Márkus Hilda üzente 13 éve

Szép napot kívánok Magdika!
Én is örülök és boldog vagyok, hogy a nagybetűs Élet és az internet világa összehozott bennünket, s igaz barátság alakult ki közöttünk, lassan már 6 éve!
Hihetetlen még a mai napig is, hogy ilyen létezik. Pedig van! Mi vagyunk rá a példa!
Szinte napi kapcsolatban vagyunk egymással. Én is csodálód vagyok a szép nóták által személyednek, de ez az Embernek is szól!
Örülök, hogy a videókészítésnél "közre mükődhetek" egy kicsit!
Szeretettel:
Márkus Hilda

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Magdika!
Boldogan írom, hogy egy igazi nótabarátot ismertem meg személyedben! Örülök, hogy vannak még ilyen emberek, akik szívükön viselik a magyar nóta sorsát és csak egyszerűen teszik a dolgukat ennek érdekében nap mint nap...
Nem is tehetnél szebbet és nemesebbet! Kísérjen utadon még továbbra is nagyon sokáig a nótázás öröme és kívánok neked ehhez nagyon jó egészséget és családi örömöket!
Nótás barátsággal: Ani

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Barátaim! Nagyon köszönöm szavaitokat, és a klubvezetésnek is ennek a riportnak a feltételét. Nem is tudtam róla, véletlenül akadtam bele, és nagyon szép lett a reggelem, miután elolvastam kedves szavaitokat. Még nagyobb lendülettel fogok bele a mai terveimbe, két új dalt szeretnék videóra tenni, egy saját szerzeményt, és egy Bedekovics nótát. Köszönöm hogy elolvastátok az életrajzomat. Magda

Válasz

Bordás Cecília üzente 13 éve

Draga Magdika!

Gratulalok Neked es egeszseget,kitartast kivanok a tovabbi munkalkodasodhoz.
Nagyon szep,kellemes,lagy,szivet melengetö a hangod.Csak ugy sugarzik a notaid mondanivaloja.

Szeretettel puszillak,Cilike.

Válasz

László Mária üzente 13 éve

Magdikám! Profikat meghazudtoló tehetséggel és szinttel tolmácsolod dalainkat. Tudod , hogy szokták mondani! -Ha jobb időben, jobb helyen, lettél volna jelen , akkor most az élvonalbeliek -kel koptatnád a színpadokat. No , de ki tudja melyik lenne a jobb???? A szép, szerető család? Avagy az örökös harc, írigység, aztán a csalódás. Így nincs csalódás, csak öröm minden alkalom, mikor énekelhetsz. Segítsen az Isten. puszi LM

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Gratulélok kedves Magda, valóban csödálatra méltó és fantasztikus amit teszel a nótáért, tedd még ezt sokáig mindenki örömére! Bné Zsóka

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Köszönöm, hogy elolvashattam ezt a szép cikket, szívből gratulálok mindkét Magdikának.
Külön köszönöm a szép videót és még nagyon sok szép sikert kivánok!

Válasz

Farkas Istvánné Veronika üzente 13 éve

Magdika!

Nagyon örülök a sikereidnek és erőt egészséget kivánok Neked és családodnak sok szeretettel: Veronika

Válasz

Varga Anna üzente 13 éve

Köszönöm ezt a riportot, Magdika köszönöm a sok szép nótát és kivánom ,hogy nagyon sokáig énekelj nekünk ehez kivánok nagyon sok erőt ,egészséget és sok sikert a további munkádhoz

Válasz

Sánta Béla üzente 13 éve

Magdika kedves! Ha meg kellene jelölnöm olyan személyeket, akiket példaképül lehetne állítani nótaszeretetéért, az biztos, hogy az elsők között Téged jelölnélek meg.Csodás az is ahogyan másokat is biztatsz a nótázásra, ahogy elhiteted, megmagyarázod nekik, hogy amatőr tudás is van olyan értékes, mint egy profi, csak az a lényeg, hogy szívből, lélekből műveljük, és adjuk át másnak is amit tudunk.
Még hosszú ideig tanítsd és műveld ezt a műfajt, mindannyiunk örömére!
Nótás barátsággal: Béla

Válasz

Bagdi Erzsi üzente 13 éve

Magdika most olvastam életpályádat, sokan tanulhatunk tőled becsületességedért szorgalmadért kitartásodért - ezen a rögös pályán, amit tiszta szívből csinálsz lehet a hangodon érezni és az előadásmódodon is. Kívánom, hogy a klubodat is ugy mint az éneklést tovább is ilyen odaadóan csináld sokunk örömére. Nótás szeretettel Erzsi

Válasz

Kovács Károly üzente 13 éve

Kedves Magdika!
Nagyon örültem ennek a riportnak,melyben sok mindent megtudhattunk Rólad és Kedves
Családodról.Mint ahogy Bélának is irtam a zene iránti tisztelet és a zene iránti szeretett önmagárt beszél.Kivánom,hogy sok szép dallal örvendeztessél meg minket hallgatókat.
Szeretettel:Karcsi

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Kedves Magdika!
Mi már ugyan összeismerkedtünk a Networkön nagy öröm,hogy még többet megtudtam Rólad.Szép hangoddal,zeneszereteteddel közelebb hozod a nótaszerető barátokat.Nagyon jó,hogy vagy nekünk és létrehoztad a Nótakedvelők klubját,ahol szebbnél-szebb nótákat hallhatunk aminek Te vagy egyik szerzője,énekese.További szép,tartalmas, gondnélküli életet kívánok sok szeretettel nótás üdvözlettel:Simon Zsóka Egerből.

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Drága Magdika! Örülök, hogy részletesebben megismerhettem életutadat!
gratulálok a nótás "tevékenységedhez", ami azért nagyszerű, mert nemcsak az éneklésben veszed ki a részed, hanem sokrétű munkáddal mutatod meg a fiatalabbaknak is, hogy milyen módon is kell életben tartani ezt a sokak által szeretett műfajunkat.
Gratulálok a családodhoz és azt kívánom, hogy még számtalan évig itt lehessünk egymás társaságában, örülhessünk egymásnak és a bemutatott gyönyörű daloknak!!!
Nótás barátsággal és szeretettel:Ani

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 13 éve

Kincs vagy nekünk mivel Gyémánt Ferenc verses zenéjével mondod el, hogy a zene világ a mindened,Így élteted a zenét szeretőket. Tiszta szívből gratulálok hangodhoz és tehetségedhez. Marika.

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 13 éve

Nagyon boldog vagyok,hogy életedet is megismerhettem Magdika. Pótolhatatlan vagy a nóta világában a tapasztalatom az, a régi elfelejtett nótákat is felszínre hozod és az a Magyar nótában kincs,hogy az elveszett szép régi nóták vissza térnek.Amit elsőnek én köszönhetek meg.Adjon a jó Isten még sok egészséget hosszú élettel,hogy sok régi nóta visszatérjen gyönyörű hangod és éneklésed által.Nótás baráti szeretettel.Vargáné.Marika.

Válasz