László Mária üzente 12 éve

Drága farmosi barátaim és kedves kórus tagok !! Ahogy kértétek, a helyetek meg van , mint mindig !Nagy szeretettel várunk benneteket!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

"S felvételei azért nincsenek szem előtt, mert nem mindenkinek ,( aki tehetséges ) adatik meg az a lehetőség, hogy mindenféle felvételeket készítgessen saját magáról és rakosgasson fel."
Magyarázkodás helyett keresgélt volna aYoutube-on, mindjárt talált volna néhány Czebe Iván videót.
Én találtam,fel is töltöttem az egyiket ide, ha Czebe úr kéri, természetesen törlöm.
Ui: kérhetné ,ha itt tag lenne..........

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Sánta Bélának szántam.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kiss Józsi-t odabiggyeszteni nem kegyeletsértés?????????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tisztelt Sánta Béla!

Ahogy ön fogalmaz a "nagyokkal" kapcsolatban,őket nem is tudnám kritizálni,mert kevés kivétellel alig vannak fent itt tagként,vagy ha itt voltak,már elhagyták ezt az oldalt.
Ez az oldal jórészt a rádió-tv nyilvánosságát nem véletlenül mellőző nótakedvelők, nótaénekesecskék oldala,hasonlóan önhöz,aki nem ütötte meg azt a szintet,hogy "szerzeményeivel" hegedű-játékával kiérdemelje magának a rádió-tv elismerését.
A nagyoknak nincs is itt szükségük a regisztrációs jelenlétre, megteszik helyettük azok a felvételek, amelyeket lelkes, dilettáns amatőrök feltöltenek ide.

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Kedves Béla! Egy amiben biztosak lehetünk!!! Nem tud ez az ÖNMAGÁT teljesen leredukáló ember elrontani semmit, főleg ezt a rendezvényt, melyre már napokkal ezelőtt nem volt jegy !!!!!!!
Megnyilatkozásai, ahogy mondja Béla , kegyeletsértő és gusztustalan Gaál Gabriella művésznő felé. S mind ez, csak őt minősíti !!!!!!! Valami hibádzik nála !

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Tisztelt Kádár Úr! Az én meglátásom szerint, nincs olyan művész, akinek az előadásában ne lehetne valamilyen problémát találni, akármilyen elismert előadó is legyen az. Akkor az úgymond "nagyokat" mért nem meri kritizálni?! Gondolom azért, mert már ahhoz nincs mersze! Igazat adok Zsuzsikának, nem szabadna ilyen negatív színezéket adni ennek a fájó megemlékezésű, gyönyörű és jóindulatú műsornak, mert ez már szinte kegyeletsértés, amit Ön művel. Minden fellépő művésznek köszönettel tartozunk, hogy azon tudásával amivel rendelkezik, hozzájárul a műsor sikeréhez, hogy illően megemlékezhessünk nagy példaképünkről, Gabikáról. Kérem szépen Sándor, ne rontsa el ezt a szívünk mélyéből várt és szeretni való műsort!!!
Tisztelettel:Sánta Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szomorú vagyok, hogy egy ilyen jeles esemény és plakát alatt ismét elkezdődött a torzsalkodás.
Igazából én is érintve vagyok a műsor illetve a plakát egyik szereplője lévén,
de még sem érzem az ingemnek és így nem is veszem magamra a lent leírt megjegyzéseket. Annyit fűznék hozzá, hogy Kádár Németh Sándor "futottak még" kategória nyeretlenjei manapság többet tesznek a magyarnóta fennmaradásáért, mint Ő vagy a kritizáló egyéb személyek. Ha nem lennének "futottak kategória" a húzó énekeseknek sosem lenne mikrofon a kezében.
Minden esetre kérek mindenkit, e gyönyörű plakátot és az ehhez kapcsolódó Gaál Gabriella emlékét méltatlan kritizálásaikkal ne sértegessék és a rendező-szervező László Marika áldozatos munkáját tartsák tiszteletben, aki - Hudák Ilkonát idézem - pénzt, időt, fáradtságot nem kímélve sok-sok éve szervezi a rangos műsorokat Újpesten.
Üdvözlettel: Kádár Zs.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A Tehetségteleneknek persze van pénzük. Most jöttem a falvédőről...........

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Mária!
Pontosan az ön által említett tehetséges nótaénekes felvételét hiányolom. Vagy jót, vagy semmit! Sajnos az itt látott felvételek 75-80%-a minősíthetetlen! Honnan ez az önbizalom,aki szereti a nótát ilyenek láttán elmegy tőle a kedve,nem beszélve arról,hogy a fiatalabb generáció meg sem kedveli. Sok helyütt egyet kell értenem Ráthy és Kovács urakkal.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

30 éves korhatár.Véletlen elütés

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Ilona!
Nem csak a számítógép előtt ülve foglalkozom a nótával.Rendszeres látogatója vagyok a szegedi ill. környéki nótaműsoroknak.
Kedvelem a nótát, operettet,klasszikus zenét (azt tanítok) van egy "pici" fülem hozzá.
Sorra rendezik a különböző rendű-rangú nótaiskolát végzett "énekesek" a versenyeket és a nótaesteket.Ezt nem lehet 2év Pestre járás útján elsajátítani. Erre születni kell, mint ahogyan a jó gigányzenésznek. Ők is annak idején nem 2 évig jártak a rajkóba, mégsem lett mindenkiből kiváló zenész.Pedig ők, ahogy mondani szokás "vonóval a kezükben születnek". Most is olvasom 4 hetes intenzív nótakurzus Veszprémben. Sajna ,szomorú vagyok,de nevetnem is kell.Ilyenekkel van tele ez az oldal,valaki 50-60 évesen zenei alapok -hangi adottságok nélkül egyszerre csak nótaénekes lesz. +0 éves korhatár a versenyeken, utána még esetleg tanítható az énekes-jelölt,utána már csak eröltetett próbálkozás. Mint egy helyütt írtam Szegeden is van egy Nógrádi nótaiskolás,de egy elég is belőle. Nógrádi úrral egész nap őt hallgattatnám.Visszakérné az engedélyét.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én csak kérdezni szeretnék. László Marika nem énekes, de nagyon sok köze van e műfajhoz, igen sokat tett és tesz érte. A legtöbben viszont olyan nótaest szervezők, akik nem BJ-k, nem MK-ok, de BJ-nek és MK-nak ők adanak fellépési lehetőséget. Ezért BJ és MK is elfogad minden fellépési lehetőséget, szervezze azt bárki, kísérje azt bármilyen hangszer,hogy e műfaj még megmaradjon általuk. Tolnai Andrist is ilyen szervezők hívnak meg legtöbbször. És a kérdésem: BJ, MK, MJ, TA, HKGy, TKL stb. miért fogadnak el ilyen szervezők által fellépést? Ha ez árt a műfajnak, gondolom árt nekik is. Azért kedves barátaim, mert Nógrádi Úr és ezek szerint Kovács Péter úr sem ért el semmit magasabb szinten sem. Én azt javaslom, Kovács Péter és Kádár Németh Sándor urak fogjanak össze és ha már a médiánál nem jutottak semmire, mutassák meg országos turnén, hogyan kell és kiket kell magyarnótaestekre meghívni.
Majd megtudják, 1000 Ft-os belépő jegy árából tudnak e öttagú cigányzenekart és húzós neveket finanszírozni.
Azt a színvonalat már csak úgy lehet megtartani, ha nagy énekeseink, és cigányzenészeink kedvtelésből játszanának és énekelnének. Viszont ha BJ elmegy egy szntetizátorral, akkor egy amatőr is kiállhat egy zenekarral. Egyik sem képviseli a klasszikus nótánkat.

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Kedves társaim!! A kritizálókról csak annyit : Aki nem tudja mihez szól hozzá,az ne égesse magát!! Halmozott tévedésben van a nagyra becsült Kádár társunk. Czebe Iván, nem ifjú korú , mint ahogyan azt megint csak tévesen hiszi. S felvételei azért nincsenek szem előtt, mert nem mindenkinek ,( aki tehetséges ) adatik meg az a lehetőség, hogy mindenféle felvételeket készítgessen saját magáról és rakosgasson fel. Bizony nagyon sok igen sikeres művész barátunk, csak élőben ajándékozza meg a nagyérdeműt. De azt dicséretre méltóan teszi. Békességet lelkében és több emberbaráti gesztust kívánok Önnek.

Válasz

Hudák Ilona üzente 13 éve

Tisztelt Kádár-Németh Sándor!
Nagyon könnyű kritizálni, otthon ülve a számítógép elől. Csak egyszer állna ki és szervezne egyetlen műsort, olyat amelyben teltházas közönséget hoz be. Vagy kiállna egy színpadra és egy-két számot elénekelne. Az Ön nevét csak a kritizálók között találtam, sehol máshol. Nem csak a név, a hírnév számít. Ebben a műfajban ennél sokkal többről van szó. Ami fontos, a tenni akarás, vagy kiállni több száz néző elé, és teljes odaadással, lelkesedéssel szórakoztatni a közönséget. És ami a legfontosabb, a magyar hagyományainkat tovább vinni. Mert csak így maradunk MAGYAROK. De az Ön kritikájából csak az elkeseredettség, a fásultság hangzik. Tisztelet és megbecsülés jár azoknak a szervezőknek akik időt, pénzt, fáradságot nem kímélve szervezik, művelik ( énekelnek) e szép hagyományunkat. Jobban tenné, ha az energiáját pozitív dolgokra fordítaná, akkor talán megértené miről is beszélek. Ne a felvételt kérje a szervezőtől, az Ön által még nem látott, halott énekesről, hanem fáradjon el személyesen és hallgassa meg az előadását. Egy ilyen szervezett műsoron másként látni, érezni a hangulatot, mint DVD-ről. Inkább segíteni kellene a magyarság, a hagyományunk ápolását. Fontolja meg, és gondolja át ezeket a tanácsokat, és talán egy picivel még boldogabbnak is érezheti magát.

Válasz

BAGI KATA üzente 13 éve

Nagyon szép ez a gesztus, hogy megemlékeznek erre a nagy énekesünkre,sokat tett a nótaéneklésért!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A fellépők között jó néhányan a "futottak még" kategória nyeretlenjei az eddig látott amatőr előadásaik alapján!!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Valóban elírtam Czebe Iván nevét,ő a Network Forma1 Fan klubjának a tagja. Bizonyára ön jól ismeri mint kiváló énekest, ezért is hívta meg a leendő műsorába. Fiatal kora ellenére rutinos énekes lehet.Egyetlen egy felvételét sem hallotta-láttam még.Itt a nótaklubban még senki sem láthatta, de már megérett egy ilyen műsorra. Kérnék öntől a műsor után egy róla készült videót. Remélem én fogok tévedni, akkor megkövetem önt.Kiss Józsiról meg annyit amennyit írtam....Nem vagyok megkeseredett,csak keményen kritikus. Ön úgy gondolja,hogy ide csak jót és szépet, többek között az ön magasztalását tartalmazó vélemények kerülhetnek. Ez DIKTATÚRA!!!!!!. Elég a nyaliból!!!!

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Nem tudom KI ÖN !!!! Sándor!!??? De hogy zavaros dolgokat ír, az biztos. Milyen Czibere Istvánról ír????? KI ÖN EGYÁLTALÁN???????????????? Aki úgy alkot véleményt valamiről, amihez halvány lila gőze sincs!!!!! Volt Ön már egyszer is itt Újpesten 10 év alatt EGY magyar dalos rendezvényen is ??? NEM !!! Akkor miről beszél ???? Ennyit erről. Ön kedves " uram ", egy nagyon tájékozatlan, megkeseredett ember, akinek úgy látszik kevés szép napokat adott a Teremtő. Gaál Gabriella hál Istennek olyan nagyszerű örök - ikonja a műfajunknak, akik ismerték, tudják, hogy nagyon becsülte azokat az énekes társait is, akik talán nem a nagy "csillagok " közé tartoztak, de képességeikkel éltették a magyarnótát!!! Akik őt tisztelték és szerették , és ott emlékezni fognak rá, bizonyára rájuk is jó szívvel tekint le az égi színpadról Gaál Gabriella, mint ahogy minden előadó végtelen tisztelettel adózik emléke előtt. Kívánom, hogy a gyűlölet és az írigység fogyjon ki az Ön lelkéből. Tisztelettel LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Csak úgy..... Czibere István és Kiss Józsi nótával kapcsolatos tevékenységét keretem a interneten,de sehol sem találtam. Valaki világosítson már fel.

Kiss Józsi a fellépő neve? Ha gyerek, akkor talán ifj. ,esetleg egy felnőtt férfi,akkor meg hogyan említhető így egy Gaál Gabriella emlékműsoron? na nemá!!!!!!!!!!!!

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Kedves János!!!! Ha nagyon hátul van a helyük, szívesen biztosítok az " OLDAL PÁHOLY "-ba, a pót - székes sorba előbbre!! Csak kérem jelezze. Igen! Lassan kitehetjük a " Megtelt " táblát. Hál Istennek. Öröm, milyen igény van erre a műfajra, és mennyien tisztelték, szerették Gaál Gabriellát !!!!! üdv LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Mindenki!
Megrendeltem a jegyeket a feleségem és jó magam részére, sajnos már csak az utolsó sorba kaptam jegyet. Ami egyrészt nem baj, másrészt ha ügyesebb vagyok jó lett volna kicsit közelebb lenni a művészekhez.
Azt az információt kaptam, ki fogják egészíteni a sorokat a nagy érdeklődésre való tekinetttel és pótszékeket is tesznek be.
Aki szeretne mindenképp résztvenni a műsoron, igyekezzen.

Üdvözlettel: L.J

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Szeretettel kérem, hogy az itt közreműködő énekesek ,lassan adják meg dalaikat, hogy ne legyenek ütközések. És még egy !! Erősen fogynak a jegyek, időben jelezzék igényüket. üdv LM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Még a márciusi jubilumi műsor le sem zajlott, igaz minden jegy elkelt, László Marika már szervezi a májusi emlék műsort.
Gratulálok Marika! Ez nem kis teljesítmény.
Üdvözlettel: Kádár Zsuzsa

Válasz