Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Ferikém! Nagyon szép szavakkal méltatod úgy a privát, mint a művészeti énemet.
Ismételten kívánom Neked, hogy a minket leginkább összekötő kapocs, vagyis a magyar nóta szeretete és ápolása mindíg töltse be magán és művészi pályafutásod. Ha pedig albumra kerül a sor, az egyik prominens szereplő Te leszel, akit felkérek dalaim megszólaltatására.
Nótás barátsággal: Sánta Béla

Válasz

Acsai Ferenc üzente 13 éve

Kedves Bélám!

Most ismét figyelmessen elolvasva élet utadat csak gratulálni tudok elért eredményeidhez. Sok közös vonás van köztünk a fő szál a nóta szeretette,a Vasút édesapám mozdonyvezető volt, én sem isszom egyáltalán alkoholt, a feleségem ha már sokalja a nótával töltött időt én is azt mondom mint te, jobb lenne a kocsmában lennék, és egykorúak vagyunk. Nos hát nem csoda ha mimár félszavakból is értjük egymást. Minden tiszteletem a tiéd, szerzeményeid nagyon jók remélem méltó helyre kerülnek a médiában és az előadók repertuárjában is. Biztos vagyok benne összefog állni egy nagyon szép önnálló albumod is. Zenésztársad magas szintű tudásáról Gyöngyösön én is meggyőződhettem nagyon jó párost alkottok. Kívánok neked még nagyon sok sikert az élet minden területén kitartást a nóta érdekében végzett munkádhoz.
Mindehezz kívánok nagyon jó egészséget. Nótás Barátsággal Üdvözöllek: Feri

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Zsóka! Nagyon köszönöm szerzeményeim kedves dicséretét, de úgy érzem, hogy egy kicsit visszamentél a múltba, mert ez a jótékonysági est , tavaly augusztus 14-én volt megtartva. De ettől függetlenül köszönöm kedves felajánlásod, még élhetek valamikor vele.
Az április 2-i veszprémi nótaversenyen pedig nagyon sikeres szereplést kívánok Neked és nótakörödnek!
Nótás üdvözlettel: Béla

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Kedves Béla én is csatlakozom a többiekhez, és gratulálok neked, én is szeretem a nótáidat és éppen ezért úgy érzem ott a helyem azon a Csépai jótékonysági esten, ha elfogadod a felajánlásomat, és ha semmi nem jön közbe. nagyon szívesen részt vennék én is rajta. Nótás barátsággal Bernáthné Zsóka

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Évike és Icus! Az én meglátásom szerint csak az látja meg másban a szépet és jót, aki önmaga is ugyanazon tulajdonságokkal rendelkezik.
Örülök a barátságotoknak, és remélem, hogy mihamarabb személyesen is megismerhetjük egymást. /Talán Gyöngyösön?/
Forró üdvözletem: Béla

Válasz

rékasi sándorné ilona üzente 13 éve

Kedves Béla,,Amit szoktam írni neked csodállak és tisztelek .Szép tiszta lélekkel vagy meg áldva. Gratulálok neked.Icus.

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Béla !

Jó volt újra olvasni ezeket a szép sorokat,remélem talizunk személyesen is nem csak telefonon társalgunk és itt a gép előtt !

Nótás Jókedvvel : S.Éva

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Terike, Zsóka, és Magdika! Őszinte megtiszteltetésnek érzem, hogy egy családba tartozhatom olyan személyekkel, mint amilyenek Ti vagytok, azaz olyan közösségbe, akiknek a nóta szeretete aranyozza be az életét. Nagyon egyetértek Terike hasonlatával, hogy a zene, életet betöltő szerepe megegyezik a kenyér mindennapi fontosságával. Kedves Magdikának pedig osztozom a nézetével, hogy nótázásainkkal segíteni kell az embereknek, hogy eljussanak hozzájuk a nótáinkban kifejezett lelki mondanivalónk, az egymás szeretete, tisztelete, és megbecsülése. Az pedig, hogy személyesen is ismerhetem a vérbeli egri kislányt, azaz a kedves temperamentumos Zsókát, az nekem a legnagyobb megtiszteltetés, hiszen ilyen tehetségű nótaénekes barátságára csak büszke lehetek.
Remélem, hogy klubunk munkásságával előre visszük nótánk ügyét, és újra betölti dicső, megérdemelt helyét a művészetek palettáján!
Nótás szeretettel: Sánta Béla

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Béla! Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, és újfent örömmel tölt el, hogy hasonló gondolkodású emberként megtaláltunk egymást az interneten, és azt hiszem mindegyikőnknek nagy élmény, hogy kis sem mozdulva a lakásunkból, mégis több száz ember elé tárhatjuk kis zsengéinket, és az t az életérzést sugallhatjuk, adhatjuk tovább,. ami mind kettőnkenek a sajátja, nevezetesen a magyar nóta, a szívből dúdolgatás, éneklés örömét, és fontosságát. Ehhez kivánok további jó egészséget, kitartást, és kedvet. Üdvözlettel íMagda

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Kedves Béla! Újra elolvastam azt az életutat,amit idáig megtettél.Büszke vagyok arra,hogy személyesen ismerhetlek,egy nagyon kedves zenész személyében.Kívánom neked,hogy mindíg örvendeztesd meg a nótaszerető embereket a dalaiddal és szívből gratulálok Kovács Karcsinak is a szövegíró társadnak és nem kevésbé Lukács Andrisnak,aki a zenei kíséretével még szebbé teszi a közös szerzeményeteket.
Még sok szép sikert jó egészséget, élményt(személyes találkozást)kívánok neked tiszta szívből:egy vérbeli egri lány.

Válasz

Szentes Teréz üzente 13 éve

Ked ves Béla
Nagyon hosszú " munkás életet" kívánok ,nagy szükség van az emberek lelkének ápolására, A MAGYAR NÓTA gyógyszer is önmagában , iki megtudja mutatni
van még jövője a Nótának- zenének, mindig lesz közönsége,,
olyanyira szeretet éhség - szegénység uralja az emberek lelkét , hogy minden csengő hang a szívükig hatól, ritkán jutok nóta estekre , de látom és magam is érzem, olyan nagyon fontos a zene mint a KENYÉR
öszínte tisztelője TERÉZ

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Magdika! Igazán köszönöm személyiségemet dicsérő szavaid, de a nóta szeretetében, ápolásában. és annak fennmaradásáért tett erőfeszítéseinkben nagyon is megegyezünk. Példaképes az a ténykedés, amilyen enerváltságot belefektetsz a klubmoderátori munkádba. Köszönettel tartozunk érte.
Béla

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Nagyon örülök, hogy ismét előtérbe került a fenti beszélgetés, ahol egy nagyon szerény,
nagy akarattal és tehetséggel megáldott barátunkat ismerhettük meg közelebbről, tudhattunk meg többet gondolatairól, elszántságáról a magyar nótával kapcsolatos
elképzeléseiről és tenni akarásáról.
Örülök, hogy személyesen ismerhetem és várom az ujabb találkozást!
Kitartást és jó egészséget kívánok, nótás barátsággal: Magdi

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Nagyon szépen köszönöm kedves Boldizsár, szívből jövő jókívánságod, és viszont kívánom!
Kedves Ani! Benned egy irodalmár veszett el, olyan szépen beszélsz a nóta szeretetéről, és annak összetartó, barátságot alkotó erejéről. Ej ha mindenki így vélekedne a nótánkról, akkor most nem itt tartana a siralmas helyzete! Ígérem Ani, hogy a kis közösségünk nem lesz híján a jó kedvnek és hangulatnak, április 2-án.
Nótás barátsággal: Béla

Válasz

Lengyel Boldizsár üzente 13 éve

Nagyon jó egészséget kívánok a további munkádhoz! Boldizsár

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Béla! Örömmel olvastam most újra el az életedről, nótás utadról szóló kedves cikket.
És öröm volt látni a nagyon eredeti kis csárdásod vidám előadását is!
Ez kell a magyar embernek! Biztos vagyok benne, hogy a közelgő nótás találkozónkon is örömteli hangulatot tudsz majd szerezni a kis csapatunknak.
Egymást segítve tudunk csak elérni valamit , ezt jól mutatja a te eddigi utad is.
A szépet és jót találjuk meg egymásban és dalszeretetünk így vigye tovább a magyar nóta annyira vágyott felemelkedését.
Szeretettel kívánok neked és szerző társaidnak további gyümölcsöző együttműködést, jó egészséget!
Nótás barátsággal:Ani

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Helyesbítés: ...minden kedves érdeklődőjének, olvasójának

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Magdika! Köszönöm, hogy azokkal is megismertetted eddigi nótás életutam, akik az előző cikk megjelenése után lettek klubunk tagjai.
Nótás üdvözletem küldöm, a rólam szóló cikk minden kedves érdeklődőjét, olvasóját.
Sánta Béla

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Rózsika és Évike! Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm, hogy ilyen szépeket írtok és kívántok nekem. Köszönöm zenei munkásságom elismerését, szeretnék még sokáig megfelelni ezeknek az elvárásoknak, és még sok örömöt szerezni kedves nótás barátaimnak.
Nótabaráti üdvözlettel: Béla

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Kedves Béla!

Örömöt szerez olyat olvasnom mindig,ha valaki otthonról tudja zeneihátérrel hozni mind azt,ami önmagában lakozik.Szinte az anyatejjel sikerül magábaszívni,és sok-sok év után,míly szépen kibontakozik a tehetség.Gratulálok!Elismerés,hogy szép még az is,hogy civil hivatás,felelősségteljes munka mögött ,sok év tanulása áll,család mind ebben partner.További sok sikert kívánok a civil,a zenei és zeneszerszői pályán!Értékelendő a hegedű megszólaltatása,én nem vagyok már ilyen bátor....
Nótás jókedvvel : S.Éva

Válasz

Adamik Róza üzente 13 éve

Kedves Béla!
Sok sikert kívánok Neked a zenei pályádon és a magánéletedben is. Már akkor tudtam, hogy van tehetséged amikor a szárnyadat bontogattad a zenészi pályán. A szüleidnek is tisztelője voltam.
Szeretettel üdvözöllek. Róza

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Erzsike! Igazán nagyon kedves vagy, de úgy veszem észre, hogy Neked is van egy-egy jó és szép szavad klubtársainkhoz. Köszönöm dicséreted, mellyel méltatod szerzői ténykedésem. és köszönettel tartozom mindazon énekeseknek, akik műsorukra tűzik nótáimat, mert ezt megtiszteltetésnek és elismerésnek veszem.
Nótabaráti üdvözlettel: Sánta Béla

Válasz

Bagdi Erzsi üzente 13 éve

Kedves Béluskám! Ne haragudj a megszólításért nekem ezt barátilag jobban hangzik. Tisztellek, hogy kiállsz mindenkiért a klubban, másrészt igen jó zeneszerző vagy. Hogy nem tudtad bemutani minden szerzeményed hivatásos előadóművésszel ne törődj vele. Ha meghalljuk szerzeményeid biztos többen is többen fogunk tanulni és műsorra tűzni szerzeményeidet. Csak sajnos, nagyon sok szigányzenekar ha meghall egy uj nótát nem igen szívesen kiséri le. De ne csüggedj ezért mi énekesek harcolni fogunk érte. Tiszta szivvel ölellek Bagdi Erzsi Megjegyzem én is fogok tanulni tőled szerzeményeidből ami nekem jól áll. Puszi

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Béla bátyám! Úgy érzem, hogy nem érdemlek meg ennyi szépet és jót Tőled, mint amennyivel méltatsz mostanában. Én csak egy egy kis nótát szerető, zenélni, épp, hogy csak tudó, szürke, magyar identitással megáldott emberke vagyok, akinek néha sikerül egy nótácskát megkomponálni. Ez minden ami a javamra írható. Hidd el, nem az álszerénység beszél belőlem!
Én is kívánok Neked, és családodnak nagyon jó egészséget, további nótaimádattal. Maradjatok továbbra is ilyenek, mint most, mert nagyszerű emberek vagytok!
Üdvözlettel: Béla

Válasz

Nagypál Béla üzente 13 éve

Kedves Barátom!
Nagyon köszönöm mindenkinek,aki lehetővé tette hogy többet tudjunk meg rólad.
Neked is köszönöm hogy lehetővé tetted azt hogy jobban megismerjünk.
Tiszta szívből kívánom hogy sokáig folytasd ezt a tevékenységet,jó egészségben,családod megértésével és támogatásával.
Baráti üdvözlettel:Béla.

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Nagyon aranyos vagy kedves Magdika, és nagyon tetszik ahogy Te is viszonyulsz a magyar nótához. A Magyar nóta klub sokat köszönhet az ilyen szívvel, lélekkel ténykedő moderátornak.Kívánom én is Neked, hogy hozzászólásaiddal, tanácsaiddal még nagyon sokáig, boldogítsd és bátorítsd nótakedvelő barátainkat!
Nótabaráti üdvözlettel: Béla

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Kedves Béla!
Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek és ismét itt vagy közöttünk.
Nagyon szép az életutad, amit velünk megismertettél, és ennek a nagy akaratnak
és tehetségnek előbb-utóbb érvényesülnie kell. Gratulálok a jótékonysági koncertetekhez
és biztos nagy sikeretek lesz!
"A magyar nótát imádom, jóban, rosszban ő a legjobb barátom." igazi hitvallás, nagyon
tetszik.
Jó egészséget, kitartást és még sok hitet kívánok további életutadhoz!
Nótás barátsággal üdvözöllek: Magdi

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Kedves Ani, Magdika, Zsóka,Cilike, Irma, Kenéz házaspár-Irma és Lajos, és kedves Gyuszi!
Olyan édes dicsérő szavakat, mondatokkal jellemzitek nótás tevékenységem, hogy ha másé nem is, hát ezért a gyönyörű elismerésekért már megérte azt tennem, amit eddig ténykedtem.
Ugyan ilyen és ennyi szépet, ennyi jót kívánok én is Nektek, elismerés és megbecsülés kísérje pályátok! Gondozzuk és terjesszük továbbra is a magyar nótát!
Magdika kedves! Rosszul értelmezted a két dal címéhez írt szövegem, ezek azok a dalok amiket 4 éves koromban először megismertem. / No de semmi baj /
Nótás baráti szeretetemmel: Béla

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Kedves Béla!
Boldog voltam,mikor Gyöngyösön személyesen találkoztunk,csak azt sajnálom,hogy nagyon kevés volt az idő,nem tudtunk beszélgetni.Te nagyon fiatal vagy és tehetséges,sokunk számára még adsz örömöt,hogy szép saját dalaidat még sokáig hallgathassuk.Az elért eredmények ösztönözzenek. Neked további alkotókedvet és kívánom hogy Kovács Karcsival szerzőtársaddal, kapjunk még több meglepetést a nótavilágban.Munkádhoz,hivatásodhoz kitartást és örömteli életet kívánok:Simon Zsóka Egerből.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Béla!
Nagyon örültem Magdika kezdeményezésének, meg annak is, hogy akiket megkeresett, mindegyikőnk vállalta nyitott szívvel ezt a hobbiját, a nóta éltetését.
Irigykedve nézem, és hallom, amikor a hegedűd megszólal, nagyon szerettem volna mindig hegedülni. Egy kicsit talán hasonlóak vagyunk abban, hogy mindegyikőnk a munka és család mellett, a szabadidejét áldozza fel, hogy írjunk, és énekeljünk, de ez azt hiszem Neked sem, és nekem sem áldozat.
Kifejezem örömömet azért is, hogy újra kiegészült veled a csapat. Tiszta szívből kívánom, hogy legyenek még társaink, mert biztosan vannak, akik a saját kis lelkivilágukat beleirva egy-.egy dalba, tudnának késziteni videókat.
Gratulálok az életutadhoz, az őszinteségedhez, és gratulálok a párodnak is, mert tudom ez sok türelemmel jár az ő részéről is, hogy biztositsa azt a légkört, amiben alkotni lehet.
Egyetlen egy dolgot nem értek, hogy két szerzeményt jelöltél meg, és mind a két cím már foglalt a nótairodalomban, változtatás nélkül, igy nem tudod majd kiadatni, vagy versenyre benevezni.
Ez biztosan elkerülte a figyelmedet, hogy a Fagyban, közepében a télnek, és a Nincsen rózsa tövis nélkül, azok ismert dalcimek.
Szeretettel ürvözöllek Magda

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Béla!
Először is köszönet Magdikának, hogy ez a lehetőség is eszébe jutott és itt könnyűszerrel bemutatkozhatunk egymásnak és az idelátogató nótaszeretőknek!!
Nagyszerűnek tartom ezt, mert pár perc alatt sok fontos információt kaphatunk egymásról és ez igazi összetartó erő lehet itt a klubban!
Béla "megszállott" nótaszeretete most is megerősít engem abban, hogy ő igazi született tehetség, aki fiatal éveiben gyűjtögette magában a nótás élményeket és érett korában már ilyen színvonalon tudja magát kifejezni az általa szerzett dalokban.
Nem mindennapi ez a képessége és nagyon örülök annak, hogy rajtunk kívül a lakóhelyi közönsége is így méltányolja és szereti nótás munkásságát!!
Béla mindnyájunknak példát mutat hazaszeretetből, nótaszeretetből és baráti szeretetből is!!! Teljes szívemből gratulálok és kívánom, hogy minél több nótaszerető ember ismerje meg munkádat, dalaidat , melyekkel szép és örömteli perceket tudsz szerezni mindnyájunknak!
Nótás barátsággal és szeretettel üdvözöllek:Ani

Válasz