VESZELKA MÁRTA üzente 12 éve

Kedves LASZLÓ KOLLÉGÁM,,GRATULÁLOK A SIKEREIDHEZ,,,UGYE EMLÉKSZEL MÉG RÁM,MI KETTEN NYERTÜK MEG A ,,JÁKÓ VERA,,,EMLÉK NÓTAVERSENY-1 DÍJJÁT,. (TATABÁNYÁN,,,2008-ban )TE VOLTÁL A FÉRFIAK KÖZT A LEGES LEGJOBB,GYÖNYÖRŰEN ÉNEKELTÉL. ÉN PEDIG A HÖLGYEK KÖZT AZ ELSŐ !!! arra a díjra,,én is büszke vagyok ám,,,reméllem még talizunk,nótás szívvel ölel márta

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Nádasdi László!

Én is gratulálok Önnek! Nagyon szépen énekel. Sajnálom, hogy a köszönetnyilvánításból kimaradt a Debreceni Magyarnóta Egyesület, mert ha jól tudom még csak 2 önálló estet szervezett, a többit mind az egyesület szervezi, azon belül is az Egyesület Elnökasszonya, Farkasné Berényi Márta. Neki köszönhető a teltházas közönség, ahol Ön több éve az egyik lelkes tag, aki emeli az egyesület színvonalát.
További sok sikert! L.I.

Válasz

Nádasdi László üzente 12 éve

Köszönöm a hozzászólásokat!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Videói híven igazolják az itt leírtakat.További sikereket kívánok.
KNS

Válasz

Soós Jolán üzente 12 éve

Kedves László!Gratulálok az eddig elért eredményeihez!További sok sikert kívánok!Jolika

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 12 éve

Kedves Laci! Tapasztaltam itt nálunk, hogy szereti a nótázásodat a közönség és ez a legnagyobb öröm énekesnek és nézőnek egyaránt.
További szép sikereket kívánok neked ezen az utadon!
Nótás barátsággal: Ani

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 12 éve

Kedves Laci ! Sikereid haladjanak tovább ,mert éneklésed magas szintű !! Éneklésedet tehetségedet Gyöngyöstarjánban is sokan megismerték. Nagy hatással voltál a közönségre.Szívből gratulálok teljesítményeidre.Nem szabad hagyni a Magyar nótát kihalni. V. Z. né. Marika

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

Kedves Laci!
Kívánok neked sok szépet,szereplési lehetőséget..Gratulálok az eddig elért eredményeidhez ezt már,csak fokozni lehet,ami meg is fog valósulni.Simon Zsóka.

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 12 éve

Gratulálok!Kedves László !

Még fiatalnak tartom magam,viszont mögöttem is lépkednek a még fiatalabbak,lesz utánpótlás,eredménye a közös igyekezetünknek,hogy éljen a magyar nóta !

További sok sikert,szereplést kívánok ,jó egészségben teljenek a szép nyugdíjas napok !

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Sánta Béla üzente 12 éve

Lacikám, én a BP TV nótaműsorából ismerlek Téged, azóta a magyar nóta -műfaj jeles képviselőjének tartalak.Gratulálok eddigi szép sikereidhez, amihez még további babérokat kívánok, s éltesd még sokáig nótánk szépségét!
Nótás barátsággal: Sánta Béla

Válasz

SIMON LÁSZLÓ üzente 12 éve

Sok gratuláció Nádasdi Lászlónak.Kell is növelni a magyar nótát kedvelök táborát,ezért jó, hogy támogatják és felkarolják.A mai fiatalok nak folytatni kell a magyar nóta szeretetét .

Válasz

Nádasdi László üzente 12 éve

Köszönöm a feltöltőnek !

Válasz