László Mária üzente 12 éve

Köszönjük, hogy korrigálták nevét . Természetesen a leírtakat tudjuk róla, no meg megtalálható az interneten is életrajzának teljes ismertetése. Én csak nevének véletlen elírását jeleztem, meg azt ,amire emlékezünk a Tv-s esti torna műsorát illetően , ahol lánykáival együtt tornáztatta meg a nézőket. Bizonyára mindenki tudja, kiről van szó, Hazánknak jó hírnevet szerző tornászunkról !!! A többi , az már családi ügy.

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 12 éve

Kedves Mária!

Igen! Valóban Makray Katalin olimpiai ezüstérmes tornásznőről van szó, aki Schmitt Pál köztársasági elnök felesége.

Vasváron született, ahová Budapesten élő családja menekült a második világháború fővárosi harcai elől. [6] Anyai nagyapja tüzér tábornok volt 1945 előtt, ezért kitelepítették a Hortobágyra. Férjével, Schmitt Pállal 1962-ben ismerkedett meg a tatai edzőtáborban, majd négy év múlva kötöttek házasságot.[1] Három gyermekük (Gréta, Petra, Alexa) és hat unokájuk (Gergő, Grácia, Vanda, Vendel, Vince, Flórián) született. (forrás: internet)

Válasz

Magyar Róbert üzente 12 éve

Kovács Úr!
Ön ne tiltakozzon, inkább tájékozódjon. Jobban tenné.

Válasz

Magyar Róbert üzente 12 éve

Tisztelt Nagy István!
A vilagtalalkozo.hu oldalon - mint azt említettem volt alább a hosszú hozzászólásomban - részletesen olvashat mindenről. Mellesleg: 12 helyszín több, mint száz programot kínál. A Magyar Világtalálkozó hivatalos honlapja még egyszer:
vilagtalalkozo.hu
Remélem, tudtam segíteni. Jó szórakozást kívánok minden arra tévedőnek.
Magyar Róbert

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tisztelt szervezők!
Több helyen utána néztem, de mindenütt csak a 4 nap, 8 helyszín, 100 program van közölve.
Én a feleségemmel 30-tól Hévízen leszek, és szerettem volna a részletes programot időponttal egybekötve olvasni. ha valaki tud ilyen részletes programot, közölje kérem.
Köszönöm!

Válasz

László Mária üzente 12 éve

Bocsánat ! Valószínű, hogy csak nyomdai elírásról lehet szó, de nem MARKAY Katalin, hanem , MAKRAY Katalin. Nekünk nagyon emlékezetes a kedves neve, mert egykor, ( " a mi időnkben ") a népszerű esti tornát vezette a TV-ben. Emlékeznek ugye ??? "-egy kicsi mozgás, senkinek sem árt...") Sokan kedveltük.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tiltakozom az ellen, hogy valaki politikamentesnek tüntessen fel olyan rendezvényt, melynek a producere „Göncz Árpád sajtó-média szervezője”.
A négyigenes népszavazás után Göncz Árpádot és az 56-os népbíró vejét hatalomra juttató poszt-kádári és poszt-ávós elittől szabadítsd meg, Uram, ezt az országot!

Válasz

Magyar Róbert üzente 12 éve

Tisztelt Fórum Olvasók!
Úgy is, mint a Magyar Világtalálkozó Szervezőbizottsági tagja, úgy is, mint fellépő szeretném Mindenkinek a figyelmét felhívni a következőkre:
a Világtalálkozóval kapcsolatban teljes, részletes információkat a vilagtalalkozo.hu internetes oldalon találnak. Nna, most olvastam végig a hozzászólásokat. Néhány megjegyzést engedjenek meg: elsősorban arra szeretnék rámutatni, hogy ez a találkozó abszolúte politikamentes. A Magyarok Világszövetsége azért nem lett megkeresve, mert mindenféle politikai vonulatot ki akartunk hagyni. Aki veszi a fáradságot és valóban körülnéz a Világtalálkozó honlapján, rájön, mennyi értékes művészi, tudományos és kulináris program várja az öt földrészről érkező magyarokat. Négy nap alatt több, int száz program. Sajnálatosnak tartom, hogy egy kedves(nek tűnő) Hölgy sértődöttségében velem foglalkozik, hivatkozva arra, hogy ő éjt-nappallá téve kutakodik a Világtalálkozó hírei után. Amennyiben így lett volna, biztos, hogy meglelte volna azokat az értékes művészeket, akik EBBEN a KÖZÖSSÉGBEN énekelnek. S akkor BÜSZKÉN hirdethette volna ŐKET, akik - mint mondani szokták volt - a mi kutyánk kölykei. Igazából nem szeretnék ezzel a témával foglalkozni, és kérem Szathmáry Olga Ottíliát, Ön se tegye. Fontosabbnak tartom, hogy azt a néhány művészt, akit meghívtam partneremnek a NYITÓ Műsorba, tiszteljék meg azzal, hogy jó társakként, szeretettel viseltetnek irántuk. Nem szeretem a hőzöngést, az önkéntes mártírkodást. Azt gondolom, itt, ebben a Közösségben van egy kitűnő közös nevező: a zene. Mégpedig az a fajta zene, amit kicsi korunktól fogva magunkba szívtunk a szüleink, az idősebbek által. Nem kellene ezt kisstílű vitabombákkal elrontani. Nagyon fontos, amiről most fogok írni!
Soha, senki részére ne adjanak pénzt a Világtalálkozó résztvevőinek! A Világtalálkozó Szervező Bizottságának Vezetői szívesen veszik a szponzorációt. Ez természetes. Ebben az esetben - aki szeretné támogatni az eseményt - kizárólag a Világtalálkozó Vezetőségével dr. Tanka László Elnök úrral tárgyaljon. A szponzorálás szigorú üzleti alapon történik. Mindazok, akik kunyerálnak magányszemélyektől, az LOP! Mint Szervező Bizottsági tagot, engem is meg lehet keresni ilyesfajta ötletekkel, de egy biztos: kizárólag dr. Tanka László elnök úrral fog üzletet kötni. És arra kérem Önöket, nagyon figyeljenek! Ne adakozzanak jöttment csibészeknek, akik valamit hazudva kicsalják Önöktől a pénzt. A Világtalálkozó honlapján fenn van, miként lehet támogatni és mit kap cserébe érte a támogató. Sajnálatos, hogy egy-két agyament emberszabású a Világtalálkozót használja fel lopásra. Kérem, akit megkerestek ilyenek, írják ide ki a pontos nevüket. Hangsúlyozni kívánom: a Világtalálkozó teljes mértékben elhatárolódik az ilyen kezdeményezésektől. Nagyon szomorú, hogy ilyen gazemberek a rossz hírét keltik ennek a nagyszerű kezdeményezésnek.
Végül: kedves Szathmáry Olga Ottília! Igazán nagyszerű, hogy segíteni próbál azzal, hogy megemlíti a Magyar Világtalálkozót. Én speciel örülök neki. Egyre kérem szeretettel: csak akkor tegye, ha ez nem okoz Önnek komoly gondot. S ha népszerűsíteni kíván minket, akkor kérem, tájékozódjék a www.vilagtalalkozo.hu oldalon. A onnan azt tetszik csemegézni, amit csak jónak lát. Sok sikert kívánok.
A Kedves Fórumozóknak: szívesen veszem,. ha valaki megkeres engem e-mailben a mrmagyarrobi@gmail.com címen. Mindenkinek szívesen segítek.
Köszönettel:
Magyar Róbert

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Olga Ottília!

Kérdésére választ kaphat, ha közvetlenül Viszt úrtól és feleségétől kérdezi meg, gyakori látogatók ezen oldalon.
Kívánom, érezze jól magát a rendezvényen!

Tisztelettel

Kovács Péter

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 12 éve

Kedves Kovács Péter!

Nagyon szeretném megtudni, hogy Viszt Péter és felesége hol és mikor lépnek fel...!

Még 1x, állítólag Szirmai Szilvia szervezi Rádpusztán a Bált, de hogy milyen bált az senki
sem tudja, mert erre gyüjtöget pénzt, tőlem is...

Örömmel venném, ha Magyar Róbert Úr közkinccsé tenné, tette volna - hogy Viszt Péter és Vári Piroska hol és mikor fognak szerepelni Balatonlellén! Netán Rádpusztán?

Szinte oknyomozó riport formában igyekeztem összevadászni az információkat...

Kérek Mindenkit, aki teljesebbé tudja tenni a Balatonlellei eseményeket juttassa el hozzám, vagy a Közösségi Oldalra az információt...

Köszönöm Péter! olgi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyra értékelem a Világszövetségnek ezt a nyilatkozatát, melyben az ilyen, Braunstein úr és holdudvara által gründolt rendezvényektől elhatárolja magát. Fontos, hogy közlésre került itt. Köszönöm.

Egyúttal remélem, a Göncz Árpádot szolgáló producer Joó Géza úr megtalálja majd kabaláját a programok között. Ami pedig a nótaműsort illeti, a lentiekből még azt is remélhetjük, hogy tényleg fellép nótaénekes is a műsorban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Olga!
Kedves gesztus az, hogy ön közzéteszi a Világtalálkozóról szerzett információit. Bármennyire is próbált minden infót összegyűjteni, lehetséges olyan,hogy valami elkerülhette a figyelmét.Magyar Róbert művész úr az általa ismert adatokat szerette volna önnel közölni.
Ő ezt udvarias formában tette,ön meg vádaskodásnak vélte. Én nem láttam meg benne a bántás szándékát, végezetül elnézést kért a zavarásért. Mindenkire vonatkozik a felhívása,miszerint egymást segíteni kellene, nem pedig kritizálni,belekötni,vádaskodni.
Önnek is illenék a jószándékot jó szívvel fogadni.
Csak ennyit akartam.

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 12 éve

A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE ADTA KI AZ ALÁBBI TÁJÉKOZTATÓT!


"Tájékoztatás: A Magyar Világtalálkozót nem a Magyarok Világszövetsége szervezi

2011. június 1.

Az egyre sokasodó kérdésekre válaszolva, a Magyarok Világszövetsége mindazok tudomására hozza, akiket illet és akiket érint, hogy a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) nem szervezője a Balatonlellén július első napjaiban megrendezésre kerülő I. Magyar Világtalálkozónak. A rendezvény szervezésére a Magyarok Világszövetségét nem kérték fel, a rendezvénnyel kapcsolatban a szervezők nem keresték meg.

Az MVSZ a balatonlellei rendezvényt elsősorban üzleti vállalkozásnak tekinti, amelyen a Dáridó egyforma súllyal lesz jelen a Magyarságismereti Szabadegyetemmel. A rendezvény a magyar pulit kabalának nevezi.

A rendezvény előkészítésében elsősorban a Panoráma c. amerikai színes újság, illetve az általa szervezett Panoráma Világklub holdudvarához tartozó személyek vesznek részt. Az újság hátterében az amerikai dollármilliomos Bánkúty Géza áll (korábban Bánkúti, korábban Frankel, korábban Braunstein), akiről dr. Bokor Imre részletes életrajzot közöl ( http://www.hufo.info/cgi-bin/main.cgi?szerv=bokor&action=view&message=330&location=messages ).

A közreműködők sorában második helyen a Magyar Kultúra Alapítvány szerepel, amelynek székhelyén (1014 Budapest, Szentháromság tér 6.) van a balatonlellei rendezvény központi szervező irodája. Az alapítvány elnöke Csoóri Sándor. Az MTI és az Info Rádió 2011. május 13-i tudósítása szerint a kormány döntött a Magyar Kultúra Alapítvány megszüntetéséről ( http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-433518 ).

További félreértések elkerülése végett tudatjuk, hogy a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) 1992-ben Magyarok Világtalálkozója néven rendezte meg a Magyarok III. Világkongresszusát. A Magyarok I. Világkongresszusát 1929-ben, a másodikat 1938-ban tartották meg. Ez utóbbi hívta életre 1938-ban a Magyarok Világszövetségét. A Magyarok Világszövetsége 1992 óta négyévenként rendezi meg a Magyarok Világkongresszusát. Az utolsó, a Magyarok VII. Világkongresszusának dokumentumai az MVSZ honlapján tekinthetők meg, itt: http://mvsz.hu/m7vk/reklam_m7vk.html .

MVSZ Sajtószolgálat - 7207/110601"

Az információt teljesebbé téve tettem közzé fentieket!

olgi

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 12 éve

Kedves Mindenki!

Még én kérek elnézést, de úgy gondolom - Vádaskodások helyett inkább tanuljunk meg kommunikálni!

Nem számonkérően! Egymást segítve!

Szeretettel Ölelek Minden Magyar Nótát kedvelőt és MINDAZOKAT, akik szívükön viselik
a Magyar Nóta ügyét, a magyar szív és lélek létjogosultását!

Szathmáry Olgi Otti

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 12 éve

NYÍLT LEVÉL MAGYAR RÓBERTHEZ!

Idézek:

"Kedves Szathmáry Olga!

Egyrészt örömmel olvastam a Magyar Világtalálkozó hirdetését itt a networkon. Azért csak egyrészt, mert a legfontosabb részek - érzésem szerint - kimaradtak.

Ennek a nótakedvelő Társaságnak van néhány prominens személye, akik fel fognak lépni a Világtalálkozón. Igazán jól esett volna, ha őket (is) propagálja, mert ugyancsak megérdemlik.

Gondolok itt elsősorban Viszt Péter magyar nóta énekesre és Párjára Vári Piroskára, valamint az egyedi kezdeményezésű Magyar Nóta Színházra. Ők a nyitóprogram fellépői, velük indul el az őrületes négy nap. Igazán megérdemeltek volna néhány figyelemfelkeltő szót.
Nna, de mindegy, nem bántani akartam, sőt! Egyszerűen szerettem volna a figyelmét felhívni arra, milyen értékes előadóművészek tagjai ennek a közösségnek.

Elnézést a zavarásért.

Magyar Róbert"

MEGJEGYZÉSEM, AMIT ÁTKÜLDTEM MAGYAR RÓBERT ÚRNAK!

Nagyon örülnék, ha MINDENKI, aki valmit tud a PROGRAMMAL KAPCSOLATBAN MEGOSZTANÁ VELÜNK... és nem vádaskodna!

Válaszom:

"Tisztelt Róbert!

Tényleg örülhetne a hírnek!

Az INTERNETRŐL CSAK ÚGY FÉL-FÉL CIKKEKBŐL SZEDEGETTEM ÖSSZE AZ INFORMÁCIÓT!

MÉG BORDÁS CECÍLIA SEM TUDOTT SEMMI KÜLÖNÖSET ÍRNI A PROGRAMRÓL, MEG

SZIRMAI SZIVIA SEM MONDOTT SEMMT, AKI A BÓNI LAJOS FELESÉGE ÉS ÁLLÍTÓLAG

Ő SZERVEZI

RÁDPUSZTÁN

A BÁLT!


EZUTÁN JÖN ÖN ÉS KIOKTAT!

NEM SEMMI KÖSZÖNET HELYETT!...

LEGALÁBB ÍRNÁK MEG AZ INFORMÁCIÓT A PROGRAMRÓL, HOGY HOL ÉS MIKOR FOG ÉNEKELNI AZ ÁLTALAM NAGYRA BECSÜLT VISZ PÉTER ÉS VÁRI PIROSKA!!!

AKKOR NAGYON SZÍVESEN KÖZKINCCSÉ TESZEM!

EGYEBEK KÖZÖTT KIKÉREM MAGAMNAK EZT A VÁDASKODÁST!

SENKI SEMMIT NEM TUD, VAGY MINT ÖN IS RÉSZLETEKET BOCSÁT A

RENDELKEZÉSEMRE ÉS BOCSI, DE

CSAK SZÁMON KÉR!

ÉN NEM VAGYOK FIZETETT ÚJSÁGÍRÓ!

HA BÁRHOL, BÁRMILYEN CIKKBEN MEGJELENT VOLNA, AKKOR MEGTALÁLTAM VOLNA...


ELFOGADOM A "SŰRŰ BOCSÁNATKÉRÉST" ! Főként a SEGÍTSÉGET INFORMÁCIÓ FORMÁJÁBAN!

ÜDVÖZLETTEL: Szathmáry Olga Ottilia a "Versek, idézetek, szép történetek> Az élet van , mely gyönyörűséges*

Budakeszi Klub, Együtt Budakesziért Fórum Vezetője és szerkesztője!!!

Válasz