Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Zsóka,Feri , Erzsike és mindannyiatok !

Köszönöm elismerő szavaitokat,jókívánságokat !Örülök,hogy ilyen jólelkűés nem irigykedő barátokra leltem bennetek.Hasonló sok sikert kívánok minden nótásbarátomnak !

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Acsai Ferenc üzente 13 éve

Kedves Éva!
Nagyon örülök hogy elovashattam a rólad szóló cikket, nagyon szép utat jártál már eddig is be, és még nagyon szép út van előted. Tehetséged vitathatatlan erről személyessen is meg győződhettem Gyöngyösön. Nagyon egyet értek veled abban hogy mivel kell alapból tisztában lenni egy énekesnek ha színpadra lép. Lehet tőled tanulni én zennei tudás melett következetességet tanulnék mert én nem tudok az lenni a fiammal engedékeny vagyok. Kívánok neked és családodnak nagyon sok boldogságot jó egészséget nótás pályádhoz további sok sikert.
Nótás Barátsággal: Feri

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Évikém!
Annyira sok szeretet van benned és mennyire boldog vagyok,hogy tartjuk a barátságunkat a mindennapokban is és nemcsak az iskolaiidő alatti időben.A TITKUNK MEGMARAD,ha sikerül-szeretném,ha jó híreket tudhatnék meg.
Kívánom neked,hogy az elképzeléseid,terveid valósuljanak meg..További sok szép sikert kívánok:Simon Zsóka.

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Drága Évikém! Őszintén csodállak amiért ilyen szép karriert tudhatsz a magadénak mondani! A te szépen képzed hangoddal nem is csoda, hogy idáig eljutottál, mert a gyogyszerészi állásod ami szintén sok erőt és oda figyelést igényel, mégis a nóta iránti szeretetted hejezed előtérben, a rajongóid őrőmére! Már azt hiszem velem együtt sokak várják, hogy a Gyöngyösi nótás bálon együtt lehessünk veled drága Évikém, és élő műsorban haljunk téged énekelni! Én minden estre további sok sikert kivánok neked! millio puszika Erzsike

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Évike! Én lennék a legboldogabb ha személyesen is találkozhatnánk a gyöngyösi nótás rendezvényünkön, csak az lenne a baj, hogy az én gyenge technikai tudásom, mérföldekkel alatta maradna a Te profi szintednek. No de ez legyen a legkisebb baj. Az a lényeg, és máris sok sikert kívánok hozzá, hogy külföldi tájakon is ismertesd és szerettesd meg az ottani emberekkel a mi nótánkat.
A mielőbbi találkánk reményében: Béla

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Drága Évike!További sok sikert kívánunk!Jó volt Rólad olvasni!Puszi,szeretettel Jolikáék

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Magdika !


Nagyon köszönöm,minden erőmmel,igyekezetemmel azon vagyok,hogy a mi MAGYAR NÓTÁINK megmaradjanak ,éljenek a jövő nemzedék számára is.

Nótás Jókedvvel : S.Éva

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Évikém!
Nagyon szép élménnyel gazdagodtam a felvételedet meghallgatva. Csak igy tovább,
kívánom sok szerencse kisérjen további utadon, az énekesi és magánéletedben egyaránt.
Legyen kitartásod és ne hagyd magadat eltántoritani a magad elé kitűzött céloktól.
Baráti szeretettel: Magdi

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Éva! Boldog vagyok én is hogy megismerhettelek, és ne hagyjad, hogy a kedvedet szegjék olyan kritikusok, akik csak állandóan inkább gátolják az ilyen kis közösségek munkáját, / pedig ezek viszik tovább a nóta és dal szeretetet/ és nem ott dörömbölnek a kapun, ahol kellene, hanem a kicsiket uszitják egymásnak. Mi csak énekeljünk, mindegyikőnk a maga stílusa, és lelkiismerete, meg tudása szerint, nem kívánunk bele szólni a MAGAS POLITIKÁBA arra ott vannak a képzett zenekritikusok, tegyék meg ők. Ha hallanátok, hogy milyen idős emberekkel tanítok meg új dalokat, elámulnátok, én pedig boldog vagyok tőle, mert addig sem a rossz életükre gondolnak, amig a próbák tartanak, hanem gyógyszer helyett a zenével gyógyulnak megtépázott idegeik. Üdvözöllek szeretettel Magda

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 13 éve

Nagyon szépen van énekelve,csak így tovább.

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Simon Zsókám !

Köszönöm , nekem is öröm,hogy Te személyesen ott voltál legutóbb a nézők ,hallgatók sorai közt,és az értékelésnél,díjátadásoknál is láthattál bennünket.Igyekszem nem változni,ugyan az az ember szeretnék maradni,mint voltam,Mesterem még szigorúbb,kritikusabb,következetesen készít fel az évvégi számonkérésre,vizsgára,zárókoncertre.

Nótás Jókedvvel : S.Éva

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Gratulálok az Ipolynyéken megrendezett Nótaversenyen elért sikeredhez:az Ezüstkoszorús minősítéshez.A névsort (a hazaiakat és a külföldieket) látva,bizony erős volt a mezőny,ahol sikeresen szerepeltél.A további szerepléseidhez sok sikert kívánok és azt,hogy a dalok mindíg legyen jelen az életedben szeretettel:Simon Zsóka Egerből.

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Köszönöm Erzsike és Jolika a szép szavakat,és a felkészítést a rögös pályaútra.

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Csatlakozom Erzsikéhez!Kedves Évike!Csak gratulálni tudok a csodálatos tehetségedhez.Kamatoztasd sokáig,szebbnél szebb sikerekkel!Büszke vagyok Rád!Szeretettel Jolika

Válasz

Bagdi Erzsi üzente 13 éve

Kedves Évike! Először is köszönöm egyedül te írtál véleményt a Nyíló rózsa lett a szívem c. nótámhoz. Nem is kell, hogy többen írjanak én ezt tiszta szívemből énekelem , ahogy a szerzők megálmodták. /László Marika-ifj.Oláh KLálmán/
A nótás mivoltodra csak annyit írok, hogy fiatal vagy szép vagy és nagy jövő áll előtted, kidolgozott szép előadásmódod csak tartsd meg igy és minden rendben lesz. Persze nekem is ez volt és sajnos mindeki belém akart rugni. Készülj fel mindenre. Ezt kívánom neked nótás baráti szeretettel Erzsi.

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Akkor nem volt világos a fogalmazás!!!!!!!!

Válasz

Miklós Károly üzente 13 éve

nagyonszép tiszta hang sok sikert kívánok egy bohém mulatós aki nagyon szereti a nótát

Válasz

Teleki Júlia üzente 13 éve

Nagyon szép hangja van. Köszönöm, hogy meghallgatthattam

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Mindannyiotok ,barátok,ismerősök,klubtársak !


Köszönöm az elismerő szavakat.Úgygondolom,hogy mind az ami egy mélyérzésü embernek a lelkében van,azt szívből tudja énekelni.Sokszor a dalok tanulásakor hol a könnyeimmel kűzdök,van ami annyira megérint,hogy rám jön a sírás érzékenységemből adódóan,és a stúdió munkák visszahallgatásakor sírva rohantam ki,mert hogy esetleg olyan családi események jutottak eszembe,hol a hangulatból eredő jókedv uralkodott el rajtam.Meg kell érni,fel kell nőni a nóták énekléséhez,Madarász Katika mondta nekem,hogy csak azt énekeld,ami neked is tetszik,mert azt tudod átérzéssel énekelni.Nagy igazság!Életünk során sok olyan dolog történik velünk,amik kiváltják ezeket a mély reakciókat,addig nem tudom előadni,míg nem edződöm hozzá.Mesterem szokta mondani,Éva maga előadó,a közönségből váltja ki az érzelmeket,Kapjam össze magam és technikailag is tegyem oda a tanultakat.Van még sok feladatom!Köszönöm mindenki bíztatását,igyekszem kiérdemelten megfelelni.

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

rung gyorgy üzente 13 éve

KEDVES ÉVIKE! CSODÁSAN ÉNEKELSZ GRATULÁLOK.SZÉP NAPOT KÍVÁNOK .ÜDV.GYÖRGY.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Évike! Sikerült az örömszerzés, és további sok szép sikert kívánok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szépen köszönöm máskor is jövök küldjj bátran meghívót!

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Klubtársak !

Mindenkinek köszönöm,hogy elolvastátok a cikket,a szép szavakat,pozitív hozzászólásokat.Örömöt szeretnék szerezni ,magam kis lehetőségével.

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves László Mária !

Nem dalos kazettára belehessen lopni a magyarnótát,hanem azt nyilatkoztam,hogy énekórákra a tanár az én lemezemről a népdalok mellett pelopja a manyarnótát is.Pl.Petőfi versét az Ereszkedik le a felhő kezdetüt Egressy Béni megzenésítésében.
Nótás Jókedvvel : S.Éva

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Évike! Nagyon szép, úgy a magánéleti, mint művészi életutad. Úgy érzem, hogy a kitűzött céljaidat már elég jól sikerre vitted.Különösen tudom értékelni azt a tulajdonságod, hogy érdekel a zenetörténet is. Egy előadó művésztől kötelező elvárás, hogy művészettörténetileg is tudjon értekezni legalább az általa megszólaltatott dalok eredetéről, származásáról, szerzőiről, az adott kor kulturális irányzatáról.
Az eddig elért eredményeidhez gratulálok, és sok sikert kívánok az elkövetkező megmérettetéseidhez is. Egyszer szeretném hallani a NET-en kedves hegedűjátékodat is.
Nótás barátsággal és üdvözlettel: Sánta Béla

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Évi!
Tetszik a sokszínűséged, vidámságod és elhivatottságod!
Bízzunk az okt.9-i találkozásban, remélem itt leszel közöttünk, mert sokan szeretnénk!!
Addig is nótás barátsággal puszillak, további szép sikereket és családi örömöket kívánok:Ani

Válasz

Kerekes Erzsébet üzente 13 éve

Drága Évikém végig olvastam a riportott, amit veled készitettek! Bevallom nagyon tetszett! Ahogy előadtad mint aki csak egy átlagos ember! De te nem vagy az! A tanulmányaid eredménye meghozta a sikert számodra, és azt hiszem , hogy velem együtt millionyi ember hallgatja a győnyőrű dalaid! És aki még nem hallotta , a szép hangodd, az ne várjon azzal, hogy meghalgassa, most itt a nagy lehetőség az oktoberben tartott nótás talákozón.Csak gratulálni tudok neked! Benned meg van az ami nagyon kevés embernek adatott meg az erő, és az akarat ,mellé társult egy igazi kedves kis nő, akit ha valaki megismer az tudja, hogy többé nem engedheti el a szeme elöll! további sok sikert kivánok neked Erzsike

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Sokan így vagyunk: Nem elég a 24 óra!!!!
Becsülöm a törekvésedet,hogy teszel sokunkkal együtt a magyarnóta átörökítéséért!
Remélem eljön az idő, hogy nem csak " be lehet lopni egy -egy magyar nótát " egyéb dalos kazettákra, hanem olyan rangja lesz, hogy bátran megállja a helyét mindenhol. dalos üdv.LM

Válasz

Kovács Károly üzente 13 éve

Kedves Éva!Örültem,hogy e riport kapcsán többet is megtudhattam Önről.Kivánom,hogy célja valósuljanak meg,és sok sikert kivánok a művészi pályán.
Szerettetl:Karcsi

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Évikém! Boldog vagyok,hogy korábban már megismerhettelek és azt,hogy közös tanárunk révén sok mindent meg tudtunk tanulni a zene területén.Ezt a riportot olvasva még többet megtudhattam rólad.Gratulálok az eddig elért eredményeidhez és kívánom,hogy ez sokszorozódjék.További szép,sikereket a nótás és magánéletedben.Szeretettel:SimonZsóka

Válasz