[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Egy kicsit büszke vagyok Zsókára. Mindketten egriek vagyunk, s mint ilyen örölök a sikereienek. és szerintem ó s így van ezzel.Nem tolakszik tanácsot adni, de ha kérjük szavesen segít mindenben.
Szeretettel:D.Zsuzsa
Ui:Most olvastam el el a velük készült beszégetést, ezért írtam pár szót velük kapcsolatosan.(S.ZS.-V.M.)

Válasz

Cserei József üzente 12 éve

Sok sikert kívánok ...

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

Köszönöm Fabi Anikónak,Némethné Kovács Magdának,Acsai Ferinek a jó kívánságaikat.
Bizony nagyon nehéz út és kitartás kellett ahhoz,hogy azt csinálhassam a nyugdíjas éveimben,amit szeretek:énekelhessek.Mindenkinek ilyen szép szabadidő eltöltést kívánok,mint amilyen nekem megadatik.

Válasz

Acsai Ferenc üzente 12 éve

Kedves Zsóka!
Gratulálok életutadhoz és szép sikereidhez amit ezen a pályán elértél, az elismerések tehetséged és kitartó munkád eredménye. Csodálatos idős embereket ápolni köztük dolgozni, én is hasoló intézetben /sérült emberek/ dolgozom, ők nagyon hálásak, szeretett várók és szeretetett adó emberek. Kívánok neked még nagyon sok sikert és boldogságot az éneklésben és családod körében, erőt egészséget neked és kedves családod minden tagjának. Maradj mindég mosolygós vidám tiszta szívemből kívánom Nótás Barátsággal: Feri

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Drága Zsóka! Örömmel olvastam el a rólad szóló riportot, és az is örömmel tölt el, hogy barátoknak tartom magunkat, mert nagyon egyforma az élet útunk, és a nótaszeretetünk.
Kívánom, hogy még sokáig legyen erőd mosolyogva " adni", mert ez a legtisztább öröm. Magda

Válasz

Fabi Anikó üzente 13 éve

Drága Zsókám!

Büszkén olvastam a rólad szóló sorokat. Kívánom, hogy még sok-sok éven át énekelj, mosolyogj, s szíved minden melegével adj erőt, hitet, szeretetet, örömet a téged hallgatóknak. Őszinte barátsággal: Fabi Anikó

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Köszönöm Smidéliusz Évának,Sánta Bélának és mindazoknak,aki újra elolvasták azt a riportot,ami Kovácsné,Magdika által íródott.További barátságot minden nótát szerető társamnak szeretettel:Simon Zsóka.

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Szia Zsókám !


Remélem személyesen is talizunk,úgy adja a sors,hogy belföldön leszek,akkor a Nótásbálon remélem megtaláljuk egymást ! ! További sok sikert !

Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Zsóka! Kívánom, hogy még nagyon sokáig adj örömöt kedves énekhangoddal, életvidámságoddal és temperamentumoddal a Téged hallgatóknak! Akik Téged hallgatnak, azok csak nyerhetnek, nyerni pedig ki ne szeretne?!
További szép sikereket kívánok, és nagyon sajnálnám ha még sem találkozhatnánk áprilisban Gyöngyösön.
Nótás szeretettel: Béla

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Szeretném megköszönni mindannyiotoknak biztató,elismerő szavait. és gratulációját.Igazán jól esett,hogy elolvastátok a velem készült riportot.Szeretettel:Simon Zsóka Egerből.

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Őszintén ,és szívből gratulálok Zsóka!! Emlékszel, mikor régebben mondtam neked.." Fel a fejjel, ne törődj senkivel..! " Jól tetted. Kemény út,amit megtettél, de ezért érdemes élni az embernek. puszi LM

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Zsóka !

Gratulálok a sok szép sikerhez.Örülök , hogy ismerhetlek,nekünk a civil emberközeli hivatásunk is hasonló,hát még a nótás közös OSZK-s évek.Mesterem mindig említi a szlovákiai minősítéseidet nekem példaként,most lesz alkalmam nekem is ott a megmérettetésre.Sokszor gondolok rád szeretettel,több vagy nekem,mint énekes!
Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Köszönöm Frigyes,hogy elolvastad a rövid életutamat és azt,hogy meghallgattad a legkedvesebb videomat.Gratulálok én is a kedves feleségedhez,aki élvonalbeli énekes lett már fiatalkora ellenére.További szép családi életet és sikereket a nótásvilágban.Szeretettel:Simon Zsóka Egerből.

Válasz

sipos frigyes üzente 13 éve

kedves Zsoka,amikor eloszor tal8koztunk nagyon jo bemutatkozt8l szepen enekelsz szep az eloadassod is.kivanom hogy sok embernek legyen ilyen velemenye rolad.
orulok a megismerkedesnek kivanok sok szerencet es jokedvet ahogy megismertelek budapesten a notamusoron, tissztelettel sipos frigyes

Válasz

Bagdi Erzsi üzente 13 éve

Kedves Zsóka! Nagy szeretettel és tisztelettel köszöntelek, örülök, hogy megismertem nótás életútadat. E mellett a szép családi élet /4o év házasságban/ ez csodálatos, én csak kullogok utánad 31. év ez sem kevés. TE is sok szeretetet és tiszteletet adtál munkád során is az idős embereknek. Ez gyönyörű hivatás és emellett a művészi pályád. Büszke lehetsz mindkettőre. Szívből kívánok sok sikert pályádon, sok boldogságot családod körében. Erzsi

Válasz

hlavatsch laszlo üzente 13 éve

Kedves Zsóka!.

Mint Daliskolatársad szívből gratulálok és még sok sikert kívánok Neked, őszinte tisztelettel: Hlavátsch Laci

Válasz

Ábrám Tibor üzente 13 éve

Sok sikert kivánok a továbbiakban és gratulálok az eddig elértekhez.Szebb hangszin ennél már nem is lehet meg igazi halgatók. Mély tisztelettel Ábrám Tibor.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Kedves Zsóka!
Szívből gratulálok az életutadhoz, családodhoz és az elért eredményeidhez.
Nagyon szép, régi nótát választottál a bemutatkozásodhoz, köszönöm!
Köszönöm a barátságodat!
Szeretettel üdvözöllek: Magdi

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Zsóka! Gratulálok minden egyes elmondott gondolatodhoz, ténykedésedhez. Te is nagyon sokat tettél NÓTÁNKÉRT, az emberekért. Nótás oldalainknak prominens közösségi tagja vagy. Tisztelt férjedet dicsérettel tudom jellemezni, odaadó segítségéért, mert így nem csak Téged támogat, hanem jót tesz a nótakedvelőknek is, akik gyönyörködhetnek kedves, lágytónusú hangodban. Előre is köszöntelek Titeket 40. házassági évfordulótok alkalmából, kívánom, hogy még 40-szer köszönthesselek benneteket, augusztus 15-én.
Külön köszönöm, hogy állandó műsorszámod édesapám nótája, a "Majd amikor én nem leszek" című Szaucsek István szerzemény.
Szeretettel: Béla

Válasz

Hajdú SÁNDORNÉ üzente 13 éve

Köszönöm hogy olvashattam a blogbejegyzést. Tisztelettel Aranka

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Köszönöm azoknak a nótástársaimnak,akik elolvasták és hozzászóltak Kovácsné Magdika által leírt életutamról,ami 8 éves koromtól,mind eddig történt velem, a nótás világban.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Szia Drága Zsóka! Nagy örömmel olvastam az életutadat! Igen, a nóta, az éneklés frissen tartja a szívünket és örömteli érzéseket ad és nekünk külön boldogság, hogy ezt meg is oszthatjuk másokkal!!! Tapasztalhatjuk, hogy ez az életünk nagy ajándéka!!!
Gratulálok Neked és szívből kívánok további szép sikereket a dalolás terén és boldogságot a magánéletedben!
Szeretettel puszillak:Ani

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Zsóka! Örömmel olvastam én is rólad egy kicsit többet, mert ebből is látszik, hogy mennyi hasonlóság van közöttünk. Mindegyikőnk későn kezdte, de ennek ellenére boldogok vagyunk a kialakult helyzetben.
Jó látni, hogy azért neked többször sikerül szerepelni, erre mifelénk nincsen nótás élet.
Tiszta szívből kívánom,, hogy még sokáig énekeljél mindenki örömére. Szeretettel Magda

Válasz

Gyimóthi Elemér üzente 13 éve

Kedves Zsóka!
Nótás barátsággal kívánok további nótás sikereket, hozzá jó egészséget és családi boldogságot.
Őszinte tisztelettel Elemér

Válasz

Kovács Károly üzente 13 éve

Kedves Zsóka! Nagyon örölök,hogy részletessebben is megismerhettem életutadat.
Kivánok Neked a művészi pályán sok sikert ,és sokáig énekelj nekünk szép dalokat.
A családodhoz gratulálok .
Szeretettel:Karcsi

Válasz