Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Nótabarátok és minden érdeklődő!

A héten szerdáig, azaz március 23-ig lehet még jelentkezni a találkozónkra.
Mivel a részvételi díjban meleg vacsora is van, ennek a létszámát is közölnöm kell, ezért kérek mindenkit, hogy az alábbi befizetési módok egyikén jutassa el a 3.000.-Ft-os fejenkénti belépő árát: Kiss Anna, 3200 Gyöngyös, Kossuth u.26.sz . postai címre,
vagy: Dudeláné Kiss Anna OTP 11773391-00161703 számlára.
Nótás barátsággal: Gyöngyösi Kiss Anna szervező
tel: 06-30-4294422

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Nótabarátok és minden érdeklődő!
Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a nótás találkozónkra a más rendezvényekkel egybeeső dátumunk ellenére is megfelelő az érdeklődés.
Az előzőekkel ellentétben viszont nagyrészt nem érkeztek be határidőre a részvételi díj befizetések, ami most megnehezíti a szervezés dolgát. A jövő héten a szállodának le kell adnom a végleges létszámot minden tekintetben.
Mivel a részvételi díjban meleg vacsora is van, ennek a létszámát is közölnöm kell, ezért kérek minden érdeklődőt, hogy jövő hét szerdáig, azaz március 23-ig az alábbi befizetési módok egyikén jutassa el a 3.000.-Ft-os fejenkénti belépő árát: Kiss Anna, 3200 Gyöngyös, Kossuth u.26.sz . postai címre,
vagy: Dudeláné Kiss Anna OTP 11773391-00161703 számlára.
Mivel számomra az elmúlt ünnepnapok "kórházi látogatással" teltek és a gyógyulás folyamata is több időt vesz még igénybe, ezért kérlek titeket, könnyítsétek meg azzal is a dolgomat, hogy jeleztek az elérhetőségeimen, hogy kívántok-e vagy sem részt venni a találkozón.
Az énekesektől pedig kérem az előadni kívánt nóták címeit hangnemmel együtt .!!!

Köszönettel és nótás barátsággal: Gyöngyösi Kiss Anna

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Ani! Nagyon tudlak sajnálni, hogy az utóbbi napjaidat a kórházban kellett eltöltened. Az összes klubtagunk nevében, mielőbbi teljes felgyógyulást kívánok, légy újra olyan fitt, egészséges, és életvidám, mint amilyennek ezidáig megismertünk.
Teljes mértékben egyetértek veled, mert már én is szerveztem hasonló rendezvényeket, és bizony, bizony nincs rosszabb dolog a kiszámíthatatlanságnál. Ezért kérek én is minden kedves jelentkezőt, aki részt kíván venni az április 2-i nótás rendezvényünkön/ ahol és amikor megpróbálom megalakítani a nótaegyesületünket/ az minél hamarabb adjon számot szándékáról azzal, hogy a kért időpontig/ tehát szerdáig/ adja fel, vagy utalja át Aninak a személyenkénti 3.000 Ft-ot.
Köszönöm Ani nevében is kedves közreműködéseteket, mert higgyétek el, nagyon nagy segítség Aninak, így már mindjárt tudja mihez igazítani a dolgokat.
Sánta Béla

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves jelentkezők és érdeklődők!
A részvételi díjat lehetőség szerint a hétvégéig az alábbi címre kérem postázni:
Gyöngyösi Kiss Anna 3200 Gyöngyös, Kossuth u.26.sz.
Várom még a további jelentkezéseket!
Nótás barátsággal: Ani

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Klubtagok és érdeklődők!
Várom a jövő héten még a jelentkezőket a nótás találkozónkra!
Kérlek benneteket, írásban is jelezzetek mindenképpen a részvételeteket illetően.
Szeretettel és nótás barátsággal üdvözlöm mindnyájatokat: Ani

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Köszönöm az érdeklődéseteket az összejövetelünk iránt!
Szeretnénk, ha a személyes találkozó közelebb hozná egymáshoz a nótaszeretőket és sikerülne megvalósítani közös tervünket is.
Kérem a jelentkezési határidő betartását és várom a további jelentkezéseket!
Nótás barátsággal:Ani

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Klubtagok! Szeretném kérni, hogy aki szívesen részt venne a találkozónkon, mielőbb jelezze felém szándékát.
Mindnyájatoknak örömteli hétvégét kívánok, nótás barátsággal:Ani

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Balláné Mária! Itt a találkozónk programja és szíveskedjen megírni nekem a jelentkezését az e-mail címemre / hány fő jönne, egyéb kérdések stb/.
Köszönettel és nótás barátsággal: Gyöngyösi Kiss Anna

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Tiszteletben tartom döntését, Erzsike, de egy hét az nem közeli időpont egymáshoz. És hál Istennek itt többen is lesznek azok közül előadók., akikkel szívesen találkozott volna, akik szintén tesznek, nem is keveset műfajunkért. Mi itt idézzük fel ,az elmúlt TÍZ évnek rendszeres nótás műsorok ( 32 előadás! ) emlékeit. Azért is Jubileumi előadás.puszi. üdv LM

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Nagyon köszönöm kedves László Marika, hogy lehetőséget kaptam, hogy részt vehessek az " ez a föld a hazám"nóta müsorrán, de sajnos két helyre nem tudok elmenni, és főleg amit szinte csak 1 hét választ el egymástol! És az Anikának már igéretett tetem, hogy el megyek! Én személy szerint nagyon szeretnék, valamit tenni azért, hogy ez a szép műfaj fent maradjon! És a nótás barátaimmal ujbol találkozni, és fel idézni a 2010-es nótás találkozót ! Üdvözlettem küldöm Erzsike

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Kedves Erzsike! Itt nálunk még előtte is tud találkozni a kedves művészekkel, Cilikével és Szilviékkel, ha eljön az "Ez a föld a hazám" jubileumi Ünnepi Nótaműsorra. Nagy szeretettel várjuk mindnyájan,az Ady E.Műv.Közp-ba. És azt követően bizonyára Gyöngyösön is együtt tudnak még énekelni. Hiszen ez nem esik egy időpontba. üdv LM

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Kedves Ani!!

Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott ezen a találkozón, de ha minden igaz, a Veszprémben leszek, legalább is nagyon szeretnék résztvenni a versenyen!!! Azért mindenjót és sok sikert kívánok nektek!!!! Bernáthné Zsóka

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Magdika és Piros!
Annak örülök, hogy megmozdult a nóta terén valami..! Pirosnak csak gratulálni tudok, hogy egy ilyen nagy szervezőkészséget megkívánó versenyt álmodott meg társaival együtt és bizonyára minden mozzanatában színvonalas lesz majd a megvalósítás is!!
Nem tehet egyikünk sem arról, hogy éppen egy időpontban lesz a verseny és a nótás találkozó. Már én sem szeretnék harmadszorra is időpontot módosítani, ezért bízom abban, hogy egyik műsor sem fog szűkelkedni énekesekben és nótakedvelőkben egyaránt.
A klubvezető Magdikánknak pedig ezúton mondok köszönetet, hogy áldozatos munkájával ilyen létszámú és színvonalú nótaklubot hozott létre és tart fenn immár több éve.Én éppen két éve vagyok tagja és nem múlt el egyetlen nap sem azóta, hogy ne látogattam volna ide, ne érdekelt volna az, hogy mik a legújabb nótás hírek, események és persze a szebbnél szebb feltöltött nóták.
Köszönöm mindkettőtöknek a jókívánságokat a találkozónkkal kapcsolatban és nagyon bízom benne, hogy minden egyes nótás rendezvény előbbre viszi a műfaj megbecsülését és népszerűségét.
Mint ahogy a napokban Kádár Zsuzsa is írta és most Piros is említette, valóban nagyszerű dolog lenne majd a jövőben egy olyan nagyszabású nótás rendezvény, fesztivál, amelynek szervezésébe mindnyájan bekapcsolódhatnánk és ország-világnak megmutathatnák, hogy mennyire élő és vonzó ez a mi szeretett műfajunk.
Nótás barátsággal : Ani

Válasz

vári piroska üzente 13 éve

Kedves Gyöngyösi Kiss Anna! Köszönjük a kedves üdvözletet. Nagyon sajnálom, hogy végül egy napra került ez a két olyan rendezvény, amely a magyar nótát szerető emberek számára jött létre. Mi is régóta szervezzük már, elég nehéz volt olyan időpontot találnunk ami a veszprémi Művelődési Központ színháztermének is szabad volt és a zsűritagoknak is megfelelt. Körbenéztünk itt a network-ön is, de úgy emlékeztem, hogy ezen a napon nem láttam akkor még más rendezvényt. Később értesültem, hogy mégis módosítva lett a gyöngyösi nótás találkozó időpontja, viszont mi már nem tudtunk változtatni. Remélem egyszer sikerül összehozni egy közös rendezvényt is. Sok sikert kívánok az eredményes munkához és jó szórakozást a nótás találkozóhoz. Üdvözlettel Vári Piros

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Annikám ai találkozónk amelyen fontos kérdések lesznek megbeszélve az utánna következő bál sajnos egy napra esik a klubmínősítő fesztivál versenynapjával. Megértelek, hogy most minden energiádat ennek a találkozónak a lebonyolítására kell fordítanod, de nagyon sajnálom, hogy ez miatt a klubot nem tudod képviselni ezen a versenyen., pedig te méltó képviselője lennél annak a csapatnak amely a klubok mínősítő versenyén elindulna.
Minden erőddel legyél is azon, hogy a találkozón zökkenőmentesen meg lehessen beszélni a felmerülő gondjainkat, az azt követő báli mulatságon pedig mindenki jól érezze magát és szép emlékekkel térjen haza. A találkozóról ugyis tesztek fel képeket, röviden beszámoltok a sikerről és ha sikerül előadóinkat felvenni videóra, ők is láthatóak lesznek a klubban is. Ezt remélve kívánom a sikeres szervező munkát.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Elnézést, de még egyszer ide kell írnom, mert valami miatt nem jelent meg a frissben az előbbi felhívásom.!!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Klubtagok! Köszönöm az eddigi érdeklődéseket a találkozónk iránt!
Ezúton üdvözlöm a veszprémi nótaklubok versenyét is, amely szintén ebben az időpontban lesz megtartva!
Az első gyöngyösi találkozónk sikerében bízva várom azon nótabarátok jelentkezését, akik a kötetlen nótázást, szórakozást részesítik előnyben és támogatni kívánják egy olyan egyesület létrejöttét, amely tagjainkból szerveződve és irányítva szeretné a magyarnóta felemelkedését szolgálni.
A találkozó helyszínét megtekinthetitek a www.krhotel.hu oldalon.
A találkozón résztvevő énekeseink neveit szokásunkhoz híven hamarosan közölni fogom veletek.
Mindenkinek kívánok békés, örömteli hétvégét!
Nótás barátsággal: Ani

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Ha le tudok valakivel menni, találkozunk. De a visszaérkezésről még gondoskodnom kell.
üdv LM

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Annikám! Bélával már beszéltem, hogy a páromat műtik, ezért a márc vége egyáltalán nem lett volna jó, az április pedig kérdéses, attól függően hogy hogyan lesz, tudod ha egy mód van rá, ott a helyem. Jelezni fogok, Magda

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Klubtagok! Várom az érdeklődők jelentkezését erre az áprilisi találkozónkra.
Nótás barátsággal: Ani

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Drága Cilike és Szilvia sajnálnám ha nem tudnátok el jönni az Anika és Béla által meg rendezésre kerülö nóta bálban! Bár meg értem, hogy az idő pont eltolódása miatt kell nemet mondani! Csak remélni merem, hogy a meg oldást megtaláljátok, és ujra találkozhatunk! további szép napot kivánok nektek Erzsike

Válasz

Kenéz Irma üzente 13 éve

Kedves Ani és Béla !
Nagyon örülünk az újabb Találkozónak,remélem el tudunk menni,majd tájékozódunk az apróbb részletekről.
Szeretettel üdvözölünk benneteket,Irma és Lajos

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Szilvia és Cilike! Borzasztóan sajnálom én is, de még holnap megpróbálok beszélni a vezetővel.... hátha nincs végleg mégsem elveszve ez az időpont. Bár ma azt közölték, hogy ott másik rendezvény lesz akkor a diákoknak.
Várjunk azért holnapig, és beszélek az igazgatónővel.
Puszillak addig is titeket! Ani

Válasz

Bordás Cecília üzente 13 éve

En is nagyon sajnalom,hogy eltolodott,mert igy en sem biztos,hogy reszt tudok venni rajta,mivel egy hettel elötte mar a Laszlo Marika müsora vegett Budapestre kell utaznom.
Örülnek neki nagyon ha ezt a tervezett hetvegen marc.26.-an lehetne megis megtartani.

Válasz

miklos szilvia üzente 13 éve

Hu de mennyire sajnaljuk az idopont eltolodasat...hiszen az elott egy nap lett volna Laszlo Maria szervezte eloadasa es mar nagyon orultunk ,hogy mindket esemenyen reszt vehettunk volna...igy bizony valoszinutlen...de ki sem merem mondani,hisz annyira sajnalom.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Nótabarátok! Az időpont egy héttel eltolódik, mert ma közölték, hogy az eredeti időpontban egy nagyobb diákrendezvény lesz a hotelben. Így április 2-ra módosult a találkozónk és nagyon bízom benne, hogy ez is megfelel majd minden érdeklődőnek.
Szeretettel várom az érdeklődők jelentkezését!
Nótás barátsággal: Ani

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Erzsikém örülünk nektek és nagyon várjuk a találkozást!
puszillak:Ani

Válasz

Petik Erzsébet üzente 13 éve

Édes Anikám és Béla!
Amiben csak tudok segítek, számítsatoka az én támogatásomra is. MINDENBEN!!
Anikám nagyon jó ötlet ez a nótástalálkozó, és a bál. Párommal mi is ott leszünk!
Ölellek benneteket:Erzsi

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves: Magdika, Kinga, Erzsike, és Évike! A magam, de biztos vagyok benne, hogy Ani nevében is, boldogan veszem tőletek segítségeteket, és részvételeteket. Nagyon jól fogjuk magunkat érezni, ezt megígérem!
Nótás szeretettel: Béla

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Ani és Béla !

Igéretem megtartva támogatom a kezdeményezéseteket,ahogy telefonon beszélgettünk fogok segíteni mindenben .További sok sikert a szervezésekhez !

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Drága Anikám ! Köszönetett szeretnék mondani neked amiért ujbol megrendezed ezt a nóta bált! És biztosra veszem, hogy ez is olyan jol fogg sikerülni mint a nótás találkozó! Nagyon jo őtletnek tartom a helyszint és az idő pont ki választását is! És köszönöm a Sánta Bélának is , hogy mindent meg tesz azért, hogy ez a győnyőrű műfaj fent maradjon! A tombola nagyon jo őtlet, hisz igy ha nem is sokkal de segiteni tudjuk mi nóta szerető barátok is , hogy tovább éljen a magyarnóta és a cigány dalok szeretette hazánkban! Mi a férjemmel őrőmmel veszünk részt ezen a nóta bálon! És boldog lennék ha minnél több nótás barátunk is megtisztelne jelenlétével bennünket! További sok sikert kivánok a munkátokhoz Anikám és Béla! Bucsuzom nótás barátsággal? Kerekes Erzsike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Anni, es Bela!
Szivem minden szeretetevel udvozlom nemes tenni akarastokat! Mellettetek allok, es nagy orommel vennek en is reszt e jeles Notas Balon. Tisztelettel kerlek, ertesitsetek a tovabbi reszletekrol! Nagyon sok sikert kivanok a Bal elokeszuleteihez, varva a talalkozast Veletek, kedves notas barataim!
Udvozlettel: Bajko Kinga,
Kolozsvarrol.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Béla! A tombola- ajándék ötlete nem az enyém, hanem a Kali Margitkáé, hogy így mindenkinek módjában álljon támogatni az elképzelést.
Szeretettel várom az érdeklődők jelentkezését!

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves nótakedvelő barátaim! A magam, de szerintem a Ti nevetekben is szívből megköszönöm a mi Aninknak, hogy ezen, sokak által várt nótás találkozót, idejét, munkáját, nem sajnálva, ismét megrendezi, hogy személyesen találkozhassunk, örülhessünk egymásnak, és ne csak a nótabarátot, hanem a művészetet is értékeljük, és találjuk meg egymásban. Másrészt, ismét köszönöm az ötletet, azért, mert felajánlotta azt a lehetőséget, hogy tombolavásárlással gyűjtsük össze azt az induló tőkét, amit nótaalapítványunk elindításához szükséges biztosítanunk. Ez az alapítvány lesz hívatott a "Napi 5 Ft-ot,a magyar nótánkért" című Felhívásom, szabályos és ellenőrizhető ügyintézésére. Erről bővebben a nótás találkozónkon fogok beszámolni. Ezért kérek minden kedves támogató nótabarátot, hogy jelenlétével tisztelje meg összejövetelünket, mert segítséget nyújthat az alapítványunk és adakozásunk beindításához.
Külön örülök annak a ténynek, hogy személyes jelenlétével, és zenei játékával támogatja műsorunk felejthetetlenné tételét, Lukács András unokaöcsém, aki a feltöltött videóimon, igyekszik szintetizátor-játékával javítani az én gyenge színvonalú hegedűjátékomat. Biztos vagyok a hangulat sikerében.
Találkozunk március 26-án Gyöngyösön.
Nótaösszefogással: Sánta Béla

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Köszönjük kedves Magdika, számítunk is rád!

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Kedves Anna és Béla!

Köszönöm Nektek ezt a gyors intézkedést, amellyel igazoljátok tenni akarásotokat és
nagyon jó ötletnek tartom ezt a szervezést, remélem nagy sikere lesz a nótabarátok körében.
Magam részéről támogatom és természetesen ott leszek!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Időnként újra kiteszem, hogy mindenki láthassa ezt a rendezvényünket.
Várom nagyon a jelentkezéseiteket!

Válasz