Bordás Cecília üzente 13 éve

Isteni volt a talalkozonk!Kivalo volt a szervezes Anika,a zenekar pedig fantasztikus teljesitmenyt produkalt.Ezert külön dicseret es elismeres illeti öket.Remelem hamarosan lesz folytatas.Mindnyajatokat szeretettel üdv.Cilike.

Válasz

Acsai Ferenc üzente 13 éve

Köszönet mindenért csodás volt veletek Feri, Bocs de rosz volt a gépem azért nem írtam eddig.

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Kedves Svitel György!

Köszönöm a sok szép fotót, nagyon jól visszaadja a találkozó hangulatát.
Jó volt visszanézni!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Gyuri! Köszönjük a sok fotót, legszívesebben még most is köztetek lennék!

Válasz

Svitel Gyorgy üzente 13 éve

Ide tettem egypar kepet
http://bruty.eu/gyongyos/

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Ja, és én is felrakom a képeket!

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Igen -igen, nagyon de nagyon köszönjük, hogy ott lehettünk és barátokat szerezhettünk egy életre, bár én nem voltam megelégedve a saját teljesítményemmel, akik ismernek tudják, hogy nem igy szoktam teljesíteni, de most ez így sikerült. napokóta háromkor keltem és ráadásul egész úton álltam a vonaton nem tudtam pihenni, valószínű annak köszönhető, tudom ez kifogásnak hangzik, de ez a tény, kissé elcsigázott voltam. Remélem jövöre másképpen lesz, mert lesz jövőre is ebben biztos vagyok.Köszönettel tisztelettel és nótás barátsággal, Bernáthné Zsóka.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szívből gratulálok és én is csak én nem tudok sírni sajnos!Szabo Simona Harmónia klubjában megértitek ...

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Drága ,Ani, Laci, és minden nótabarát!
Mire végigolvastam soraitokat, már potyogtak a könnyeim az örömtől, hogy van egy közösség, amit a magyar nóta szeretete hozott össze, és különösebb segitség nélkül, önszerveződéssel, a képeket látva és a hozzászólásokat olvasva, csodálatosat alkotott. Baráti kapcsolatokat épített a " zene szárnyán". Egy nóta idézetet had tegyek ide:

.....mutassuk meg csak azért is,
hogy belőlünk a magyar virtus
nem halt ki azóta,
Szóljon hát a nóta!....

Válasz

Smidéliusz Éva üzente 13 éve

Drága Kiss Ani és mindannyiatok !

Nagyon örülök,hogy jól sikerült a találkozó,egyik szemem mégis sír,hogy nem lehettem veletek,másik szemem mosolyog,hisz tudok örülni a ti örömötöknek,a szép képeket nézvén
fantasztikus hangulatról árulkodik.Szerényen jegyzem meg,ha szabad,hogy" TÁVOLLÉTEM IGAZOLT" hisz máshol volt szintén megtiszteltetés számomra,hogy énekelhettem az Állami Népi Együttes Prímásának vezetésével,zenekarával .Szeretnék legközelebb résztvevője lenni én is a találkozónak,remélem sikerül .Gratulálok mindenkinek a szervezést,szereplést,felelősséget,kitartó muzsikát illetően!
Sok szeretettel,nótás jókedvvel : Smidéliusz Éva

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Kedves klubtársaim! Kimondhatatlanul örülök. hogy a nótástalálkozón mindenki jól érezte magát és hogy nagyon szép emlékezetes napot töltötettek együtt. . Örülök, mert bebizonyítottátok, hogy meg tudjátok szervezni és nem kell hozzá semmilyen "fentről"jött segítség ahhoz, hogy magyarnóta találkozók a jövőben is létrejöhessenek az országban máshol is mindenféle versenyek nélkül csupán a nóta öröméért. Egy kapocs itt összefog bennünket, bárhol is tevékenykedünk az életben, bármilyen poziciót is töltünk be, és ez a nóta szeretete és az, hogy azt akarjuk mindannyian a nótaszó sose hallkuljon el egyetlen dalos kedvű magyar ember ajkáról sem.
Örömtől könnyes szemekkel nézegetem a képeket amiket feltettetek megörökítve a találkozó egy-egy emlékezetes pillanatát. Nézegetem a számomra még ismeretlen arcokat és látom, hogy hangulatban nem volt hiány.
A zenekarról küldjetek még képeket és egy kis ismertetőt, amint olvasom igazán megérdemlik. Ha a képeket felteszitek és hozzá mellékeltek adatokat, neveket ki melyik hangszeren játszik néhány fontosabb állomást az életükről, hol szoktak játszani stb.akár ömlesztve is elküldhetitek a szöveget., szerkesztek belőle egy formás kis beszámolót az egész est hangulatát meghatározó, segítő, alátámasztó cigányzenekari együttesről, amelynek szintén ebben a klubban helye kell hogy legyen.
Nagyon örülök Nektek, hogy vagytok, hogy akartok valamit és azért tesztek is .
soha ne hagyjon el Benneteket nótás kedvetek sem örömötökben, sem bánatotokban. (a klubvezető)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Nótás Barátaim!
Nem szeretnék ismétlésekbe bocsátkozni, de nagyon hálás vagyok Kiss Annának azért, hogy kitalálta és megszervezte ezt a találkozót!!! Csodálatosan éreztük magunkat, nagyon szép dalokat hallhattunk és énekelhettünk együtt. Én is remélem, hogy "nincs vége, csak abbahagytuk!"
Az újabb találkozásig örömmel és nótás kedvvel ölelünk mindenkit
Bukva Zsuzsi és Németi Pali

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ancsa!!!
Nincs vége, csak abbahagytuk. Lesz még folytatás!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Igen Laci, nagyon köszönjük Rácz Ferenc prímásnak és zenekarának, bár élőben én már megköszöntem a maratoninak mondható munkájukat! Nagyon köszönjük még Major Zsuzsának, a diákhotel igazgatónőjének a rendkívüli kedves hozzáállását a rendezvényünkhöz és mindenben való segítőkészségét!
Szuper volt együtt lennünk!!!!!..kár, hogy vége!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

......és még valami, ami kimaradt!
Külön köszönet a cigány zenekarnak, akik több mint négy órán át álltak helyt és kifogástalanul,lehetetlent nem ismerve húzták a "talp alá valót " ami rendkívüli felkészültségről tett tanú bizonyságot! Feri! Neked is köszönjük és a csapatodnak! Jövőre is számítunk rátok!!!

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 13 éve

Kedves Nótabarátok!
Rákosi Lacinak hálás köszönet a képekért, most is bebizonyította, hogy egy fantasztikus barát!!!
Úgy éreztem magam köztetek, mint a mesében....: megelevenedtek az itt feltett profilképek, mindenkitől kedves mosolyt és szavakat kaptam , az igazi öröm és boldogság járta át a találkozó óráit!!! A sok csodálatos nóta, amit elénekeltetek igazi feltöltődés volt mindnyájunknak! De jó is lenne gyakrabban így találkoznunk!
Boldog vagyok, hogy megvalósult az elképzelésem : találkoztunk, megismerkedtünk egymással, jókat beszélgettünk és még többet nótáztunk!!! Boldog vagyok, hogy barátomnak mondhatlak titeket, ez többet ér nekem mindennél!!!
Két DVD készül a teljes, több mint 4 órás műsorról, 4.000.-Ft.,aki kér belőle, utánvéttel elküldöm, írja meg a postacímet nekem.
Fantasztikus két nap volt nekem, köszönöm, hogy itt voltatok és együtt lehettünk!!!!
Nótás barátsággal üdvözlök mindenkit: Ani

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves mindannyian, kik ott voltatok ezen a csodálatos találkozón!!!
Köszönet minden résztvevőnek, aki csak a legkisebb tettével is, de hozzájárult ennek a találkozónak a felejthetetlen sikeréhez!
A találkozóra az ország 35 településéről és a határon túlról érkezők példátlan hangulata bebizonyította, hogy a magyar nóta élt, él és élni fog!!!
A kettő napos találkozó nem szólt másról, csak a nótáról, a barátságról és a nagyfokú tenni akarásról!!!
Bátran ki merem jelenteni, hogy minden idők legcsodálatosabb találkozóját rendezte meg Gyöngyösi Kis Anna, aki már most a folytatáson gondolkozik!
Köszönet neked Anna, mert megérdemled, hiszen nagyon sokat tettél azért, hogy ez a találkozó igy sikerüljön. Boldog lehetsz nagyon!!!
Felejthetetlen volt a találkozás azokkal az ismerősökkel, akikkel itt az oldalon teremtettünk kapcsolatot és a második nap végén igaz barátként váltunk el egymástól!!!
Isten áldjon meg benneteket, ölelek és puszillak benneteket!!!

Válasz

Bózsár Kati üzente 13 éve

Kedves Nótások!
Csak megerősíteni tudom a cikk írójának pozitív jelzéseit!
Szerintem úgy Kiss Anna, mint a találkozó valamennyi résztvevője azt a hozzáállást, azt a kedvességet tapasztalhatta és élvezhette, amelyet a magyar nótáért elkötelezett embereknek más fórumokon is gyakorolnia kellene!
Személy szerint annak is örülök, hogy Münchenből, Pozsonyból, Marosvásárhelyről épp úgy eljöttek az emberek és épp úgy szeretik a magyar nótát, mint én!!!
Örömmel láttam a fiatalabb korosztály és a kisebbség képviselőit is! Szerintem mindenki jól érezte magát!
Puszi mindenkinek:
Bózsár Kati

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Személyesen ugyan megköszöntem,de a nyilvánosság előtt is megteszem ezt. Köszönet a szervezésért,a sok fáradozásért,hogy emlékezetessé tették a nótástalálkozót Anna kezdeményezésére és megvalósításával.Köszönöm Kovácsné,Magdikának aki a magyarnóta klub oldalát létrehozta.A személyes találkozás közelebb hozta egymáshoz az embereket mostmár nem ismerős,hanem barátként ismerjük egymást ez remélem így is lesz továbbra is.Találkozzunk jövőre is mindnyátokkal!!!

Válasz