadáson 2-3 ott van. Néha már engem szóltak meg azért , ha egy- egy nem éppen megfelelő felkészültséggel került oda. DE EZUTÁN, A MŰSOR SZÍNVONALA MIATT, MÉG JOBBAN KISZŰRÖM !!!! Továbbá örömmel és minden dotáció nélkül veszünk részt a kis kórusommal az Újpesti szabadtéri megmozdulásokon, hogy azzal is hangulatot adjunk az újpesti embereknek. De kérdem én, Hol tolonganak ezek a méltatlankodó egyének akkor, mikor segíteni kellene ? Erről ennyit. Vagy talán Szikora Pisti barátunk és F. Jenő kitűnő nótaműsorok rendezője is (Kecskemétről, vagy K.KunFélegyházáról ) szedte össze a fellépőket ??? Ők is a Városukban végzett sok sok éves kultúrális munkájukért kaptak elismerést , és nem azért mert helybélieket léptettek fel. Sőt, ők még jobban odafigyeltek a műsoraik minőségére ! Még egyszer köszönöm a józan és egyenes hozzászólásokat. Talán nem itt tartana ez a műfaj, ha nem a gyűlölködés uralkodna el némely társainkon. dalos szívvel LM

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 12 éve

A javaslat, mely szerint anonim módon, arckép és név nélkül senki ne tehessen hozzászólásokat., szerintem is nagyon jó ötlet. Ennek bevezetési lehetőségét a klubban fontolóra veszem,, a javaslatot továbbitom a network közösségének vezetőségéhez., hogy megvizsgáljuk az inditvány bevezetése milyen hatással lenne a klubok életére illetve az egész network közösség működésére.

Szerény véleményem szerint, ha valakinek véleménye van, akkor nem bújjon álnevek, mögé, hanem vállalja fel a saját nevét. A névtelenség mögé bújva írt vélemény súlyos hiba és gyáva egy dolog, egy kicsit a "kibicnek semmi se drága" .játéknak tűnik. Arctalanul könnyen elszaladhat az ember keze és olyanokat hoz kellemetlen helyzetbe akik nem érdemlik azt meg
Az internettel kapcsolatban sokszor felmerül ez a vád, hogy arctalanság mögé bújva bárki bármit mondhat meghúzódva a szólás- és véleményszabadság védelme alatt a Szent Internet ellenőrizhetetlen névtelenségében és a névtelenség álcája mögött próbálják romba dönteni a náluk tehetségesebb emberek munkáját, több-kevesebb sikerrel
Engem nem zavar a kritika, amennyiben az valóban kritika. Az alaptalan és névtelen személyeskedés és fröcsögés viszont annál inkább.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Elolvasva a hozzászólásokat, ennek a javaslattételnek már korábban el kellett volna "hangzania",akkor sokan nem lehettünk volna kitéve a sunyi,arc nélküli hozzászólások támadásainak. Én,mi, nem vagyunk nyomozó hatóság, az alaptalan vádaskodások, hamis, összekuszált félinformációk kibogozása, nem a klubtagok feladata, egymásra mutogatással nem lehet igazságot,rendet tenni. Sánta Béla klubtársunk talán tudni véli,hogy ki az a prominens, meghatározó egyén, de valószínűsíthető ,hogy ő sem lehet biztos a dolgában, mivel nem nevezte meg az illetőt.
Jó lenne, ha ez az indítvány megvalósulhatna, de összességében a Network közösségre kellene ezt a szabályozást alkalmazni.
Kérdés,hogy ennek ilyenformán való bevezetése milyen kihatással lenne nem csak a klubunk,hanem az egész közösség további működésére.

Válasz

Koltai László üzente 12 éve

Egyetértek az előttem szóló Kovács Péterrel, én is indítványozom a klubvezetés felé hogy anonim módon, arckép és név nélkül senki ne tehessen hozzászólásokat...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nem a véleménynyilvánítás szabadságától szeretnénk Önt megfosztani, hanem attól a lehetőségtől, hogy azonosítás célját szolgáló fénykép és név nélkül belerondítson mások értékteremtő, közösség által is elismert munkájába. Ismételt kérésem a klubvezetés felé, hogy azonosíthatóság nélkül senki ne mondhasson véleményt mások teljesítményéről, mert ez a fórum nem azért van, hogy vélt sérelmeket sunyi módon, álarc mögé rejtőzve hangoztassunk és toroljunk meg, hanem párbeszédben, arcunkat és személyiségünket vállalva, vitassunk meg. Ezt az elvárást a véleménynyilvánítás feltételévé szeretném tenni.

László Máriát lehet kritizálni és lehetséges, hogy van hiba a munkájában (melyikünk munkája tökéletes?), de név nélkül nekirontani és azzal vádolni, hogy ő mindent csak a saját önző dicsőségére tesz, méltatlan. Nekem nincs egyéb okom László Mária védelmére, mint amit innen a klubból megismertem tevékenységéről. A hiúság és az elismerés iránti szorgalmas törtetés egyébként csak akkor ítélendő el, ha nincs mögötte teljesítmény. A behízelgő modorú ömlengéseket én sem csípem, de ennél jobban elítélem, ha alkotó munka kap méltatlan kritikát megérdemelt elismerés helyett.

Ha Ön amatőr énekes és szeretné megmutatni tudását közönség előtt, javaslom, jelentkezzen valamely nótakörbe. Nem csak Újpesten működik ilyen, azonkívül hangsúlyozom: László Mária nem újpesti énekeseknek szervezi azt a műsort, melyet kritizál. A tehetséges újpesti énekesek pedig ugyanúgy megtalálhatják a módját más kerületben vagy helységben szervezett nótaműsorokban való szereplésnek, amennyire a nem amatőr, de tárgyi tekintetben „helyi illetőségű” Farkas Rozika vagy Koltai Laci sem csak a túrkevi juhász- és böllérfesztiválon lép fel – őket ugyanis sokan és sokfelé hívják.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

T. Klubtársaim! Nem a műsor sikertelenségét, vagy a neves énekeseink előadását kérdőjeleztem meg mivel én is ott ültem a közönség soraiban. A sérelmem csupán az, hogy én Újpesten élek, amatőr szinten énekelek is, Újpesten is vannak nagyon jó énekesek, nem csak azok akik akik a T. műsorrendező-szervezőnő nyugdíjas-zenebarát körében járnak, kiket olykor be is tesz a műsorába....Kedves L. M.! ha Ön oly sokat tesz Újpestért hogy kikilincselte, és összegyüjtögette magának a sok nyugdíjastól azt a bizonyos mennyiségű szavazatot, amiért kerületünk kitüntetettje lett, akkor tegyen is valamit szeretett kerülete nótásainak érdekében is! Ne csak a saját anyagi érdekeit vegye előtérbe. Ezt nem csak az enyém, hanem sok nótástársam nevében is írtam!
T. Kovács Péter! A több mint hétezer magyarnóta klubbtag közül nem én vagyok az első itt a nótaklubban, kinek nincs profilképe, sőt nem is a saját nevén regisztrált, ezt Ön is tudja. Véleménynyilvánításnak van helye, az én véleményem az volt, amit leírtam, Csak az a problémájuk, hogy nem azt írtam amit önök hallani szeretnének!! Ennyi. Éljen a nóta!
Nótás üdvözlettel:Egy nótakedvelő

.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tekintve, hogy László Mária műsorai Balogh Imre műsorainál nem kevésbé nívósak, és benne nem amatőr énekesek, továbbá országos ismertségű énekesek rendszeresen fellépnek, ezúton helyre kell igazítanom Önt. Ha még esetleg nem találná vagy keresi a helyét, helyreigazítás mellett megfelelő helyre igazítás is járna Önnek a nótakedvelők érdekében, tisztelt „Nóta Kedvelő”! E klubban ugyanis nemkívánatosak az azonosítatlan személyhez vagy személyekhez kapcsolható hozzászólások, különösen, ha minden alapot nélkülöznek és nem építő jellegű kritikát jelenítenek meg, hanem irigység, vélt sérelem vagy rosszindulat fűti azokat. László Mária nótaműsorai a célközönség és a meghívott előadók tekintetében egyaránt túlmutatnak Budapest IV. kerületén, mint ahogy Balogh Imre sem Debrecen egyik kerületéből hívja a fellépőket – bárcsak minden budapesti kerületnek és minden vidéki nagyvárosnak lenne egy László Máriája vagy Balogh Imréje!

Klubvezetőnknek egyúttal javaslom, hogy név és fénykép nélkül senki ne lehessen klubtag, vagy ne tehessen közzé semmilyen véleményt.

Válasz

Bordás Cecília üzente 12 éve

A vezetöseg neveben megkerem,hogy lejarato,gunyos,hozzaszolast a klubban ne hangoztasson!Ilyen viselkedest nem toleralunk!
Laszlo Marika egy elismert,markans szemelyisege ennek a müfajnak.
Kitünteteset ha dicserni nem akarja,hat ne tegye,de gyunyosan irni erröl sertö es megalazo.
Üdv.Cecilia a klub moderatora.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

Sajnos én ezen a rendezvényen betegségem miatt nem tudtam ott lenni,de minden alkalommal pozitív visszajelzést olvasok arról,hogy milyen sikeres volt és jól érezték magukat akik ott voltak akár,mint énekes akár,mint néző.
Nekem is volt már alkalmam énekelni László Marika által rendezett nótaesten és egy ilyen nagy szabású rendezvény,bizony rengeteg munkával és odafigyeléssel jár. Akkor is ,mint most is,teltházas volt a szinház terem.Nem kellene mindíg olyan embert "kikezdeni",aki sokat tesz azért,hogy hallgathassák a szép magyar nótát az énekesek előadásában.Szerintem figyelmen kívűl kellene hagyni az ilyen negatív visszajelzést.Szeressük egymást NÓTÁSOK.Még további szép nótás rendezvényt kívánok.
A szervező meg azt hív meg,akit arra érdemenek tart és emeli az est színvonalát.
Ne bántsátok

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ismét elkezdődött a névtelen hozzászólás, kritika, valaki??? részéről. A megnyilvánulásból arra következtetek, hogy az illető Hölgy vagy Úr újpesti érdekeltségű, lehetséges, nem is nótakedvelő, hanem egy olyan "nótaénekes" , akit László Marika mellőz. Nagyon sokszor ki elemezték már a hozzáértők az amatőr illetve profi énekesek helyzetét ebben a műfajban.
A Nóta Kedvelő barátunk igen tájékozatlan, de felvilágosítom: Balogh Imre, aki néhány éve igen rangos műsorokat rendez és szervez a Lovardában, amatőr énekesként lép fel a műsoraiban, de a "Nagy" nevek mellett mindig vannak olyan szintén amatőr énekesek, akik névtelenek, ismeretlenek, sőt még a plakáton sem szerepelnek, mint pl. legutóbb szeptember 25-én a szabadszállási nótaverseny két győztesét hívta meg. És Fejős Jenő is felkarolja a még nem profi kategóriába tartozó énekeseket.
Én minden kritizáló hozzászólónak azt tanácsolom: Ő is szervezzen, mint Balogh Imre, Fejős Jenő, László Marika stb. és aztán felvállalva kilétét, utólagosan lehet beszélgetni, ki mit, hogyan csinálna másként.
Üdvözlettel: egy amatőr

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Marika! Jól fogalmaztál- "irigységtől tomboló világ"- Sajnos ezen gusztustalan emberi sajátossággal már én is találkoztam, itt a Nótaklubbon belül is. Az benne a legszomorúbb, hogy az illető, klubunk prominens tagja, a nótához ténylegesen közelálló személy. Olyan kritikával illetett, melynek valóságtartalmában, szerintem még ő maga sem hinne. Természetesen vitát nem indítottam, mert úgy értékeltem a hozzászólását, hogy ezzel csak saját magát égette a hozzáértő, többi kedves klubtársam előtt, vagyis ezzel a kijelentésével önmagát jellemezte.
Kedves Marika! Tudom, hogy bosszantó az ilyen igazságtalan, meg nem érdemelt vádaskodások olvasata, de mi hála Istennek, tudjuk, hogy valóságtartalma ellentétes azzal, amit állítanak az odaadó, lelkiismeretes munkáddal kapcsolatosan. Az meg teljesen önmagáért beszél, hogy fel sem meri tárni tisztességes kilétét a tisztelt Anonymus Úr/hölgy/.
Az a kérésünk, hogy továbbra is ebben a megszokott és bevált módszerrel és odaadásoddal szervezd továbbra is ezeket a csodálatos nótaműsorokat, a mi megelégedésünkre, amihez sok kitartást, erőt és egészséget kívánunk!
Az igazi nótaszeretők nevében: Sánta Béla

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Bocsánat!!! Tudja e kedves " Nótakedvelő társam " , hogy mi a különbség díszpolgár és Újpestért -díjas között ???? Ha tudja, akkor talán figyelnie kellene egy kicsit arra is, hogy mit ír le, de úgy látszik a fergeteges felindultsága nem ad erre lehetőséget. Egyébként milyen érdekes!! Minden őszinte nótás tagunk felvállalja a nevét. Sokunk szerint ez lenne tisztességes és emberhez méltó ! De hát ezt nem kívánhatjuk mindenkitől. Pláne ebben az irigységtől tomboló világunkban.

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Kedves barátaim, hozzászólók ! Anna, Béla , László, Izolda és mindenki aki ott volt! Itt csak én tartozhatok köszönettel nektek, és valamennyi-mindenkori előadónak, segítőimnek, a közönségnek, mert minden igyekezet és munka értelmét veszítené, ha Ti, és az említettek nem állnának így a műfajunkhoz, mint ahogy most és évek óta. Sokszor elmondtam már, hogy a lelkes énekesek, a nótát szerető - tapsokkal hálás közönség ad nekem igazán erőt a továbbiakhoz. S amit teszek, addig szeretném tenni amíg a teremtő engedi, és ad hozzá egészséget , erőt. szeretettel . LM

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Én nagyon büszkén és őszintén köszöntem meg az előadók közreműködését, mert a legjobbat , szívükből adták !! És talán nem is ismeretlen énekesek voltak. Talán érdemes lenne kedves dalos társam Önnek is megismernie . pl: Olyan " ismeretlen énekeseket ", mint Farkas Rozika, Erdős Melinda, Szabó Sándor, Koltai László, csak néhányat említve. EZEK ÖNNEK AMATŐRÖK ? Lehet, hogy én nem tudom akkor helyesen. Más részről pedig nem hiszem, hogy az lenne elítélendő, ha egy rendező megköszöni az előadók munkáját. Inkább talán az , ha nem ! De mindenki másként gondolkodik. Ezért is fejeztem ki örömömet az előzőekben , miszerint igen is öröm mindannyiunknak, hogy egyre több helyen vannak sikeres szép nótaestek. Mert ez, az igényt is mutatja ! S ezek között van ugye, de megint csak néhányat említve..., Kecskemét (Fejős Jenő, akit szintén a város kitüntetett ), Kiskunfélegyháza, Szikora István, akit szintén kitüntetett a város,) Debrecen (Balogh Imre és neje), Szegedről nem is beszélve, de ott van Dunaújváros, Túrkeve, Verpelét..és még sorolhatnánk. Ezeknek szerintem mindannyiunknak örülnie kellene, és nem utat engedni az írigységnek. Nem kedves dalt szerető Társam ?, A Zenebarát Társasköröm pontosan azért alakult meg, és már hál Istennek 4-ik éve sikeresem működik, hogy helyet adjon helyi és környékbeli énekes társainknak is. De ez főként a civil közönségem igényére és kérésére alakult. Tájékozatlanul ne menjen bele kritikába kedves dalt szerető barátom, mert akkor látnia kellene, hogy abban az évi 2-3 kis műsorainkban mindig ott van 1-2 Zenebarátkör tagunk is. Mi nem NÓTAKLUB vagyunk itt Újpesten!!! nem kell egy kalap alá venni. Itt már jóval a KÖR megalakulása előtt rendeződtek a Nótaestek. A KÖR csak jóval utána alakult meg, egészen más céllal!!!! A drága nótakedvelő közönségem kérésére. Szép békés napokat kívánok . LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Eljutottunk odáig, hogy az amatőr énekeseknek, és a kevésbé ismert énekeseknek hálás szívvel, kell ömlengeni a szereplés után a műsor szervezőnek, / HADD FÜRÖDJÖN A DICSŐSÉGBEN/ talán máskor is műsorba hívja....Debrecenben Balogh Imre és felesége Hudák Ilona sűrűn, / nem évente háromszor/ mindíg nívós, rangos nótaműsorokat rendeznek, fergeteges sikerrel, és önzetlenül... Példaértékű, nemes cselekedet volt az utolsó Jótékonysági Műsoruk is. Mások is példát vehetnének róla! Apropó! Újpest agyondicsért, kitüntetett díszpolgára miért nem hív a műsorába Újpesti énekeseket is? A város vezetői tudják ezt? Hiszen nagyon jó énekesek vannak ám itt! Kedves Mária! Önt ismerve, már lassan elkezdi a tavaszi műsort összeállítani, amihez sok sikert kívánok, de szeretnénk újpesti művészeket is látni a műsorban.
Egy nótakedvelő

Válasz

Sipos Izolda üzente 12 éve

Kedves Marika! Tiszta szívből gratulálok ehhez a nagyszerűen megszervezett nótaesthez nagyon sok munkát és energiát kellett befektetned ahhoz,hogy minden ilyen gördülékenyen, szervezetten menjen.A bekonferálás mellett is tudtál gondoskodni a meghívott vendégek vendégül látásáról, Minden elismerésem. Nagy élmény volt a zenekarral is énekelni,köszönet nekik. A hálás közönségnek köszönöm a biztató tapsot. Nagy élménnyel tértem haza,köszönet ezért a szép estéért.Nótás barátsággal Izolda

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Kedves Marika! Én mint néző / és egyben videós / voltam jelen a nótaműsorodon, és veszem a bátorságot, hogy az egész közönség nevében értékeljem a rendezvényedet. - Csodálatos. csodálatos, és harmadszor is csodálatos. Elismeréssel gratulálok úgy a rendezéshez, mint a kiváló énekesek, és hát természetesen a profi zenekar nyújtotta teljesítményekhez. Sajnos a televízió nem volt jelen, amit egy egész ország nótaszerető tábora bánhat, de némi kárpótlást tudok adni az én, műsorról készített amatőr felvételeim segítségével, de természetesen a Te jóváhagyásoddal!
Csupán egy negatívja van ezen rendezvényeidnek- az, hogy ritkán vannak. Tudom, ennek az évi 3.4 alkalomnak is örülni kell, hisz szponzorált adományok teszik lehetővé, hogy nótás barátaink megkaphassák azt, amit megtagad a kormány tőlük. Köszönet minden segítőkész szponzornak, a város vezetőségének, és mindenkinek, aki ha csak egy kicsivel is, de hozzájárul ahhoz, hogy drága magyar kincsünk, ily módon jusson el a műfajkedvelőkhöz!
További szép sikereket!
Nótás elismerésemmel. Sánta Béla

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 12 éve

Én is köszönöm a meghívást Marikának, nagyon jól éreztem magamat Újpesten! Köszönöm a közönségnek a tapsot, a zenekar profi kíséretét és énekes társaim kedvességét!!
Sok hasonló teltházas nótaműsort kívánok a jövőben is, nótás barátsággal:Ani

Válasz

Koltai László üzente 12 éve

Hálásan köszönöm Marikának a meghívást erre a csodálatos nótaestre! Ilyen telt háznak, és ilyen hálás közönségnek, nem utolsó sorban ilyen kiváló zenekarral egy élmény énekelni!
További jó szervezést és hasonló sikereket kívánok!
koltai lászló

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves és nagyszerű előadónak színvonalas fellépését az október 14-i Újpesti Nótaesten. Csak pozitív visszajelzéseket kapok folyamatosan, ami a remek előadásotoknak köszönhető. Mindenki a legtöbbet és a legjobbat adta. A drága közönségem úgy érzem minden énekes barátomat a szívébe fogadta. KÖSZÖNÖM NEKTEK !!!! LM

Válasz

kiss józsef Lajosné. üzente 12 éve

Nekem nagyon is tetszik, a magyar nóta..... Csak az a baj, hogy nem tudok elmenni, egyszer egy jót múlatni............. Kívánok sok szerencsét, a művész és tehetséges embereknek!!!!! üdv. Ica.............

Válasz

Mészáros János Elek üzente 12 éve

Kedves Mária!

Sok sikert kívánok a Nótaműsorhoz! Biztosan nagyon jól fog sikerülni.

Tisztelettel:

mje

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Kedves Rozikám ! Gyula valóban egy kicsit messze van, de ígérem úgy fog zengeni a nóta énekeseink ajkáról, hogy ott is fogják hallani. Köszönöm a biztatást. dalos üdv LM

Válasz

Tóthne Rozalia üzente 12 éve

Marika! Rendezvényed biztosan nagy sikert fog aratni! Mit nem , adnék érte, hogyha ott tudnék lenni, de sajnos gyuláról, nem tudom megoldani ! Sok sikert4 Biztosan helyettem is sokan fognak lenni!!! Üdvözlettel: Rozália!

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Köszönöm Zsuzsa !! Igen , a szervezést, rendezést már mindig időben el kell kezdeni. Azt hiszem én elég időben kezdtem... mindössze 11 éve !!! S hogy meddig??? Amíg a jó Isten erőt ad hozzá. Az igény hál Istennek nagy rá. Nem igaz, hogy haldoklik a műfaj !!!!! Helyet, lehetőséget, megmutatkozást adni előadóinknak, muzsikusainknak , és örömet a közönségnek , az egy nagyon szép kihívás és feladat. Nehéz, de gyönyörű. Azt hiszem ezt Te is tudod !!! Mert talán Te még nagyobb feladatot vállalsz. , hiszen hazánknak oly távoli csücskében nem lehet könnyű rangos műsorokat létrehozni. No, de hogy is mondta József Attila ?? ..." Ez a mi dolgunk , és nem is kevés.." üdv LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gratulálok Marika a következő szervezésedhez is!
Nagyon ügyes vagy, hogy már a palkátot is elkészítetted.
Bízom benne, olyan teltházas és sikeres lesz ez a műsorod is, mint az előzőek.
Üdvözlettel: Kádár Zsuzsa

Válasz