László Mária üzente 13 éve

Éva, nagyon szép kívánságot küldtél nekünk !!Köszönöm Annának is, és köszönöm neked is a visszajelzést. Azt hiszem az ilyen emberek számára érdemes szép gondolatok leírni , mint Ti is vagytok! Az emberek nem vallják be, de nagyon hiányzik már ebből a Világból a jó, a szép, a lelki békesség. Mindenhol a hatalmi harc, pénz éhség, törtetés, leszólása a másiknak.... Ebben élünk naponta. S ha, néha találkoznak valami mással, akkor nem értik a szavak mélységét. üdv LM

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Nagyra becsült Lajos barátunk!!! Úgy látszik szavakban a sok ocsmányságot, förtelmet, ami minket naponta ér, a médiáktól kezdve mindenhol, azokat ki lehet fejezni. De a szépre, jóra vágyást, a hitet s az arra való törekvést már nem illik szavakba önteni!! Persze ÖN szerint. Hál Istennek ,ritka az ilyen ember, aki így látja , mint ÖN !!!! Ön szerint ezek szerint ADY , József Attila is elferdített gondolatokat fogalmazott meg a gyönyörű Istenes verseiben ???? Ami pedig a ferdeséget illeti, az kedves Uram , az Ön szeretet hiányos lelkületében rejlik , és a szöveg értelmezés hiányossága is. Boldog szép évet kedves Lajos. Biztos segíteni fogja Önt is a Teremtő. Nagyon nagy szüksége lehet rá.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves G. L. !
Biztos hogy ön jól értelmezi a fenti verset? Miért "baj" az ha az ha le van írva és ráadásul szépen, hogy mit szeretnénk, vagy legalább is mire vágyunk az elkövetkező időszakban?

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Marika! Csodálatos ez a kis versed! Olyan tömör és mégis benne van az év vége hangulata és minden gondolata! Én legalábbis magaménak érzem és gratulálok neked !!!! Egyben azt kívánom, hogy valóban minden tekintetben hallgassa meg imánkat az ég az új évben!!!
Szeretettel: Ani

Válasz

gergely lajos üzente 13 éve

Túl vallásos, szinte már-már elferdített. Hinni, csak lélekben igazi, a szavak képmutatók.

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Legyen az ünnep csöndes , mint a szív dobbanása
Legyen békés,mint a hó hullása.
Legyen az új év boldog,mint a gyermek kacagása
Teljesüljön szívetek minden kívánsága !

Egészségben ,sikerekben gazdag új ezstendőt kívánok mindannyiotoknak kedves MAGYAR NÓTA KLUB tagok !
Marikám,gratulálok a szép vershez ! Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Kíss Bálínt üzente 13 éve

Köszönöm. Gyönyörü vers

Válasz

Bordás Cecília üzente 13 éve

Draga Marikam!
Csodas ez a költemenyed is.Egyszerüen,nagyszerü.
Szeretettel puszillak es meg nagyon sok hasonlot varunk a tolladbol,
Cilike.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Marika!

Köszönjük ezt a gyönyörű imát. Kívánom, hogy írj még nekünk sok ilyen szép verset, dalszöveget, hiszen nagy szükségünk van a határtalan kitartásodra, optimizmusodra, biztatásodra a verseiden, munkásságodon keresztül is.
Szeretettel:
Kádár Zsuzsa

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Köszönöm Magdika! És örülök, hogy eljut a szívekhez.üdv LM

Válasz

Petik Erzsébet üzente 13 éve

Köszönöm hogy ezt a szép újévi verset olvashattam. Gratulálok Marika, szívemhez szól minden sora. Köszönöm Magdika hogy feltöltötted.
.Üdvözlettel P.Erzsi

Válasz